WindrideR Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 (edited) Mislim da je turneja sa AA samo za Severnu Ameriku. Odlucio sa da gledam Ensiferum prvom dobrom prilikom. Kada sledeci put budu dolazili u neku zemlju u okruzenju, eto mene tamo! Edited September 23, 2008 by WindrideR Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Trecharous Gods je najbolja pesma definitivno! Quote
Mita Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Mislim da je turneja sa AA samo za Severnu Ameriku. Odlucio sa da gledam Ensiferum prvom dobrom prilikom. Kada sledeci put budu dolazili u neku zemlju u okruzenju, eto mene tamo! vodis mene Trecharous Gods je najbolja pesma definitivno! hm pa ne znam jes da je pesma ono kult ali hm ovaj ne mogu da se odlucim za najbolju pesmu ali albumi mi idu Iron Prvi Viktori songs (sve deli veoma mala razlika) Quote
Mita Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 E da ako budu dolazili u Madjarsku molim nekog da me povede Quote
Shamandalie Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Kad sam bila maloletna, mene je tata vodio na koncerte u Madjarsku. Quote
Novaliis Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Mozes ti da ga povedes sad, ako ides, naravno.. Quote
Mita Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 ma bre samo sam rekao ko bude isao ovako organizovano na Ensiferum neka zove mene vodim i par ljudi iz mog drustva Quote
Shamandalie Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Koliko znam, jos nisu objavili datume evropske turneje, posto su i dalje u Americi, neka turneja kao nastavak Pagan Festa. Sto bih ga ja vodila, nisam mu ni mama ni tata, a u njegovim godinama sam isla sama na Zvezdine utakmice, iako tad nisam zivela u BG, a on ne sme ni na obican koncert. Quote
Mita Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 bre Madjarska i plus sam maloletan + nisam JA trazio da me TI vodis nego sam rekao da ko bude organizovano isao da racuna na nekoliko ljudi koje ja vodim nemojte izvlaciti reci iz konteksta nismo u skupstini Quote
:matija Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 A nismo?! Ne vidim zasto nije realno ocekivati ensiferum u srbiji u skorije vreme, arkona je odlicno prosla, a ensiferum je sigurno 3 x poznatiji. Quote
Mita Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 najbolja bi bila ova kombinacija bi bila ova kao sto idu na turneju sa Amon Amarthom znaci cepanje za sve pare Quote
Маузер Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 A na Arkoni vecinom bili nacisti! Quote
Novaliis Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Koje odsustvo smisla za humor na ovoj temi od odredjenih ljudi, to je zaprepastujuce. Sto se tice Arkone, ne vidim koja je fora sa nacistima? Sta? Quote
Маузер Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 (edited) Pa ono, ja i jos 10max likova nismo salutirali. A ovi poceli i ne staju! Jos kao mene zovu posto ih znam ovako. A jebem ti, svi strojevci cepaju po Arkoni! Edited October 15, 2008 by Grishnackh Quote
Novaliis Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Arkona se, btw., dosta povezuje sa panslovenskim pokretom, ima tu i jos nekih stvari koje, malo ko zna, u vezi Arkone.. Quote
Shamandalie Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 A jebem ti, svi strojevci cepaju po Arkoni! Nemaju oni pojma ni na sta su dosli, nego znas ono, videla zaba da se konji potkivaju, pa digla i ona rep. Glupost je mesati politiku u tako nesto, ponajmanje sto ti strojevci sigurno ne znaju ni jednu rec na ruskom niti shvataju smisao icega.... Quote
Novaliis Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Inace, prica se da si izjavila kako nije u redu da Arkona svira u porti, jer je to bend koji koristi tri sestice i slicno. Quote
Shamandalie Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Prica se da sam izjavila, sta ja sam neka javna licnost cije se izjave citiraju? WOW, nisam znala to. Neka mi taj sto je to preneo pokaze gde Arkona ima tri sestice i neka nauci da rodoverje (jazicniki- na ruskom) i antihriscanstvo nisu jedno isto. Ali ovde je tema o Ensiferumu, sta sam imala da kazem o Arkoni, rekla sam u onom intervjuu. Quote
Маузер Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Nemaju oni pojma ni na sta su dosli, nego znas ono, videla zaba da se konji potkivaju, pa digla i ona rep. Digla nogu, a ne rep. Quote
:matija Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Koliko se ja secam oni nacisti su vikali i "Kosovo je Srbija" - na ruskom. Sve u svemu, tema je ensiferum, bilo bi lepo videti ih i kao sto rekoh mislim da je realno da skupe 800 ljudi, s obzirom da je na akroni bilo oko 350. Quote
Novaliis Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Tada bi bilo puno ljudi, dobra cifra u svakom slucaju i ja bih sigurno dosao. Iako Ensiferum smatram klinackim bendom. Quote
Recommended Posts