KazimKazim Posted September 4, 2020 Report Posted September 4, 2020 Da i ja nesto provrtih juce na brzaka...priatno iznenadzenje, iscimali se oko melodia i da refreni budu sto blize starim danima...nece nikad biti Iron, ali verovatno naibolje sto e moglo da se dobie posle ovoliko godina kariere Quote
Grobodan Posted September 4, 2020 Report Posted September 4, 2020 I meni jedan od albuma godine. Ja volim sve sto su izdali ali ovde su realno digli igru debelo, klin vokal pobedio. Quote
Angelystor Posted June 3, 2023 Report Posted June 3, 2023 (edited) Kakav combo Samo fali partiboi69 da bude support i svi spektri pokriveni Edited June 3, 2023 by Angelystor Quote
Kumodraski Vo Posted June 3, 2023 Report Posted June 3, 2023 Onda ova dva ne mora ni da dolaze.. Quote
Talvi Posted June 3, 2023 Report Posted June 3, 2023 ja mogu vrlo jasno da vizualizujem presek ove dve publike Quote
Grobodan Posted June 3, 2023 Report Posted June 3, 2023 Nisam neki Pain fan ali da je Hypocrisy umesto, apsolutno. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted June 21 Report Posted June 21 Obecava novi album ovom pesmom... I spot je dobar!! Quote
dAdAiSt Posted October 19 Report Posted October 19 Finski helskinski melodicni metal. Produkcija je vrhunska, ali nema dovoljno pamtljivih melodija. Podsećaju me malo na noviji Amorfis i Nightwish. U suštini dobar album za ubijanje vremena. Izdvojio bih Fatherland i The Howl. Jeste da mladi metalci gase plejer posle 3 pesme, ali ovom albumu treba dati šansu. 2 Quote
Grobodan Posted October 20 Report Posted October 20 On 6/21/2024 at 2:50 PM, Najtmerinjo Najgori said: Obecava novi album ovom pesmom... I spot je dobar!! Konačno su Belphegor veštice na letećim jarčevima dobile dostojne suparnike. Quote
Recommended Posts