Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tja...

Bilo je ok. Nisam odusevljen ali nisam ni razocaran. Upravo je bilo onako kako sam i ocekivao. Setlista je bila shit, Oldridz (all rights reserved to B92) je selja, ni malo me nije dojmio ni pojavom a ni glasom (?!). Njegov coolness je ishchezao i sada je ostao samo izdrkani arogantni Britanac, loshe. Spominjanje Ratka Mladica je bilo skroz na mestu ali ne i pedeset puta, krajnje neumesno. Gitaristi su mnogo vece face nego on a i bolje pevaju. Lucretiu su izmenili i uopste mi se nije dopalo kako zvuci mada sam i pored toga urlao a najveci hit Temple Of Love je zvucao blago receno, ocajno. Ono sto mi se dopalo to je svetlo na sceni i previshe dima (da da super mi je sto ga je bilo mnooogo). Iznenadio sam se i kada sam video da su tribine pune i da je teren krcat. Doduse nisam mogao da vidim da li je ceo bio pun jer sam bio u drugom-trecem redu. Dakle posecenost odlicna (vise nego na Motorhead).

I specijalno me je odusevio khm khm stajling benda, Oldridzov (all rights reserved to B92) pogotovu. Dakle gomila nadrkanih gothichmara u punoj opremi (spremni za poziranje) a Oldridz (all rights reserved to B92) izlazi u drechavom dresu! icon_smile.gif Kakav udarac! A i njegova izjava da ne dozovoljavaju da ga svrstavaju u gothic bendove je samo jos jednom dokazala koliko je ustvari gothic subkultura isilovana. Ta Oldridzova (all rights reserved to B92) izjava ima istu jachinu kao i "Da Vinchijev Kod". Njegovo poricanje da imaju veze sa gothicom (The Cure uradio isto vise puta) bi moglo da srushi celu prichu o gothic muzici. icon_smile.gif

I tako... sve u svemu nista. Bacicu kasnije par klipova.

• 4 months later...
Posted

Upravo sam nabavio nekih 15-16 bootlega od TSOM i ima za sada puno iznenadjenja, kao npr. neke obrade, pa recimo neke pesme za koje nisam cuo do sada (mada imam sve albume i gomilu singlova...), pa neke pesme koje su poznate a na tim bootlezima se drugacije zovu...Zanimljivo, ali ipak samo za fanove, jer negde je produkcija katastrofa ...Odo da nastavim da preslušavam ... :opusteno::meshuggah:

• 4 weeks later...
Posted

NaJbolje pesme po meni su:

Poison door

1959

Something fast

When you don't see m

under the gun...

Naravno to nije sve jer ja Sisterse prosto OBOZAVaM (koliko se vidi iz prilozenog)

Iskreno se nadam da ce doci jos jedanput pa i da odrze onako jadan koncert,ali sve jedno TO Su ipaK bili Sistersi u Beogradu! :cool:

Posted

Obozavam ih, albume koje imam su

- First And Last And Always

- Floodland

- Some Girls Wander By Mistake

i Vision Thing.

Od pjesama uvijek volim da poslusam

Alice, Lucretia my reflection, First and last and always,

Temple of love, When you don't see me... :mrgreen:

Posted (edited)

Pa fali ti Afterhours i Some Boys Wander By Mistake,a i brdo nekih singlova....Ja imam sve:D

Alice keva nad kevama....Flood 1, Some kind... i Nine While Nine :wub:

Znaci velik si obozavalac Sisters, to cjenim.

Alice je inace prva njihova pjesma da mi se svidjela,

i zatim ostale. :mrgreen:

p.s. bas sam na koncertu u subotu uocila na jednom

frajeru majicu od Sisters, joj reko ocu i ja, smrc.

Edited by Gothic-Rock
Posted

Something fast

When you don't see me

under the gun

:da: Ali, da li je moguce da neko jos uvek to slusa? :P

A zasto se ne bi slusale?

ne razumem u kom je to smislu receno?

kako ljudi i dalje slusaju doors-e,kiss,sistersi,pa oni su legende,ni jedna njihova pesma nije prolazna... :da:

Posted

Pa fali ti Afterhours i Some Boys Wander By Mistake,a i brdo nekih singlova....Ja imam sve:D

Alice keva nad kevama....Flood 1, Some kind... i Nine While Nine :wub:

Nemas ti sve od sistersa nego ja.....i Sanja.

Samo da se razumemo! :evotigana: