neiskvarena Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 kako se vi samo volite ovde mislim ni na jednoj temi nisam videla ovoliko pohvala i uzajamnog ulizivanja ups....ne mislila sam reci uzajamnog podrzavanja.... pa necu to da narusavam evo i ja hvalim bend.momci Quote
Stratus Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Pozdrav, Stratus je promenio basistu,a sad menja i bubnjara. Ako ima zainteresovanih neka se jave na [email protected] radi opsirnijih informacija. Stratus Quote
StRatO Posted June 13, 2006 Author Report Posted June 13, 2006 (edited) gde ste vi... sta se radi... jeste li snimili onaj singl.. sta se desava.... jeste li nasli bubnjara.. sta bi sa djoletom... sta bi na kraju za WS i MoR.... svirka??? pozdrav od FS-a!! Edited June 13, 2006 by StRatO Quote
Uros Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 i ja sam video taj spot "Ne trazi" na IBC-u! Spot je onako... ali je pesma bas vrh!!! Keep Rockin'! Quote
Lukather Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Pozdrav, Stratus je promenio basistu,a sad menja i bubnjara. Ako ima zainteresovanih neka se jave na [email protected] radi opsirnijih informacija. Stratus Мењате Горане, значи... Поздрав за Стратус! Иначе, никад нисам капирао како то процењујете да је песма попут "Не Тражи" боља од осталих на албуму? Зато што има и спот, или... Цео, целцијати албум је добар! Quote
ivaria_988 Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 Иначе, никад нисам капирао како то процењујете да је песма попут "Не Тражи" боља од осталих на албуму? Зато што има и спот, или... Цео, целцијати албум је добар! Bravo L! i meni je ceo album dobar a posebno mi se svidjaju pesme Nikada, Molitva, Ne trazi.. Odlican bend (odlican pevac) A sto se Nesa sisao? Stvarno steta za onoliku kosu.. Quote
Stratus Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Verujte, peva podjednako dobro kao i sa kosom. Uostalom cucete ga za par dana kad se bude zavrteo singl ` Vatra` a Boze zdravlje i videti na Whitesnake - u Za par dana ce proraditi i site pa cete videti i fotke sa sisanja Uf ovo zadnje ispade malo van konteksta al ` ajd sad Pozdrav Quote
WHISPER_EVE Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 cucete ga za par dana kad se bude zavrteo singl ` Vatra` a Boze zdravlje i videti na Whitesnake - u Nesto mi tu nije jasno... Na plakatu ne stoji ime Stratus i iz pouzdanih izvora znam da se Stratus nece pojaviti kao predgrupa... Kako je uopste doslo do toga da se razmislja sad o vasem nastupu??? Quote
StRatO Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 da mene pitaju... ja bi samo Stratus... smucili su mi se i KA i Alogija (koja u poslednje vreme samo smara).. uzas..... Quote
crusader84 Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Upravo htedoh da pitam da li svirate negde ovog leta, jel to za Whitesnake važi? I ja sam čuo samo za KA i Alogiu... Quote
Saša Grbić Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Čuo sam par stvari na ovdašnjem Big radiju i muzika mi se strašno dopala. Još samo da dođem do CD-a. Onaj sajt koji je prethodno negdje dat više ne radi. Quote
Saša Grbić Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Album je fenomenalan. Ne zna se koja je pjesma bolja od koje. Quote
Lukather Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 (edited) И, куда Вас ветар вуче? Шта радите, има ли Вас? Поздрав! Edited February 6, 2007 by Lukather Quote
Bata Trokrilni Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Super bend. Pesma i spot Ne traži su fenomenalni. Quote
drasticni_taxista Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Puno pozdrava od ex-Vojnog Kluba i ex-Egregora. Quote
crusader84 Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ne znam po kom kriterijumu će birati bendove za ovo, ali evo odlične prilike da se Stratus pojavi na nekom jačem dogadjaju! Molimo sve zainteresovane grupe koje žele da sviraju na Peace Fest-u da se prijave Infocentru na telephone: +381 10 360 132 +381 10 362-701 +381 10 362-702 +381 10 362-703 Prijava će trajati do 15. aprila svakog radnog dana od 9 do 18 časova. http://www.dimitrovgrad.org.yu/site/index.htm Quote
Saša Grbić Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 E, pozdrav svima. Pitanje za članove Stratusa, kad će biti novosti iz vašeg tabora? Quote
Kinasky Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Je l' ima neko album Stratusa? Rado bi ga posedovao. Cuo sam pre par god.na 202 nesto od njih i secam se da mi se mnooogoo svidelo,ali vise se ne secam koja je to stvar.Pa,ako neko ima album nek' se javi,bio bih veoma zahvalan. Quote
Speed_Dead Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 di ste drugari>! sta se radi? kad ce neka svirka u smederevu ?ako ima nest oubacite nas:D kec dacha DaggerSpawn Quote
Stratus Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Pozdrav prijatelji, dobrodosli na nas web portal na adresi www.stratusband.com See you there!!! Stratus Quote
Kinasky Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Pozdrav prijatelji, dobrodosli na nas web portal na adresi www.stratusband.com See you there!!! Stratus ooo...super,sad cu da bacim pogled na sajt.gde mogu naci vas album? Quote
Recommended Posts