CitamPoMraku Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Ja sam bata. Stvarno... i stvarno. Quote
B@K@ Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Down with that hammer, boy! A da i ja ne off-ujem zbog tebe pomenuću scenu i Suicide Club-a, kada tip suicidalno skoči sa zgrade i tom prilikom zakači i svoju devojku, koja je tuda slučajno prolazila... I uspeju čak i da porazgovaraju, na rubu ludila i neobavezne konverzacije... A ona mu kaže: "umrećeš... ali ja moram da živim"... and so on... Ne direktno tužna scena, koliko poruka koju nosi o ljudima, o njihovoj dementnosti i (ne)osetljivosti za sebe ili druge i sranju... Quote
Shores Of Antartica Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Jedini film zbog kojeg sam plakao je bio "Pas zvani Sreca" kad pas na kraju filma na bozic legne kraj gospodarevog groba i tu umre... Quote
kejd Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Meni najtuznija scena ubedljivo, je scena iz filma Zelena milja kada treba da izvrse smrtni kaznu nad onim ogromnim likom i njegov komentar na stavljanje marame preko njegovih ociju...Nemojte sefe, plasim se mraka....kako je odglumio....kako je...jbt...extra, tada mi je jedino bila knedla u grlu i to ogromna. Quote
CitamPoMraku Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Ja sam bata. Stvarno... i stvarno. Sorry men, I wass missleed by your nick. Quote
*nitro* Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 ^^ your english sucks, dude.. meni je bilo do jaja tuzno kada se shvarci na kraju terminatora dvojke spushta u onu lavu i dize palac..mada sam bio klinja kad sam ga prvi put gledao.. Quote
shock! Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 kraj Zivot je lep....kraj Engleskog pacijenta......kraj Million Dollar Baby....Gladiator.....kraj The Notebook.....ples iz Ghost-a i naravno kraj Titanica saddest thing ever Quote
Voyager Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 mislim, očigledno je... ona scena na kraju kad ostaje sam da sedi k'o posran na terminalu aerodroma. Quote
Baal Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 kraj The Notebook..... Ceo The Notebook. Quote
MarcusS Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 (edited) Ja padam na patetiku samo tako, slinavim k'o kiša. Nedavno sam uhvatio "step mom" na B92 pred spavanje, mislim da je to jedini film koji sam odgledao na TV-u u poslednjih x godina, mislim da sam oplakao ali bukvalno pola filma, težak film neopisivo uz fenomenalnu Susan Sarandon i sporednu Juliu Roberts. Takođe "kišim" na otfikaravanje vugle Vilijama Volisa i sve što to prati pre i posle u Brave Heartu, Man of honor me isto zabedači uvek /prezirem rasizam više nego bilo šta drugo/, pogotovu scena kada je uspeo da odradi zadatak i izašao iz vode polu mrtav /ko gledo znaće, Kuba Guding JR odradio ulogu za 115 oskara + De Niro, preporuka/. Nije mi bilo svejedno ni kada se Arni u T2 sručio stopio sa lavom. Sahrana na kraju Big Fish-a (znači, kakav jebeni film!), and so on... Edited October 14, 2007 by MarcusS Quote
Talvi Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 (edited) E, ovako... Mislim da se film zvase "Prva kraljevska divizija" ili tako nesto, radjen je po realnim dogadjajima iz WWII i opisuje istinite dogadjaje iz Afrike, Italije, Ceske... E, pri kraju filma, scena kad saveznici ulaze u konc logor u Ceskoj i oslobadjaju zarobljenike a njihov komandant nadje jednog jevrejskog decaka i igra se sa njim, i onda scena kad decak umre dok ga ovaj nosi za vratom i onda lik samo pocne da besciljno hoda okolo ne spustajuci malog... Leb ti jebem... A film je inace vrh svih vrhova i ima neke nenormalno smesne scene, kao npr. kad vojnici sa sve komandantom poradjaju neku ribu u tenku, hahaha... Edited December 4, 2007 by Talvi Quote
Black Diamond Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 meni je najtuznije kad u kopolinoj "brem stokerovoj drakuli" na kraju vinona rajder odsece glavu geri oldmanu tu sam jedini put zamalo zaplakala na film Quote
hah Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Armagedon-kad se Harry (brus vilis) oprasta od cerke,i kad umire na asteroidu... skoro jedini film koji me dirnuo.... Quote
HAVOC Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Kraj King Konga... BBBBWWWWAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ...boze kakav glupav film! Ne kenjam ja malo... Najtuznija scena... hm... pa... mene toliko (u stvari uopste) ne rastuzuju scene smrti i razdvajanja jer smrt simbolizuje rasdvajanje a smrt mi je ok iz tog razloga sto je neminovna. Cak su mi takve scene i lepe jer obicno u tim scenam (kako u filmu tako i u zivotu) se ispoljavaju emocije ljubavi ili postignute osvete ili da uzmem film 300 za primer, kada ih sve pobiju i kralja Lionitis-a, se vidi koliko je u stvari lepo kad neko ceo svoj zivot posveti necemu pa cak i umre za to! To su meni sve lepe osobine koje covek moze da ima tako da mi nije zao kad vidim to. Sa druge strane, pucam na scene savrshenstva i emotivno natprirodnih stvari i lepote. Pucam na to iz tog razloga shto ne mogu da izdrzim koliko mi je... aj napisacu "krivo"... shto svet u kom zivimo ne moze da bude takav! P.S. Moja zena je plakala kad je William Wollis pustio krik: "FFRREEEEEEDDOOOOOOOOMMMMM" i kad mu odsekoshe glavidzu . Neka, zene i treba da budu malo neznije od muskaraca Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 -Kada švaba i pinki pucaju jedan na drugoga u RANAma. -Kad u napaljenim ulicarima eštrej cita ocu pricu o zekama, a ovaj onanise. tuga, leba mi. Quote
HAVOC Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 -Kada švaba i pinki pucaju jedan na drugoga u RANAma. -Kad u napaljenim ulicarima eštrej cita ocu pricu o zekama, a ovaj onanise. tuga, leba mi. E da covece! Rane... gledao sam samo isecak tog filma kad klinci lupaju glau u tipov prsten... Ja taj film ne bi izdrzao... pa josh da pomislim da ima takvih slucajeva, dodje mi da opasan dinamitom skocim u bunar! Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 E da covece! Rane... gledao sam samo isecak tog filma kad klinci lupaju glau u tipov prsten... Ja taj film ne bi izdrzao... pa josh da pomislim da ima takvih slucajeva, dodje mi da opasan dinamitom skocim u bunar! koko ti godina imas sine? pa cele devedesete su bile ispunjene takvim slucajevima, i secenja vena na sinanovim i dzejovim koncertima,puni stadioni na baju malog knindzu...dizel generacija.pa pogledaj onog djusa picka mu materina,samo da ga vidim u ns-u, puko ga je mandov. Quote
Hudini Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Jel neko gledao "Varljivo Sunce" Nikite Mihalkova? Jebem ti život, kako je tužan (i morbidan) kraj... Quote
HAVOC Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 koko ti godina imas sine? pa cele devedesete su bile ispunjene takvim slucajevima, i secenja vena na sinanovim i dzejovim koncertima,puni stadioni na baju malog knindzu...dizel generacija.pa pogledaj onog djusa picka mu materina,samo da ga vidim u ns-u, puko ga je mandov. pa pazi SINE, ja sam rodjen 85. ali sam imao srece da zivim u malom gradu gde se to toliko i nije odrazavalo. A i poceo sam da izlazim tek par godina nego shto je Sloba pao tako da mogu da kazem: "To u moje vreme nije bilo!" Quote
CrimsonGhost Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 koko ti godina imas sine? pa pogledaj onog djusa picka mu materina,samo da ga vidim u ns-u, puko ga je mandov. ...ehehe,taj usranko kad je bio u Zr , posle nastupa su ga ishamarali neki klinci 87 god koje poznajem... Toliko o njemu... Quote
Peti.Maj Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 ...ehehe,taj usranko kad je bio u Zr , posle nastupa su ga ishamarali neki klinci 87 god koje poznajem... Toliko o njemu... tuzna mi je i ona scena u Kumu (a ne sjecam se koji dio) kada umjesto njega ubiju mu cerku... tuzno je to jbga. Quote
Hell on Earth Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Ne rastuzujem se zbog filmova ali sam mnogo voleo da se smejem kada nas odvedu u bioskop sa skolom pa gomila dece pocne da se dere (bukvalno se deru). Npr kad smo gledali knjigu o dzungli, mislim da sam bio treci razred, pa kad upucaju medveda, deca su bukvalno pocela da placu iz sve snage i da brisu sline duksevima. That was funny Quote
Recommended Posts