Srlandand Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 (edited) Blood is the price of glory mi ringtone vec godinu dana Ja mnogo volim Ensiferum i to sve albume do poslednjeg na kome mi je jedna dobra pesma bila. Victory songs mi je sjajan, bas je za lozenje dusu dao. Edited December 18, 2014 by Srlandand Quote
HeLLsarma Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Meni je Iron uz Guardians Of Fate najjaca Ensiferum stvar. :-D Meni je Iron uz Guardians Of Fate najjaca Ensiferum stvar. :-D Quote
Grobodan Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 Ja da udarim kontru svima, meni su svih pet albuma odlični i imam ih na originalima. From Afar mi je možda i najbolji album, ne znam kako ikome ko voli Ensiferum mogu da se ne sviđaju pesme kao Twilight Tavern. Crni poslednji, i ja sam bio šokiran kad je izašao, i dalje mi se ne sviđa produkcija i clean vokali ali kapiram tu promenu i mellow zvuk koji su hteli, baš sam ga dosta rabio na početku jeseni. Elem jedva se čeka novi pa ću onda slikati kolekciju. Quote
Angelystor Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 One dugačke pesme jako dave. A so na ranu je što čine preko pola albuma. Quote
Schneider Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 Pohjola je bila dobra po meni sa posledenjeg. A od dugih pesama svakako Heathen Throne. Quote
HeLLsarma Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 Heathen Throne najepskija stvar sto su uradili. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 1. Warmetal (Barathrum Cover) 2. Wrathchild (Iron Maiden Cover) 3. Lady In Black (Uriah Heep Cover) 4. Breaking The Law (Judas Priest Cover) http://www.mediaboom.org/420221-ensiferum-suomi-warmetal-ep-2014.html Quote
Grobodan Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 (edited) Novi spot Edited January 12, 2015 by Grobodan Quote
Guest HEFEST Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Meni lepa ova stvar. NIje tolko losa. Quote
Berliner Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 sve dosadniji bend postaje nije da nije, ali gotivna mi je ova stvar skroz Quote
HeLLsarma Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Svakako bolja nego prosli singl. Al jbt,koliko svi ti bendovi sad igraju na sigurno. Jedini zadnji Fintroll,on je odlican,mislim to je taj njihov zvuk ali je zanimljivo za slusanje i puno energije. Quote
Srlandand Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Kul je, sigurica pesma, malo da te izlozi, ali nista posebno. Quote
Grobodan Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Imam album, meni super vi ćete ga mrzeti kao i sve posle Irona Brži mnogo od prethodnog, ima u Two of spades disko deo tako da kome su se svideli kauboji iznebuha na Stone Cold Metal eto opet razloga za radost, naravno epic closer koja će Angelistora baciti u grob, produkcija stvarno opet promašaj, tanke gitare pa leb ga jebo. Ali sve u svemu, meni super. Quote
Kumodraski Vo Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 http://www.mediaboom.org/423639-ensiferum-one-man-army-2015.html Quote
Schneider Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 O jebem mu sisu, konačno! Odma ide na ipod. Quote
Schneider Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 (edited) Truba od albuma. Nisam muzičar, i ne mogu da govorim o tehničkim aspektima svake pesme, ali znam šta čujem- sve mi ravno ko daska. Meni treba malj u glavu da bi se uspavo dok sam u prevozu, al ovo me je oborilo ko konjski sedativ. Pojma nemam šta sam slušo, ko da je neko ovaj album podvalio Ensiferumu. Ocena 2- Edited February 19, 2015 by Schneider 1 Quote
Night Prowler Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Verujem ti. Nema sanse da se nateram da poslusam ovaj album nakon onog singla i kad vidim da su snimili jos jednu pesmu od 10+ minuta. Nema nista od njih dok se ne vrati Jari i nauci ih kako se peva i pisu pesme. Quote
Telcontar Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Meni ovo novo za klasu iznad "Unsung Heroes." Doduše taj Unsung Heroes sam stvarno preslušao 2 puta i zaboravio na njega. Quote
Angelystor Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Nisam imao baš nikakva očekivanja od albuma, ali ovi ljudi su baš teško izgubili busolu. Produkcija nyah kao i svaki put posle VS, clean vokali tuga, nije loše kao KoK, ali ono...koj vam je moj. Ubedljivo najinteresantniji momenat albuma je onaj "Flojd Flojd Flojd" disko srednji deo iz "Two Of Spades", ali to traje tipa samo minut, dok je bitno da opet postoji dosadni epic od 10+ minuta. Ljudi jedva da znaju da napišu pesmu dužu od 7 minuta kako treba, a već koji album zaredom kurčenje sa prerazvučenim "epicima". A smešno je npr. kako "My Ancestors' Blood", koja ima potencijala da bude nešto duža pesma, traje 4.5 minuta Lično mi "Victory Songs" ostaje poslednje vredno izdanje od njih (štaviše, to mi je odličan album, ne znam što se on hejtuje uopšte). Ovo nije stvarno toliiiiko loše, samo ima mnogo interesantnijih stvari trenutno koji vrede slušanja, a i sem ovih par-nepar mlakih albuma isto mi je i mlaka uživo izvedba njihova kad sam ih gledao nekako pojačala meh utisak o njima koji me drži. 3 Quote
Grobodan Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Meni fenomenalan album, sve bolji na svaki sluš, jedva čekam da mi stigne disk Quote
Recommended Posts