Kakashi Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Boys, boys, don't turn this into a pissin' contest. Quote
+AuReOlE= Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 (edited) ****A rOcK And A haRd pLace AwAit fOr mE**** ****bEtWeeN thE dEviL aNd tHE dEEp bLuE sEA**** ****eVerYtHiNG I eVer dId riGHt Or WrOnG**** ****hIde oUt oF siGHT wHeRe I beLOnGE**** ...deFinItiVno jEdnA oD bOljIh........... Edited December 20, 2006 by +AuReOlE= Quote
Jedite Govna Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 napokon imam sve albume... p.s. mrsko mi bilo da pisem sve jedan, stoga evo print skreen slika... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Nisu to albumi.... Albumi su ti samo First And Last And Always, Floodland i Visionthing,dok je Some Girls... kompilacija singlova od 1980-'83. Ostalo su manje vise bootlezi.... Doduse,potkralo se nekih koje nemam,a imam ih oko 40:D Tako da,ako si za razmenu-pustaj pp... Quote
Jedite Govna Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 sve je to muzika od Sisters... xxx Quote
Brace Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 p.s. mrsko mi bilo da pisem sve jedan, stoga evo print skreen slika... ...ali te nije mrzelo da to pastujesh u neki program, sacuvas sliku, uploadujesh je na neki photobucket ili slicno, kopiras link i postujesh ga ovde. Quote
Jedite Govna Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 jel ti znas uopste kako se koritis ''print screen'' opcija? uostalom mrsko mi bilo da pisem, jer sam vec u predproslom postu napisala stvari koje sam trenutno imala, a slika je samo dokaz da napokon imam sve od Sisters. sta komplikujete stvari bez potrebe, hm'... Quote
Brace Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 (edited) Jel' imas Bei Mir Bist Du Schoen? Fali ti i Gift of Sisterhood, ali moram ti priznati da su ti bolje sredjeni albumi i folderi od mojih. Edited December 25, 2006 by Brace Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Imate logo kao neki nadrkan metal bend:P Ali nisu joj bolje sredjeni folderi od mojih:P Quote
+AuReOlE= Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 What you see is what you never had Get real Get another I don't exist when you don't see me I don't exist when you're not here heh...morala sam..kako dozvoliti da Sistersi odu u zaborav Quote
Aurora Calerva Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 A gde su tu originali? A vinili? Cisto da ne bude zabune, nije da sad sve imam na originalima. Jbg, postoje prioriteti Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 (edited) I izgleda ce novi album soon....Sto bi znacilo da je nasao izdavaca Jedva cekam Edited March 12, 2007 by Zaznojni Vozac FAP-a Quote
+AuReOlE= Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 STVARNO?? to je tako kul..ako istinu zboris onda si me ucinio veoma srecnom Quote
Brace Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Ma, Ilija prica istinu... To mora da se ispostavilo kao netacna informacija, inace bi lajao na sve strane juce. Mada, to da je nasao izdavaca, stoji. Jebiga, ipak su uradili svetsku turneju. Nije to mala stvar. Ono sto takodje stoji, je da na off. siteu, nema nikakvih informacija. U stvari mislim da je najsveziji update datire negde iz decembra 2006. Zivi bili, pa videli. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 (edited) Rece mi tetka da je videla Remasterovane albume po Londonu,tako da...Here we go.... Necu nista da serem dok se sve ne dogodi kak' treba:D A sto se tice sajta....Boze pomozi....Najlosiji sajt koji sam video u zadnjih 100 godina... Polako,polako...Neka ga izdaju i za 6 meseci i za godinu dana.,... Samo neka ga izdaju. I kul je sto samo nas troje postuje na ovoj temi Edited March 30, 2007 by Zaznojni Vozac FAP-a Quote
Brace Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 To je zato sto smo mi face! Ostali gothicari postuju u Nightwish temi. :mhihi: Quote
Emily Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Hey,bash si zao To sto nas nema ne znaci da smo na Nightwish temi Novi album... Taman sam nabavila sve,ali bas SVE,tako da ce to biti jos jedan album(kada izadje)u mojoj kolekciji Sistersa Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Neco,brate,daj da pravimo neku svirku,vidis da se samo zene javljeju na temu. :) @Emily:Pa na kojoj ste temi?69EYES? Sala... Quote
+AuReOlE= Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Doslo je prolece...tako je diwno..pravo vreme za Sisterse.... Joj kako bi bilo kul da ponovo dodju... Quote
Brace Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Svi bi ponovo isli. Mozda bi ovog puta Eldo doveo Ahtisaria da peva pratece na Vision Thing. To sto se samo zene javlaju bi vishe trebalo nas dvojicu da zabrine sta mi trazimo ovde. Zezam se, znas ti da je Eldo oduvek umeo sa zenama. Mi smo ovde samo da uchimo pokrete od majsota. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Naravno da ucimo od zmaja... Sta da ti kazem...Mozemo sutra za vasu svirku revijalno da odradimo 2-3 pesme,ionako ce biti nas 4oro Au grozno...Cela dva dana ne skidam Sisterse sa liste...Mada,nesto sam se nalozio na Sisterhood Quote
Brace Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Ma sutra nije nasha, svirka. Sutra "gostujemo". Onako, sat vremena kidanja. Zenith pravi svirku u sredu u Blue Moonu pa mozda i upadne nesto. Jeste da imamo vec jedan bend koji ce da kao otvori svirku, ali i planiramo da bude svacega, pa ako nista, bar da odsviras sa nama Alice , a i da i ti odmastish Dushanov bas. Aj da ne spamujem vishe, da ne krene Eldo da viche "Where in the world is Nemanja?". Quote
Brace Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 (edited) Au grozno...Cela dva dana ne skidam Sisterse sa liste...Mada,nesto sam se nalozio na Sisterhood Pa ima tu do jaja stvari. Moje dve velike ljubavi: Colours i Giving Ground. Colours mogu da slusham satima na repeat. Edited April 7, 2007 by Brace Quote
Recommended Posts