K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Disney... Kad Mufasa umre u stampedu i kad mu pridje Simba i onako ga gleda i gurka shapom i kaze "Dad... Dad?" e to je tuzna scena. a ne bambi.... jebo vas bambi.... p.s. malo stopalo, kad mu keva crkne na kisi Quote
vampirburnedbythesun Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 za jevreja mi zao, za tebe mi ne bi bilo..... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Nemacki flim Stalingrad Pred kraj kada ubiju onog vojnika koji se u filmu zove Miler,a nadimak mu je GeGe sto bi znacilo slobodno prevedno "Potrcko" i kada se istog trenutka Hans Reizer(inace glumac Dominque Horviz)baci i brizne u plac Poslednja scena filma-kada Reizer i Fitzland(glumac Tomas Cretchner)staju iscrpljeni u snegu,zagrljeni i smrznuti posle nekog vremena preko kojih veje sneg kao preko kakvih statua Film obavezno pogledati-remek delo... Full Metal Jacket-kada ubiju onu Vijetkongovku Clocwork Orange-kada lemaju Aleksa sa glavom zagnjurenom u ono korito Quote
Lady in Black Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Druga polovina Sibirskog berberina (tj.poslednjih sat i po)... Posebno scena sa drugovima koji pevaju na stanici... SMRT!!! 3 dana sam plakala... Jebem ti Ruse Svaka cast kako si se setila. Sibirski berberin je jedan od najtuznijih filmova. Meni je tuzan i Titanik, neka prica ko sta 'oce. Fantom iz Opere, takodje. Bio mi je i Pakt sa vukovima posle prvog gledanja. Quote
Dita Von Teese Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 scena iz pravila privlačnosti kad na kraju šon bejtmen sedi napolju a pahulja snega mu padne na obraz i istopivši se slije se poput suze. vrh. Quote
Ancient Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Kontam da ce ovo biti skroz neslikovit opis..ali ko je gledao..osjetio je... Pominjali ste rani je Sibirski berberin.. meni je skroz fascinantan kadar u kojem je samo njegova glava..zapalio je cigaretu..u pozadini beskrajna sibirska suma...a u istoj toj sumi u kocijama ona...opet poslije toliko godina... na neki cudan nacin on ju je osjetio.... meni je to sve pomalo tuzno..ne znam... cheerz Quote
Nisko_Se_Mazim Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Bez uvrede,ali sta ste zapeli za tog Sibiriskog Berberina Nikita Mihalkov ima dosta dosta boljih filmova,a ovaj mu je jedan od losijih Ruski pokusaj(uspesan doduse)da se napravi film tipa klasicnog holivudskog (s)hita Scena za plakanje je iz njegovog remek dela "Varljivo Sunce" je kada njega tj druga Kotova lemaju oni udbasi i kada mu svom krvavom vezu lisice za vrat,a lik koji ga je otkucao samo zbog iste zene koju su voleli(Oleg Menjsikov)pevusi tuznu pesmicu iz njihove mladosti mrtav ladan,a ovaj drugi sav krvav i pretucen kao neko dete place i place... Quote
Turin Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 nisu udbasi nego NKVD-ovci. najbolje je u toj sceni kad on pocne: jel znate vi ko sam ja? da li drug Staljin zna sta se ovde dogadja? ne mozete tako, ja njega licno poznajem, pozovite ga...., a Menjshikov samo kaze: ....vozovi sa guskama.... (referenca na njegovu raniju pricu kako ljudipred smrt lupetaju gluposti) Sibirski Berberin je djubre najvece, ultrakomercijalan tanak filmic za ushlihtavanje americkoj publici. njegov daleko najlosiji film. Potpuno je izgubio kredibilitet i integritet tim filmom. Do tad je bio umetnik, posle toga samo reziser. scena iz pravila privlačnosti kad na kraju šon bejtmen sedi napolju a pahulja snega mu padne na obraz i istopivši se slije se poput suze. vrh. to nisam provalio. to nije tuzno, vec super ironicno. odlican film. mracan i zabavan u isto vreme. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 nisu udbasi nego NKVD-ovci. najbolje je u toj sceni kad on pocne: jel znate vi ko sam ja? da li drug Staljin zna sta se ovde dogadja? ne mozete tako, ja njega licno poznajem, pozovite ga...., a Menjshikov samo kaze: ....vozovi sa guskama.... (referenca na njegovu raniju pricu kako ljudipred smrt lupetaju gluposti) Na NKVD sam i mislo-eh ta permutacija Sibirski Berberin je djubre najvece, ultrakomercijalan tanak filmic za ushlihtavanje americkoj publici. njegov daleko najlosiji film. Potpuno je izgubio kredibilitet i integritet tim filmom. Do tad je bio umetnik, posle toga samo reziser. Potpisujem! Jebiga polakomio se reziser na brdo love koja ide u paketu sa glumcima kao sto su Julia Ormond ili pokojni Richard Harris Quote
Dita Von Teese Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 scena iz pravila privlačnosti kad na kraju šon bejtmen sedi napolju a pahulja snega mu padne na obraz i istopivši se slije se poput suze. vrh. jeste superironično ali je i tužmo. tako je to kod elisa, uvek na granici kritike i afirmacije. Quote
Dementia Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Kraj filma "Savrsen svet" sa Kevin Kosnerom....i uopste ceo film VRANA ali drugi deo.................... Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 najtužnija scena je kad maximus (gladijator) umire i kad ide kroz ono žito ka ženi i sinu i ulazi u raj Quote
Dead Man Walking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Iz Saving Private Ryan svaka scena maltene... Quote
my heart is...slowing Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 U filmu Drustvo Mrtvih Pesnika-kad saopstavaju onom decku da mu se drug ubio...a on otrci u onaj sneg.. Quote
Vlladimir Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Kad policija upadne u završnu scenu Monti Pajtonovog Holy Grail. Quote
Face Of Melinda Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 "House of Flying Daggers" necu bas najbolje opisati al' jbga Na kraju filma kada devojka za koju su mislili da je mrtva ustaje i prekida borbu dva lika koji su je voleli od kojih ju je jedan ranio... izvlaci noz iz sebe i baca ga na lika koji ju je ranio i umire zbog iskrvavljenja, a onda taj lik vadi noz koji mu je ona zabila i on umire. Dok ovaj treci ostaje da tuguje. Quote
Baal Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 (edited) Jebo vas kurac, ko da niste gledali film The Notebook. Jedini film uz koji sam plakao. Svaka scena je posebna.. Pogotovo kraj kada i Eli i Noa umru zajedno.. Oni koji su gledali znaju šta pričam. Edited July 9, 2007 by Philophobia Quote
Inuria Malkava Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Bah. Kad svestenik iz "Pera" izvadi voljenu mrtvu sluzavku Medlin (kojoj je odsecen jezik) iz kotla za beljenje vesa i uz ono "NOOOOOOOO" privije na grudi... (samo trenutak, izvinite, odoh da se vbijem) Quote
B@K@ Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Nije filmska, već scena iz BBC-jevog serijala o planeti Zemlji... u centralnoj Africi slonovi su u potrazi za vodom, deo su ogromne migracije životinja ka području koje će uskoro biti poplavljeno i oživljeno... prolaze ogromne pustare, obavijeni peščanim olujama... mladi slon gubi direktan kontakt sa majkom... nalazi njen trag i počinje da ga prati... nažalost, u smeru iz kojeg je krdo došlo - kadar se širi, prepuštajući ga neumitnoj propasti... ...nije možda najtužnija, ali veoma efektna scena... Quote
Vlaja Buraz Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Najtužnija filmska scena? Kad Rambo pogine. Quote
B@K@ Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Rambo je mrtav?! Živeo Rambo! Također tužna scena kada gosn. Šaulića spale agresori, zeleni svemirci... "Šabkeee, Šabke neeee... Šabaneeeee!"... Na taj način gosn. Čoban gubi, uz brata, jedinu očinsku (ili starijebratovsku) figuru u životu, oslonac i potporu... Quote
CitamPoMraku Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Rambo je mrtav?! Živeo Rambo! Također tužna scena kada gosn. Šaulića spale agresori, zeleni svemirci... "Šabkeee, Šabke neeee... Šabaneeeee!"... Na taj način gosn. Čoban gubi, uz brata, jedinu očinsku (ili starijebratovsku) figuru u životu, oslonac i potporu... A ha, ha, ha! AGH! Gledao sam skoro Free Billy, tuznu pricu o tuznom cirkuskom slonu, dzankiju. Billy na kraju gine, da ironija bude veca, od ruke borca za prava zivotinja. Jako tuzno. Ja znam da pustim poneku suzu kad gledam neku tuznu scenu, zato i nevolim da gledam tuzne i teske filmove. Nikad necu zaboraviti kada sam gledao Engleskog Pacijenta. Film se zavrsava, meni suze samo sto nisu potekle; okrenem se a u sali svi placu. Ispred mene neki gospodin, gromada od coveka, place kao malo dete. Quote
B@K@ Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Ja jednostavno ne razumem kako neko plače na scenu iz filma ili romana... ne zameram, samo ne razumem, skenjavah se tako mnogo puta, ali suza ne' da poteče... možda potiskujem, za neku fiktivnu ultimativnu scenu, po kojoj će od mene ostati samo ljuštura... not. Quote
CitamPoMraku Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ja jednostavno ne razumem kako neko plače na scenu iz filma ili romana... ne zameram, samo ne razumem, skenjavah se tako mnogo puta, ali suza ne' da poteče... možda potiskujem, za neku fiktivnu ultimativnu scenu, po kojoj će od mene ostati samo ljuštura... not. Stvarno nikad nisi zaplakala na scenu iz filma? Sigurno su ti oci makar jednom zasuzile, ako vec nisi zaplakala. Ja imam obicaj da skacem iz stolice kad gledam horore, zato izbegavam da ih gledam. Mozda se previse uzivim u film? Zaista kad gledam neki film, kad me neko nesto pita, ja to registrujem tek za minut, dva. A! Quote
Recommended Posts