Cypher Posted December 3, 2003 Report Share Posted December 3, 2003 Pa sigurno neko odavde moze da ti da.........Ja nista njihovo nisam skidala sa neta,tako da nisam od neke pomoci :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 @"BeLi" - "Fear" ??? Ko ti je taj ??? Nema ovde nikog sa tim imenom... Btw - coooooool za cd a: vidim da cu se lepo naslusati... Just for the record - meni najbolje pesme - "Some kind of stranger" , "Marian" , "Alis" , "No time to cry" , "More" , "Under the gun" , "Temple of love" (kasnija verzija) , "This corrosion" (ima i jedna fenomenalna spora verzija...)... i sjajne psihodelicne pesme sa Floodland -a ("Flood I" , "Flood II" , "Driven like snow"...)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady midnight Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 Temple of love RULES !!!! U potpunosti se slazem a: a: a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beren Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 slazhem se mada bih mogao da dodam na listu i "Marian" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 ma...tako su dobri... trazim samo Mp3 sa svim albumima?? Ima li ko ideju gde da nabavim :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Some velvet morning Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 mp 3 sa svim albumima imas nedeljom ispred skc-a kosta 100 din kod nekog chiche sa koferchetom.... tu sam ja kupila.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 Kako se zove izdanje na kojima su obrade ABBAe i slichnih grupa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanguinia Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 Kako se zove izdanje na kojima su obrade ABBAe i slichnih grupa? Ne postoji takvo izdanje - oficijelno sigurno ne, a koliko ja znam, ni neoficijelno. Sto se tice obrade "Gimme Gimme Gimme", ja sam je nasla samo u vidu nekog gnusno loseg mp3 fajla na netu, a moguce je da je ima na nekom od onih live bootleg albuma (nisam slusala nijedan). Na regularnom albumu "Some Girls Wander By Mistake" postoje obrade Leonarda Cohena (valjda :oops:), Iggy Popa, Stonesa (sigurno )... a na piratskom, siroko rasprostranjenom "Some Boys..." mogu se naci jos i "Emma" od Hot Chocolate (sjajna! ) i bice jos nesto, ali ne mogu da se setim... na koncertima su obradjivali jos i Hawkwind, Velvete i Dolly Parton ako se dobro secam, nesto od toga mozda ima na pomenutim live albumima - a kompletan spisak svega toga ima na www.thesistersofmercy.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 Mislim da je on govorio o Tribute to ABBA disku, mada nisam siguran da su Sistersi na toj kompilaciji :?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
la Perversion Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 Super su,ma najbolji!!!!Meni najdraze su:Torch,Under the gun,When you don't see me,Something fast... "All the things we never needed i don't need them now all the things we ever did were always confidential and hidden from me enyhow you can stand all night hailling maries left and right but none of them slow down i seen the best of men go past i don't wonna be the last gimmne something fast... "something fast" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 Pain looks great on other people, that's what they're for... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 Ne nisam govorio o ABBA Tribute disku jer tu je Gimme, Gimme, Gimme obradio Sinergy... Elem, na nekom lyrics fileu sam primeti'o da postoje i obrade tipa Louie, Louie, i slichno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragic_disco Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 Najbolje pjesme: Some Kind of Stranger Nine While Nine Ribbons Heartland Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 Meni je prvi,poslednji i stalni najboli... Nekako bash je mrachan... Sa stilom... Bez preterane psihodelichnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLi-TiGaR Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Wow, vama bash nabijaju na nos tu fantasmagoriju... Chuo sam neshto da ce da dolaze ovde da sviraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Gde ovde? U ovu civilizaciJsku rupu? Sumnjam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 pomolite se drugari radije da vas zaobidju ili ako vec ne,obavezno se dobro napijte i ponesite cepove za usi..... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 a neznam,prije sam ih vise slusala (some girls wander by mistake! ali u zadnjih godinu-dve vec su se totalno istrosili,cujem ih u svakoj "mracnijoj" instituciji u koju izidjem bar 2-3x na vecer i to vecinom uviejk istih par pjesama s best of. jest da su kult i da su utjecali na mnoge bendove i sve to ali nikako nemogu odagnati antagonizam,pogotovo kad vidim ono mocno isfuravanje fantasmagorije :ne: lose je to kad ti se sve dosadi, onda nemoj vise nikud da izlazis jer ce ti se smuciti sve dobre stvari (ovo je evidentni zakljucak iz vise tvojih postova) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 I onda kazhu za takav bend da je komerc... Tuzhno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 ma ima cisto ok stvari tipa te elektro 80te i metal u Mochwari.tamo je uvijek dobra atmosfera.i cak je ekipa uglavnom drukcija nego ona iz Jabuke. i naravno DJ-i,Ivan Krzelj je super DJ i totalno se kuzi u svoj posao,bez njega ne bi mi imali ni trunke elektronike samo sto ljudi naravno to ne cijene pa se zale na nepoznate stvari.nadam se da ce se te "nepoznate stvari" u buducnosti nastaviti vrtiti hihi a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desmodus Rufus Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 ono sto se najcesace moze cesto ponavljati i sto je definitivno vec svima u usima i polako im izlazi na nos je dominion mother russia i mozda more.Barem je kod mene takva situacija,no da su mi dosadili ne bih rekao,a ujedno ih dostas dugo (kojih par tjedana nisam slusao) Sistersi ce mi uvijek biti i ostati jedna od najdrazih grupa,a da ce mi kad tad dosaditi ko zna. 8) Kao sto ste do sada mogli primjetiti gothic je poseban muzicki pravac. Ako gledate u muzickom smislu samo su dva prava gothic benda postojala: The Sisters Of Mercy i The Mission. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 "And the chorus swells!" JTHM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 ono sto se najcesace moze cesto ponavljati i sto je definitivno vec svima u usima i polako im izlazi na nos je dominion mother russia i mozda more.Barem je kod mene takva situacija,no da su mi dosadili ne bih rekao,a ujedno ih dostas dugo (kojih par tjedana nisam slusao)Sistersi ce mi uvijek biti i ostati jedna od najdrazih grupa,a da ce mi kad tad dosaditi ko zna. 8) Kao sto ste do sada mogli primjetiti gothic je poseban muzicki pravac. Ako gledate u muzickom smislu samo su dva prava gothic benda postojala: The Sisters Of Mercy i The Mission. pa ne znam vise svo to definisanje muzike, ali slazem se da su kvalitet i meni takodje ostaju jedni od najdrazih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 ne znam sto se i zasto promijenilo,meni ih je ok cut vani i malo zaplesat ali doma vise nikako...bas cudno... :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 The Mission a: (stvarno nisam mogao da odolim... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts