Woodcutter Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 pricajte sta hocete. s njima je skoro sve i zapocelo. Pa naravno... Svima su prihvatljivi... Jednostavna,a veoma originalna muzika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Jao,morao sam da malo ozivim ovu temu.... Jebem li ga,ako neki bend volim vise od sistersa.... pure savrseno.... Bio dobar dan u KST-u pre Nove godine.... Bas sam se fino iscimao.... Svaka im dala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrniBombarder Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Јес` било доста добро. Пустили су скоро све од Систерса што су требали(осим Body Electric,а цимање за `59 се исплатило),а пустили су оно ван Систерса што се очекивало,а и оно што се није. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Bravo...Ladno nisu pustili Body Electric.......Ne verujem....Prevideo sam to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ne lazi, kukao si kako ne verujes da nisu pustili mada, ja naravno nisam bila, tako da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 (edited) ne lazi, kukao si kako ne verujes da nisu pustili mada, ja naravno nisam bila, tako da Alo,bre? Ti to mene malo cimas? Jao,jao..... Docices ti kuci..... Edited January 11, 2006 by Zaznojni Vozac FAP-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Dominion mother russia i temple of love su meni njihove najbolje pesme mada volim i Vision thing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Svi vole sisterse..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 pa kad su odlican bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 pa kad su odlican bend Da.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m. Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 pricajte sta hocete. s njima je skoro sve i zapocelo. valjda neshto propushtam.. shto je zapochelo? mozhda se mission izrodio...tu su i fieldsi... tzv. gothic rock? tru. buah.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m. Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 p.s. volim ih i ja, ali u njihovo vrijeme bilo je bandova koji su vishe radili u pozadini ('bolje')... ono shto mi je drago od njih je some girls, ostali albumi su vishe ''njihov'' zvuk - ono shto obichno dragi nam duh pushta redovito na svojem sumraku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Ma svi su ok,ali ova mutantska mesavima gotica,popa,roka i svih ostalih pravaca je ,bar meni nenadjebiva.....Ja toliko volim sisterse da nemam reci....Kao i svi ljudi na ovoj temi...Cini mi se da jew ovo jedina tema na forumu gde nema hejta...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 I tu dolazim ja koji nemam neko jako misljenje o sistersima u ovom ili onom pravcu, generalno nije los retro & gay koncept, nervira me sisterhood (tj. back vokali), More je fenomenalan text, Temple of Love je dobra pesma iz '92. ali zato skroz imbecilna u prvoj verziji (podseca me na Super Maria ili tako nesto), sve u svemu, oni su jedan od onih bendova gde valja imati best of i to je to. Ono sto me nervira je sto ljudi misle da je cool slusati ih (tj. kad se time hvale). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrniBombarder Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Ма имају они добрих ствари и кад загребеш површину,само треба гребати и наравно зависи шта волиш. Нпр: Маријана или јебена `59(песма сече). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Evo, ja sam od onih koji nemaju neko visoko misljenje o Sistersima. Mislim, imaju hitove, sto jest jest, ali je Gosn Eldrich neko k oi dan danas drzi koncerte koji se razvlace kao slina, bar ono sto sam ja cuo, umesto d astisne petlju i snimi novi abum. Umesto togasam oneki remiksi i to sve neki fanki i slicne ljige. Uostalom, bez Patricie Morrison to nije to. Znala zena gde ce da predje, nije ni ona blesava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Eto.....Ja inace mnogo vise volim pesme pre Morisonove male.......Mislim da su jedan od najvecih bendova na svetu cak i sada kada ne izdaju albume,ali ima par strasno dobrih novih stvari da se nadje na butlezima..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 oni su jedan od onih bendova gde valja imati best of i to je to. Zar nije od vecine dovoljno imati best of? Wolfe,nesto mi je govorilo da ces ti morati da odradis ovo sto si uradio..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrniBombarder Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Znala zena gde ce da predje, nije ni ona blesava. Вала баш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Zar nije od vecine dovoljno imati best of? Pa nije, od par omiljenih bendova valja imati sve, a sto se tice kopanja dublje po diskografiji, moram da priznam da me nije interesovalo (mislim, imam ja sve od njih, ali nisam se nesto ubio od slusanja), nije moj fazon gothike, suvise je glam... Btw. jeste videli na sta Patsy lici sad? Wolfe,nesto mi je govorilo da ces ti morati da odradis ovo sto si uradio..... What can I say, ja sam stari diskordijanac, shtrchala tema, ruke same krenule, pa ja rek'o - "ajde"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Pa nije, od par omiljenih bendova valja imati sve, a sto se tice kopanja dublje po diskografiji, moram da priznam da me nije interesovalo (mislim, imam ja sve od njih, ali nisam se nesto ubio od slusanja), nije moj fazon gothike, suvise je glam... Btw. jeste videli na sta Patsy lici sad? What can I say, ja sam stari diskordijanac, shtrchala tema, ruke same krenule, pa ja rek'o - "ajde"... Pa nemas 16000 omiljenih bendova No dobro.......Patsy je uvek licila ni na sta,a sada tek..... Dobro rece ti...Postade pomodarstvo slusati sisterse,ali neka....... Valja se na ovu bedu..... S anjima se pocinje..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Molim ljude koji imaju bilo kakav video format ovog benda(koncerti, spotovi, Eldridz presvlaci jebene gace,etc.) da mi se jave na pp!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Molim ljude koji imaju bilo kakav video format ovog benda(koncerti, spotovi, Eldridz presvlaci jebene gace,etc.) da mi se jave na pp!!!! Imam ja spotove na DVD-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Molim ljude koji imaju bilo kakav video format ovog benda(koncerti, spotovi, Eldridz presvlaci jebene gace,etc.) da mi se jave na pp!!!! Imam ja Wake 85 i dosta spotova...... Gvidione,reci mi koje spotove imas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Imam ja Wake 85 i dosta spotova...... Gvidione,reci mi koje spotove imas? Nemam pojma, cetiri su spota na njemu. Mrzi me sad da ga trazim, sutra cu pa cu ti reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts