sanguinia Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 To sto je na sajtu je opis "The Making of..." njihovog prvog singla, a to je zaboga Damage Done/Watch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Hm... moracu opet da pogledam. Znam da je isao kao singl, ali sam bas bio ubedjen da sam procitao da je napravljen (a i pusten na radiu) pre zvanicnog nastanka benda. Ili sam mozda samo prolupao, sto je potpuno verovatna opcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Bas me sad ona tema oko koncerata podseti, pa ko reko da priupitam. Nigde do sada nisam nasao tacnu pricu oko toga sta se desilo izmedju Patsy i Andrew-a (uf bre, ovo zvuci kao trac rubrika u Teen magazinu ). Elem, ocigledno postoji neki animozitet izmedju njih dvoje, ali ja pojma nemam sta je u pitanju. Anyone got a clue? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninko 9 Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Kolaju price ali niko nije siguran.Ja imam svoje vidjenje tih razmirica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eve Guillotine Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Hm,da,kao,verovatno su se kresnuli pa je sve poslo nizbrdo :roll: @ Dawngreeter>JUSTFOR THE RECORD: Ja sam to prva pitala!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLD TRINITY 2 Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 kako god .. Patriciu je odvoji najveci lik Dave Vanian ( The Damned ) koji ju je i ozenio tako da sad ona svira bas u The Damned ( a gde bi drugde ) ... Ne znam jel neko slusao poslednji album "Grave Disorder" koji kicks ass ... old school death rock / punk ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Hm, da, ja sam cak cuo pricu da je Patsy zarazila Andrew-a sidom, ali mislim, to je ono tracarenje na najgore pa nisam mnogo paznje obracao na to. Cisto da jos i napomenem... za zenu od cetrdeset godina Patsy izgleda mnogo dobro a: . Zajebi Pamelu, Patsy rules! Eve> Pa ne ponosim se bas time sto citiram Mansona pa zato i nema navedeno koga citiram. Ali ima Manson par izjava koje treba pamtiti. Na primer "I wasn't born with enough middle fingers". A stoji u potpisu jer mi je zvucalo apropriatno sinoc. A i danas. Verovatno cu promeniti za par dana kad prestane da bude apropriatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eve Guillotine Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Da,znamo da se Patsy udala,a to za sidu je cisto sranje. :| (How can such a pretty woman possibly have aids? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Jest, svi znamo da lepe zene nikada nemaju sidu. Geneticari su cak izolovali "The Pretty Female Goth Gene" koji ubija AIDS virus. Jedini razlog zbog cega nije u komercijalnoj upotrebi trenutno je sto ga prirodno imaju samo, jelte, gothly devojke lepe spoljasnosti. Kod ljudi koji ne spadaju u tu kategoriju gen izaziva hronicnu depresiju, a posle duzeg koriscenja cak i suicidalne tendecije. Na pozitivnu stranu, vec posle mesec dana koriscenja koza skoro potpuno pobeli a kosa pocrni i raste brze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eve Guillotine Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 I ajlajner postane trajan pa se ne mora stavljati over&over again a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Uf ne spominji mi eyeliner, bas pokusavam da ovladam prastarom vestinom koriscenja istog. Mislim da sam prirodni antitalenat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted August 30, 2003 Report Share Posted August 30, 2003 Zamalo time da iskopam oci. Onda mi je ortakinja rekla da bolje da crtam okolo... (sminkao sam se za predstavu, a uskoro i u drugim prilikama - mada ce prva verovatno biti tek Halloween - koji sam pozer ). Skrecemo sa teme. Sistersi su jedan od najgenijalnijih bendova koje sam cuo (a imam samo Greatest Hits!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eve Guillotine Posted August 30, 2003 Report Share Posted August 30, 2003 Hm.Lajner.Nadjite sajt "Makeup tips for the bleak" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted August 30, 2003 Report Share Posted August 30, 2003 You're a life saver Ili mozda bolje da kazem eye saver? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted September 28, 2003 Report Share Posted September 28, 2003 Danas sam video spot za Temple of Love na ARTu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted September 28, 2003 Report Share Posted September 28, 2003 Jest' imaju Dominion, This Corrosion i Temple of Love. Desi im se ponekad da puste jedan od njih. Cak sam jednom video This Corrosion i Dominion pustene jedan za drugim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted September 28, 2003 Report Share Posted September 28, 2003 .....zato sto su This Corrosion i Temple Of Love jedan za drugim na kompilaciji spotova..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted September 30, 2003 Report Share Posted September 30, 2003 imam sve od njih i omiljena mi je kompilacija koju sam sama pravila najvise volim stvar temple of love iako je maximalno isforsirana i walk away Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted September 30, 2003 Report Share Posted September 30, 2003 Temple of Love je super pesma, ali vise me nervira koliko je pustaju. Svaki prokleti petak u KST-u... :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Princess of Darkness Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Nabavila sam neki uzivo nastup The Sisters of Mercy, pod nazivom "Live in the Temple of Love". Razocarala sam se totalno! Tako su bedno zvucali da sam se, verujte, pokajala sto sam uopste uzimala CD! Klavijature zvuce kao jedan od kucnih sintesajzera za kojima je bila pomama kad smo bili mali! Glas je takodje sjeban. A ostatak instrumentacije je po mom misljenju, katastrofa! Da li je u pitanju neko veoma veoma lose ozvucenje ili...?Pa, ima li neko ko je cuo navedenu stvar? I ima li neko jos nesto uzivo od njih? Ja imam sve studijcke stvari i to je svakako neprikosnoveno...ali ovo sto sam cula uzivo...bolje vise da ne komentarisem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacuna Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Danas sam video spot za Temple of Love na ARTu! ...stalno ga pushtaju... bash je straaava a temple of love jeeste odlichna pesma ali ljudi zaboravljaju da oni imaju josh boljih...kad se tako u'vate za jednu pesmu smore i boga...mislim na kst pa i art(imaju i od nine inch nails-a spot a: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 7, 2003 Report Share Posted November 7, 2003 Samo cu da kazhem neshto : No Time To Cry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashkevron Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 odlican bend!!!! Steta sto u kst-u na gothic-u stalno vrte iste pesme jer su sve fenomenalneeeeeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beren Posted December 3, 2003 Report Share Posted December 3, 2003 za sisters of mercy sam nedavno chuo ... chuo sam this corrosion .. i napalio sam se pocheo am sve da downloadujem .. i omiljena mi je marian i temple of love mada moj drug kazhe da su oni sotonisti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted December 3, 2003 Report Share Posted December 3, 2003 Svasta! Pa naravno da su "sotonisti"... Oblace se u crno... i tako... :roll: A moj drug Pera Izmisljotina mi je rekao da su zrtvovali malu decu na pun mesec... a: Ne , ozbiljno , je'l moze neko da mi preporuci neki dobar sajt za skidanje muzike od doticnih ??? Ne mogu nigde da nabavim "Alis"... Sve drugo uglavnom imam ali "Alis"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts