IRA Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Kako si bezosecajna! Ljudi su se emotivno vezeli sa lik i delo Kasandre Quote
blondie Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 ma istraumirali me ba.. ja mislila dosli da mi kazu da je neko umro stvarno.. kreteni! i jos kad rece - UBI JE ONAJ CIGANIN.. pa koliko ja znam citava ta serija je puna cigojnera Quote
Dz Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Fox & the hound - (moj omiljeni crtani) kraj Equilibrium - kad ubijaju pse kad se Malo stopalo istripuje od svoje senke da je to njegova pokojna keva A.I., Hair, Bambi, High Heels, Dambo, takodje Lilo & Stich - kad je Stich prochitao bajku ruzhno pache i otishao u shumu i vikao "Help, I'm lost" nadajuci se da ce mu se pojaviti porodica 8 dan Quote
CTPAX Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Kraj III epizode Ratova zvezda kada Darth Vader vice NOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote
Nightwing Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 ma istraumirali me ba.. ja mislila dosli da mi kazu da je neko umro stvarno.. inace..koliko ja znam ta glumica je poginula u saobracajnoj nesreci pre 3,4 godine Quote
goThic Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 "Brother Bear" Kad mu pricha istinu that he killed his mother... Jedan od najlepsih crtanih filmova ikada!!! A obozavam ih sve... Quote
*Angeldust* Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 ~Vestacka inteligencija...Taj film je uzasan..Plakala sam kao kisa na kraju Jedva sam dosla k sebi,kao i moja ortakinja koja je gledala sa mnom...Ne volim takve filmove... Quote
Millosh_024 Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Nagovorih druga da odemo da pogledamo taj film kada se davao u bioskopima...nakon prvih pola sata,okrenuo se prema meni i preteći rekao "I see dead people...I see a dead guy!a kada se film završio i kada smo izašli napolje nije znao šta da kaže od oduševljenja. Inače,ja sam se (a ko nije?) naježio na kraj filma "Seven" odnosno kada BMF Kevin Spacey kaže "She begged for her life...she begged for her life and the life of her child...oh? He did not know..." Quote
RokateLi Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 (edited) ~Vestacka inteligencija...Taj film je uzasan..Plakala sam kao kisa na kraju Jedva sam dosla k sebi,kao i moja ortakinja koja je gledala sa mnom...Ne volim takve filmove... E, ja uopste nisam shvatio poentu tog filma. Od Spilbergovih me je rasplakao jedino film Spasavanje redova Rajana, ali zato sto sam ga odgledao jedno 3-4 puta zaredom, pa pocele da mi suze oci. Buhu. Edited July 12, 2005 by Ingwar, JR Quote
Millosh_024 Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 E, ja uopste nisam shvatio poentu tog filma. Izgleda da ti mama nije čitala Pinokija kada si bio mali. Quote
RokateLi Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Izgleda da ti mama nije čitala Pinokija kada si bio mali. Hahah, sad sam shvatio film. Znaci onaj decak je robot i treba da ga umrtve, aha OK. Quote
blondie Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 inace..koliko ja znam ta glumica je poginula u saobracajnoj nesreci pre 3,4 godine ne seri da je kasandra poginula, tj. glumica koja je glumila?? sad sam se iznenadila. strah: nemas ti pojma. u trecoj epizodi sam se rasplakala sto je anakin pobio male dzedaje Quote
Millosh_024 Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 (edited) Ja sam plakao tokom cele Treće epizode jer je sa tom epizodom umrlo zadnji deo mog interesovanja za Star Wars. NOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!1!!!11jedan!! Edited July 12, 2005 by Millosh_024 Quote
blondie Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 ti ne umijes da odgledas film, da procitas knjigu ili da posjetis koncert a da zesce sve ne iskritikujes. brate, opusti se - filmovi su zabava.. Quote
Mary Joe Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Secam se da sam kao mala mnogo plakala uz film "Badi, pas kosarkas", i to uz scenu kada decak ostavlja psa... U poslednje vreme se ne poistovecujem sa scenama iz filmova, mada, deciji me najvise pogadjaju. I dugometrazni crtaci. Quote
la Perversion Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 ima ona jedna scena u domacem "ubistvo sa predumisljajem" (ili tako nesto) kad branka katic pronalazi grob nebojse glogovca... ja sam skroz zaboravila na taj film! mislim da ga čak imam na kaseti ili tako nešto. Scena kada ona odkopava grob tj. deo kod nogu i prepozna po čarapama da je on. stvarno je ak film. Sibirski berberin - kada ga odvode sa ostalim zatvorenicima a njegovi ortaci za vozom idu i pevaju mu i zadnja scena kada ga ona ne nadje u kući i odlazi. Moulin Rouge - prva kada kreće pesma el tango de Roxande i kraj kada on piše da je ona mrtva i čuje se pesma Nature boy (koja je inače i na početku filma samo druga verzija) Portret jedne dame - skoro sam gledala, scena kada Nicole dolazi kod svog rodjaka koji umire, kada ga ljubi i tako dalje... siguno ima još puno ali ne mogu da se setim sada... Quote
gruban Posted July 12, 2005 Author Report Posted July 12, 2005 Sibirski berberin - kada ga odvode sa ostalim zatvorenicima a njegovi ortaci za vozom idu i pevaju mu i zadnja scena kada ga ona ne nadje u kući i odlazi. BASTARD ne zeli da ga nadje!! ko jos u jebenom Sibiru bojkotuje zenu...A JA NJEGA.... to vec spada pod SF Quote
Millosh_024 Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 ti ne umijes da odgledas film, da procitas knjigu ili da posjetis koncert a da zesce sve ne iskritikujes. Iz kog džepa si ovo izvukla i na osnovu čega ovako nešto tvrdiš? Quote
blondie Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 auuu, opusti se..... ne ulazim u disusiju, evo osmijeh Quote
*Angeldust* Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 E, ja uopste nisam shvatio poentu tog filma. ~A,pa kako nisi shvatio poentu? Oni su napravili robota-dete...A pre ih nisu pravili,i naucili su robota da voli,tj programirali.I kada ga je kewa(kuchka) oterala zbog svog sina debila,on nije mogao da zivi bez nje,i ceo film on u stvari nju trazi...I cak posle vise stotina godina,kada nije bilo ljudi na planeti,on je od tih stvorova koji su ziveli na Zemlji trazio da je ozive na barem jedan dan da moze da uziva u toj majcinskoj ljubavi,iako je znao da to u stvari nije ona,nego njena kopija koja ce ziveti samo jedan dan.I na kraju on umire sa njom... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Valjda si sad shvatio...On je voleo svoju majku kao ljudsko bice,a mali je u stvari robot... Kako se ja secam tog filma,a gledala sam ga pre 3 godine... ~ Quote
Sinstrel Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Lion King... Kad Mufasa rikne a Simba tripuje da je Mufi ziv. Tragedija jebo te... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 veshtachka inteligencija? podsetite me....ko tu glumi? mislim da samo neshto pomeshala. Quote
.alex. Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 najtuznija...mozda bih odvojila par scena iz requiema... ne volim teshke filmove... Quote
goThic Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 najtuznija...mozda bih odvojila par scena iz requiema... ne volim teshke filmove... requiem 4a dream? kako dobar film... Quote
Autumn_harmony Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Ples u tami ... ceo film je ... ali i odlichan Quote
Recommended Posts