Psycho_Magnet Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Da, i ja se slzhem sa scenu u Hrabrom srcu.. Onda, u Paklenoj pomorarandzhi kad Alex widi da su mmu obi drugowi pubowi i kad ga odwedu da ga biju... U Mulen ruzhu kada Chrisitan pewa El Tango de Roxanne... Da i kad Bambiju umre mama... Uwek se rasplachem i kad u gospodaru "umre" Gandalf... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raven156 Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Hrabro srce!!! Kako sam mogao to da zaboravim... Kad se vrati u selo i shvati da mu ubili zenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 mene je basquiat rasturio. poslednja scena je brrrf ne znam kad sam (pre) plakala uz film, da ne rachunamo diznijeve crtace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Мени је ужасна/тужна сцена из "Ловац на јелене" пред крај, када Вокен каже: "Један метак" (ако се не варам) и разнесе себи мозак ... Јао, брука ... Или у "Мистична река" кад Шон Пен рокне Тим Робинса ... Ух, хтео сам да умрем у биоскопу ... Баш сам се потресао ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::ThAt GiRl::.. Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 ni jedna me nije rasplakala do sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 ni jedna me nije rasplakala do sad Cak ni Rambo I i onaj monolog na kraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::ThAt GiRl::.. Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 nishta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Blago tebi! Mene malo koja scena nije rasplakala do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Return of the living dead 3... Kada Julie umre (po drugi put, da se razumemo) inace ceo film je vise drama, nego horor kako bi trebalo da bude... "The Untouchible" sam kraj filma, dijalog izmedju Bruce Willisa i S.L. Jacksona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 ni jedna me nije rasplakala do sad Evo je - Cruelty and The Beast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::ThAt GiRl::.. Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Scena kada spaljuju Sona Konerija u filmu o Lanselotu... Ne znam kako se zove film, znam samo da Ricard Gir glumi Lanselota, naravno, Koneri je Artur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Uh, gledao sam taj film nedavno, Gir me je toliko iznervirao da to nije normalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Tuzna je scena kada u Shockeru Horace Pinker ubije Alison (iako se na tu scenu nije obracala puno paznja, zavrshena je u roku od 10 sekundi) Koliko god cudno zvucalo, od zadnjih filmova koje sam pogledao najvise me je potresao Return of the LIving Dead 3... (iako sam pored tog odgledao jos 3 drame ) Dakle film je stvarno tuzan iako se u njemu pojavljuju klasicne scene horora (masa zombija, mnogo gora, krvi)... kratak sadrzaj; A sad tale about true love... Devojka je ubijena u saobracajnoj nesreci i njen momak je ozivljava uz pomoc gasa koji proizvodi vojska (ok, u istrazivanju je i nije usavrsen). Devojka ozivljava, ali izgleda da vise nije onakva kakva bi trebala da bude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zena_od_metala Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Mene je u potpunosti rastuzio The Wall! Nikada nisam dozivela takvu impresiju kao dok sam gledala taj film! + gomila vec nabrojanih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diletaNT Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Tom i Džeri: kada ono pile kaže Tomu (koji se sprema da ga skuha) "I still love you mummy!" :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Prohujalo sa vihorom: Skarlet O' Hara svadja se sa Retom Batlerom i polazi uz stepenice, slucajno paden i izgubi dete... pa posle nekog vremena im izgine i ono prvo kada padne sa konja i Ret koji ga psihoticno oplakuje tri dana... svega ima tragedije, nesporazuma, izdrkavanja itd. mozda suludo zvuci ali mene je ta scena pogodila kada sam prvi put sa nekih 10 godina gledala taj film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 Prohujalo sa vihorom: Skarlet O' Hara svadja se sa Retom Batlerom i polazi uz stepenice, slucajno paden i izgubi dete... pa posle nekog vremena im izgine i ono prvo kada padne sa konja i Ret koji ga psihoticno oplakuje tri dana... svega ima tragedije, nesporazuma, izdrkavanja itd. mozda suludo zvuci ali mene je ta scena pogodila kada sam prvi put sa nekih 10 godina gledala taj film. to je bas ona GLEDAM TE KAKO ODLAZIS U VOZU DOK KISA PADA patetika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Koliko god cudno zvucalo, od zadnjih filmova koje sam pogledao najvise me je potresao Return of the LIving Dead 3... (iako sam pored tog odgledao jos 3 drame ) Imaš trojku!!!! Damn you -.- Elem, filmovi me retko rastuže...poslednji koji je koliko-toliko uspeo je The Green Mile (verovatno je neko već pomenuo tu scenu). Poor guy =( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 KING KONG iz 1976. Kada ga ubijaju na kraju filma na vrhu World Trade centra. Peter Jacksonu ni sva savremena filmska tehnologija nije pomogla da taj trenutak docarara na onakav nacin kako je to uradjeno pre 30 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruhmeez Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Petrijin venac: - A kad umrem, mamo, 'oće mlogo da me boli? - Neće, ćero, neće! Priceless! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 KING KONG iz 1976. Kada ga ubijaju na kraju filma na vrhu World Trade centra. Peter Jacksonu ni sva savremena filmska tehnologija nije pomogla da taj trenutak docarara na onakav nacin kako je to uradjeno pre 30 godina. siroti majmun... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Мени је ужасна/тужна сцена из "Ловац на јелене" пред крај, када Вокен каже: "Један метак" (ако се не варам) и разнесе себи мозак ... Јао, брука ... da, da, da... bas sam to htela da napisem... inace, jedan od filmova uz koji sam plakala kao kisa - Betty Blue... posebno na kraju, kada je ugusi jastukom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majorgashpar Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Film Sampion igra tatko na Andju Dzoli , kada mali plavi klinac place na kraju filma jerbo umire posle bokserskog meca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 kraj american history x kad onaj crnja ubije onog malog i green mile kad onaj ode na elektricnu stolicu (izvinjavam se zbog "onaj, onaj...", ne pamtim imena) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts