Nightwing Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Band Of Brothers zaboravih koja scena al znam da sam se jedva uzdrzala da ne cvilim pred drustvom kada Buck vidi onog lika bez noge i ispusta slem kad igraju base ball,kada sede u crkvi i polako nestaju svi poginuli A.I. - kad moli `vilu` da mu vrati mamu Quote
Alquadil Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 ''Tha Crow''...prvi deo,kada Brandon lezi na grobu,a ona devojka mu prilazi...Jao A od crtaca...''Lepotica&Zver'',kada su oni ubili Zverku...pa je posle opet oziveo i sve je bilo just fine!Ali ipak,bila sam mawa... Quote
Millosh_024 Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 A.I. - kad moli `vilu` da mu vrati mamu Ne znam zašto se nekim ljudima ne sviđa taj film. Meni je baš jak. Mali je fenomenalan. A i Jude Law... Quote
WoI Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 kada Buck vidi onog lika bez noge i ispusta slem kad igraju base ball,kada sede u crkvi i polako nestaju svi poginuli A.I. - kad moli `vilu` da mu vrati mamu idi bre u picku materinu sto me podseti sav se rasplakah Quote
Vic Rattlehead Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Nikad nisam plakao, ali mi je malo falilo... Quote
gruban Posted July 9, 2005 Author Report Posted July 9, 2005 HAIR - naravno, kraj filma, kada ide let the sunshine zadnjih 5min. filma je....UF!!! da, i sva ona yankee izdrkavanja u svemiru,kad se posada koja se nece vratit kuci oprasta od familije!! Quote
tovar Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 u ubistvu mi je jos tuznije kad onaj lesinar koji poziva dobrovoljce organizuje prevoz, a smoki koji igra seljaka ponudi da preveze les konjskom zapregom. Quote
Nightwing Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Ne znam zašto se nekim ljudima ne sviđa taj film. Meni je baš jak. Mali je fenomenalan. A i Jude Law... obozavam A.I. Blade Runner za decu... Quote
martinkica Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Alien 3 kraj filma...kada Ripli skace u onu lavinu...uz onu muziku....i kada mali medeni izlazi iz pluca Quote
Goxy Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Sampion(1979) sa Jon Voight-om Ko je gledao zna na koju scenu mislim Quote
Tatyannahhh Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 a da A.I. mi ostavi traume koliko sam plakala....KME! Na LOTR III kad Frodo odlazi sa Gandalfom na kraju..ne znam sto ali ja crkoh tu... Quote
WoI Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Alien 3 kraj filma...kada Ripli skace u onu lavinu...uz onu muziku....i kada mali medeni izlazi iz pluca gde nadje ovo majke ti Quote
Aurora Calerva Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Armagedon.... Kada se Bruce oprašta sa Liv. Valjda zato što je tada kada se film pojavio i moj tata otišao, a ja nisam stigla ni pošteno da se pozdravim sa njim Pakt sa vukovima... Gregoar odaje poslednju poštu Maniju. Mislim da ovo ni ne treba da komentarišem. Smrt nekoga ko ti je spasio život u više navrata i koga voliš najčistijom ljubavlju... Quote
dark_lilith Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 to su moje dve najtuznije scene i redovno placem kad ih gledam obozavam te filmove Quote
Jackie Brown Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Na LOTR III kad Frodo odlazi sa Gandalfom na kraju..ne znam sto ali ja crkoh tu... Jao,podseti me da sam i na to plakala.....Joj,kako smo svi plakali u bioskopu....Gledali smo sva tri dela,jedan za drugim.... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 ja sam jebeni emotivac....i uz shpanske serije plachem....hehehe....dok sam ih intenzivno gledala....haha. inache ,uz titanik stvarno uvek plachem. pijanista......mnogo trenutaka. zhivot je lep ....mnogo trenutaka... ima bezbroj filmova koji su zaista tuzhni,ili basr imaju trenutke... Quote
michelle Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 kada Buck vidi onog lika bez noge i ispusta slem kad igraju base ball,kada sede u crkvi i polako nestaju svi poginuli A.I. - kad moli `vilu` da mu vrati mamu i ona kad kuka mami da ga ne ostavlja Quote
blondie Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 nisam gledala film, ali moja seka je bas plakala uz film - Zivot je lijep.. stalno imitira onog klinju sto kao marsira.. i govori - bondjorno principesa! Quote
gruban Posted July 11, 2005 Author Report Posted July 11, 2005 nisam gledala film, ali moja seka je bas plakala uz film - Zivot je lijep.. DAMN YOU ROBERTO BENIGNI Quote
mortisha adams Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 ja plachem svaki put kad keni umre! jadno dete... najdirljivije mi je bilo kad je pokushao da zapali prdezh, a onda se, pile malo, i sam zapalio! Quote
Nightwing Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Alien 3 kraj filma...kada Ripli skace u onu lavinu...uz onu muziku....i kada mali medeni izlazi iz pluca da...........priceless moment i onda snimise 4ku i sve zajebase........ Quote
Nightwing Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 i ona kad kuka mami da ga ne ostavlja ma ceo film je ustvari JEZIV.... kad u cirkusu `ubijaju` onog robota-bebi siterku a ona se smeje... najezim se svaki put........ must have DVD... Quote
IRA Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 zadnjih 5min. filma je....UF!!! Nikad nisam uspela da se isplacem na toj sceni ali me zato utisak drzi barem 3 dana, Zivot je lep - tu sam se ubila od plakanja od crtanih filmova .... Pohakontos na kraju ... Svi psi idu u raj... Od domacih filmova jedino mi je stvarno tuzan film Tamna je noc. Ko nije gledao, obavezno neka pogleda ... scena kada se on vraca iz rata bez noge tacno na sestrino vencanje .... uh .... Americki filmovi mi nikad nisu bili tuzni. Previse su glupi. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 ja sam plakala uz nashu nebeski udicu chini mi se...a mene teshko rasplakati...ih. kosa....naravno ..poslednjascena kada on ide u avion .i oni na groblju .......i ide " let the sunshineeeeeee" Quote
blondie Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 (edited) ostale seka i ja jednom same kuci.. u to vrijeme davala se Kasandra i mi jedva docekamo to vece kad nam pola komsiluka nece sjediti uz TV.. pustimo neku muzikicu, zezamo se.. kad.. upada komsinica, jedna debela.. Milka se zove place, kuka, udara se u sise.. sestra i ja zinule, ja joj napravim neki sok da zena dodje sebi.. pomislile smo da se nekome od nasih nesto desilo, pa se prestravile.. uglavnom.. jedva zena progovori.. kaze - UBISE KASANDRU! ulazi njen muz, mali mrsavi komsija i placuci govori.. `ajmo Milka kuci, mozda ce ujutro u novinama dati neku najavu nastavka` da njih dvoje nisu dosli, propalo bi nam vece Edited July 12, 2005 by blondie Quote
Recommended Posts