gruban Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 Kada u crtanom filmu zasnovanom po istoimenoj prici H. K. Andersena djevojcica sa sibicama ostaje bez svoje poslednje sibice i umire u kandzama hladne i surove zime.... ovo sam zaboravio.... jeste mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzy_87 Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 izgleda da je tvoja mama bila vise okruzena realnim svetom nego ti nego sta je bilo kad si otkrio istinu??zar nije jos vise bolelo?) Možda i jeste bolelo, ali se ne sećam kada sam izvalio šta se u stvari desilo, ali mi je ipak tužnija scena kada u LION KINGu pogine ćale onog malog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzy_87 Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Kada u crtanom filmu zasnovanom po istoimenoj prici H. K. Andersena djevojcica sa sibicama ostaje bez svoje poslednje sibice i umire u kandzama hladne i surove zime.... Kako se zove taj crtać??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 Kako se zove taj crtać??? po istoimenoj prici H. K. Andersena djevojcica sa sibicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neiskvarena Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Možda i jeste bolelo, ali se ne sećam kada sam izvalio šta se u stvari desilo, ali mi je ipak tužnija scena kada u LION KINGu pogine ćale onog malog. a to si ukrao moju foru sto sam pisala pre tebe...)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Kako se zove taj crtać??? :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaytanic_sisteR Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 jao da...devojcica sa sibitzama,imala sam tu kgnjiGicu negde,hehe,moj brat je stalno plakao uz to kad smo bili maaali a meni je i dalje najtuznija scena iz zelene milje kad place veliki crni covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzy_87 Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 po istoimenoj prici H. K. Andersena djevojcica sa sibicama Pa dobro, nisam znao da se tako zove. Niko nije stavio znake navoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 jao da...devojcica sa sibitzama,imala sam tu kgnjiGicu negde,hehe,moj brat je stalno plakao uz to kad smo bili maaali a meni je i dalje najtuznija scena iz zelene milje kad place veliki crni covek troo, sad sam se najezio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Annie* Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 zbilja, ta scena je tuzna bash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 sam kraj filma "Pasji zivot", kao i scena iz filma "Pi", u kojoj onaj matematicar posmatra lelujanje lisca na vetru, sa blagim osmehom na licu. sto se crtaca tice, moj izbor je definitivno "Zemlja pre vremena". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 kroz citav AMORES PERROS se provlaci ta neka depresivna nit.... meni je onih kerova najzalije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 sto se crtaca tice, moj izbor je definitivno "Zemlja pre vremena". samo zamislite da ovaj smajli sto klima glavom nema osmeh na licu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neiskvarena Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 sam kraj filma "Pasji zivot", kao i scena iz filma "Pi", u kojoj onaj matematicar posmatra lelujanje lisca na vetru, sa blagim osmehom na licu. sto se crtaca tice, moj izbor je definitivno "Zemlja pre vremena". joj to mi je najaci crtani ikad!!!!!!mislim da kad sam bila mladja prosto bih podivljala kad ga vidim na tv-u od radosti...a mama bi samo klimnula glavom i donela maramice za svaki slucaj...koji se uvek desavao...mislim kako da ne zaplaces kad mala sapa trci za onom stenom misleci da je to njegova mama....reci.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
НС 14-8-8 Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Kada u crtanom filmu zasnovanom po istoimenoj prici H. K. Andersena djevojcica sa sibicama ostaje bez svoje poslednje sibice i umire u kandzama hladne i surove zime.... i onda dodje onaj nekrofil....a ne to je bilo na Spice Platinumu....nema veze... kada bambiju ubiju mamu definitivno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaytanic_sisteR Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 joj to mi je najaci crtani ikad!!!!!!mislim da kad sam bila mladja prosto bih podivljala kad ga vidim na tv-u od radosti...a mama bi samo klimnula glavom i donela maramice za svaki slucaj...koji se uvek desavao...mislim kako da ne zaplaces kad mala sapa trci za onom stenom misleci da je to njegova mama....reci.... koji je to bre crtani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinkica Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Od crtanih...pa recimo jako mi je tuzna scena iz "Spasilaca iz Australije" kada odvedu onu devojcicu...a ona sama, tuzna...gleda u nevo......i tu mu ga daju po onoj divnoj pesmi oni mishici "Be brave little one....na na nana" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 pa nije Mala Šapa nego Malo Stopalo "Zemlja pre vremena" qvlt nad qvltovima... prelep crtani film... a svi stariji Disney su jako lepi, imaju svoje momente za plakanje... Aaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
НС 14-8-8 Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 ma bre kad uhvate onu sa sibicama panduri pa je odvedu u stanicu pa kao presvuci se pa je uhvate pa je ......uh kakav film.....ali tuzno na kraju je ostave sa nekim crncem u zatvoru a on gey...a ona se obradovala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Uh od crtanih,Lepotica i zver,Zemlja pre vremena,Svi psi idu u raj,Zmajev let i....Poslednji jednorog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neiskvarena Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 pa nije Mala Šapa nego Malo Stopalo "Zemlja pre vremena" qvlt nad qvltovima... prelep crtani film... a svi stariji Disney su jako lepi, imaju svoje momente za plakanje... Aaaaa pa zavisi kako ko prevede...mada to nije problem..ok moze i malo stopalo a da bas cool crtani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
НС 14-8-8 Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 hm dakle ovako..... ko ima zemlju pre vremena,zmajev let,spasioce i ono sa slatkom malom izvrnutom tortom bio bih veoma zahvalan kada bi me ta osoba,ili kada bi me te osobe kontaktirale da probamo da umnozimo to i da bar nekim ljudima sa foruma pomognemo i da im damo te filmove.moze i van ali...a meni treba prvenstveno zbog licnih potreba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 E, ljudi, tema nije najsimpaticniji crtani filmovi, nego Najtuznija filmska scena... So... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Covjek je cudan stvor: Vidi ono sto zeli da vidi, cita ono sto zeli da procita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flight_Of_Icarus Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 E, ljudi, tema nije najsimpaticniji crtani filmovi, nego Najtuznija filmska scena... So... Pa pricano je o tuznim scenama iz crtanih filmova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts