RNA Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Није лош онај албум, али уопште не капирам вокале. Шта онај покушава да буде, Алекси Лаихо? Quote
Shamandalie Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Mozda ce Jarijevi fanovi po meni osuti drvlje i kamenje kada kazem da Petri sasvim dobro peva. Clean vokali su po obicaju dobri. Tako da ne znam sta tu nije jasno. Quote
rhapsoad Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Meni je genijalno ubaciti clean vokal na black vokal. Zajedno zvuce super. Moje omiljene black pesme imaju u sebi i clean. Quote
RNA Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Mozda ce Jarijevi fanovi po meni osuti drvlje i kamenje kada kazem da Petri sasvim dobro peva. Clean vokali su po obicaju dobri. Tako da ne znam sta tu nije jasno. Немам појма о коме причаш, нисам се потрудио да видим ко су чланови бенда. Музика ми се једноставно није довољно допала. Quote
Prisoner of Dreams Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Blood is the price of glory! Quote
rhapsoad Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Kako su dobro obradili lady in black! Mozda je i volja od originala Quote
APOHAKC Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Mozda ce Jarijevi fanovi po meni osuti drvlje i kamenje kada kazem da Petri sasvim dobro peva. Clean vokali su po obicaju dobri. Tako da ne znam sta tu nije jasno. Osipam drvlje i kamenje na tebe Quote
WoI Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 U vala ja sam tek sad prvi put pustio album! Kako je genijalan! :rockdevil: Blood Is The Price Of Glory!!! :rockdevil: :rockdevil: majku mu jebem de mi bi glava da ovo ne pustim ranije Quote
militant Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Nista posebno ovaj novi album. Moze da prodje, ali nista specijalno kao i uopste novi Ensiferum. Quote
vegeta Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Preslusajte obavezno albume Ensiferum i Iron! Ensiferum je najbolji! Quote
APOHAKC Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Ko nije? Ma sem Iron i Ensiferum sve je bez veze Quote
Angelystor Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Ko je pratio skorashnja koncertna deshavanja video da smo mogli zamalo da gledamo Ensiferuma bem ti lebac...to je nesto najblize verovatno njihvom koncertu kod nas najverovatnije Quote
SlavicForest Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Meni je genijalno ubaciti clean vokal na black vokal. Zajedno zvuce super. Moje omiljene black pesme imaju u sebi i clean. Jeste, slazem se, to je odlicna kombinacija...Dobija na izrazajnosti, a ponekad i na misticnosti... Quote
Killing Floor Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Sta li si hteo da napises bas me zanima Quote
Elderane Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Mogao bi i ovaj Ensiferum vise do Srbije da naleti, majku mu... Quote
Shamandalie Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Mogao bi, mogu li ja nekako da pomognem da se to ostvari? Quote
APOHAKC Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Mogao bi i ovaj Ensiferum vise do Srbije da naleti, majku mu... Ај за пола сата? Quote
Elderane Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 E, za pola sata ne znam... Ali nesto se suska Quote
virtualx Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 evo i ja se uclani na forum, prvi sam put tu, i privuklo me nesto sam trazio na google vezano za folk viking metal i nasao se ovdje. odlicno sto ima forum za ovaj metal stil, jer to najvise slusam. a sta reci za ensiferum, ljudi su medju najboljim folk viking bandovima. novi albuim je isto dobar kao i predhodni, nema nekom pomaka u stilu njihovom. Quote
WindrideR Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Mogao bi i ovaj Ensiferum vise do Srbije da naleti, majku mu... Da li je moguce Kada? Finnish folk-influenced melodic death metal band ENSIFERUM has parted ways with keyboardist Meiju Enho. Meiju's statement regarding his decision to leave the group can be found at this location. Emmi Silvennoinen from the band EXSECRATUS has filling in for Meiju since the beginning of this year and will continue to act as the live/session keyboard player for ENSIFERUM until further notice. Quote
Recommended Posts