Jump to content

Recommended Posts

Posted

Band Of Brothers zaboravih koja scena al znam da sam se jedva uzdrzala da ne cvilim pred drustvom

icon_cry.gif kada Buck vidi onog lika bez noge i ispusta slem

kad igraju base ball,kada sede u crkvi i polako nestaju svi poginuli icon_cry.gif

A.I. - kad moli `vilu` da mu vrati mamu icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

Posted

''Tha Crow''...prvi deo,kada Brandon lezi na grobu,a ona devojka mu prilazi...Jao icon_cry.gif

A od crtaca...''Lepotica&Zver'',kada su oni ubili Zverku...pa je posle opet oziveo i sve je bilo just fine!Ali ipak,bila sam mawa... icon_mrgreen.gif

Posted

kad igraju base ball,kada sede u crkvi i polako nestaju svi poginuli icon_cry.gif

idi bre u picku materinu sto me podseti

sav se rasplakah icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

Posted
HAIR - naravno, kraj filma, kada ide let the sunshine icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gifwallbash.gificon_cry.gif

zadnjih 5min. filma je....UF!!!

da, i sva ona yankee izdrkavanja u svemiru,kad se posada koja se nece vratit kuci oprasta od familije!! icon_biggrin.gif

Posted

u ubistvu mi je jos tuznije kad onaj lesinar koji poziva dobrovoljce organizuje prevoz, a smoki koji igra seljaka ponudi da preveze les konjskom zapregom.

Posted
Alien 3

kraj filma...kada Ripli skace u onu lavinu...uz onu muziku....i kada mali medeni izlazi iz pluca icon_sad.gif

gde nadje ovo majke ti icon_smile.gif

Posted

Armagedon.... Kada se Bruce oprašta sa Liv. Valjda zato što je tada kada se film pojavio i moj tata otišao, a ja nisam stigla ni pošteno da se pozdravim sa njim icon_cry.gif

Pakt sa vukovima... Gregoar odaje poslednju poštu Maniju. Mislim da ovo ni ne treba da komentarišem. Smrt nekoga ko ti je spasio život u više navrata i koga voliš najčistijom ljubavlju... icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

Posted
Na LOTR III kad Frodo odlazi sa Gandalfom na kraju..ne znam sto ali ja crkoh tu...

icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif Jao,podseti me da sam i na to plakala.....Joj,kako smo svi plakali u bioskopu....Gledali smo sva tri dela,jedan za drugim....

Posted

ja sam jebeni emotivac....i uz shpanske serije plachem....hehehe....dok sam ih intenzivno gledala....haha.

inache ,uz titanik stvarno uvek plachem.

pijanista......mnogo trenutaka.

zhivot je lep ....mnogo trenutaka...

ima bezbroj filmova koji su zaista tuzhni,ili basr imaju trenutke...

Posted

i ona kad kuka mami da ga ne ostavlja icon_cry.gificon_cry.gif

Posted

nisam gledala film, ali moja seka je bas plakala uz film - Zivot je lijep..

stalno imitira onog klinju sto kao marsira.. i govori - bondjorno principesa! wub.gifbiggrin.gif

Posted
Alien 3

kraj filma...kada Ripli skace u onu lavinu...uz onu muziku....i kada mali medeni izlazi iz pluca icon_sad.gif

da...........priceless moment icon_cry.gif

i onda snimise 4ku i sve zajebase........

Posted
i ona kad kuka mami da ga ne ostavlja icon_cry.gificon_cry.gif

ma ceo film je ustvari JEZIV....

kad u cirkusu `ubijaju` onog robota-bebi siterku a ona se smeje...

najezim se svaki put........

must have DVD...

Posted
zadnjih 5min. filma je....UF!!!

Nikad nisam uspela da se isplacem na toj sceni ali me zato utisak drzi barem 3 dana, Zivot je lep - tu sam se ubila od plakanja

od crtanih filmova ....

Pohakontos na kraju ...

Svi psi idu u raj...

Od domacih filmova jedino mi je stvarno tuzan film Tamna je noc. Ko nije gledao, obavezno neka pogleda ... scena kada se on vraca iz rata bez noge tacno na sestrino vencanje .... uh ....

Americki filmovi mi nikad nisu bili tuzni. Previse su glupi.

Posted (edited)

ostale seka i ja jednom same kuci.. u to vrijeme davala se Kasandra i mi jedva docekamo to vece kad nam pola komsiluka nece sjediti uz TV.. pustimo neku muzikicu, zezamo se.. kad..

upada komsinica, jedna debela.. Milka se zove icon_smile.gif

place, kuka, udara se u sise.. sestra i ja zinule, ja joj napravim neki sok da zena dodje sebi..

pomislile smo da se nekome od nasih nesto desilo, pa se prestravile..

uglavnom.. jedva zena progovori.. kaze -

UBISE KASANDRU!

ph34r.gifhuh.gifseronja.gif

ulazi njen muz, mali mrsavi komsija i placuci govori..

`ajmo Milka kuci, mozda ce ujutro u novinama dati neku najavu nastavka`

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

da njih dvoje nisu dosli, propalo bi nam vece icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

metalac.gif

Edited by blondie