Jump to content

Recommended Posts

Posted

Није лош онај албум, али уопште не капирам вокале. Шта онај покушава да буде, Алекси Лаихо?

Posted
Mozda ce Jarijevi fanovi po meni osuti drvlje i kamenje kada kazem da Petri sasvim dobro peva. Clean vokali su po obicaju dobri. Tako da ne znam sta tu nije jasno.

Немам појма о коме причаш, нисам се потрудио да видим ко су чланови бенда. Музика ми се једноставно није довољно допала.

• 2 weeks later...
Posted
Mozda ce Jarijevi fanovi po meni osuti drvlje i kamenje kada kazem da Petri sasvim dobro peva. Clean vokali su po obicaju dobri. Tako da ne znam sta tu nije jasno.

Osipam drvlje i kamenje na tebe

Posted

U vala ja sam tek sad prvi put pustio album! Kako je genijalan! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Blood Is The Price Of Glory!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

majku mu jebem de mi bi glava da ovo ne pustim ranije :rockdevil:

• 2 weeks later...
Posted

Ko je pratio skorashnja koncertna deshavanja video da smo mogli zamalo da gledamo Ensiferuma bem ti lebac...to je nesto najblize verovatno njihvom koncertu kod nas najverovatnije :)

Posted
Meni je genijalno ubaciti clean vokal na black vokal. Zajedno zvuce super.

Moje omiljene black pesme imaju u sebi i clean.

Jeste, slazem se, to je odlicna kombinacija...Dobija na izrazajnosti, a ponekad i na misticnosti...

Posted

evo i ja se uclani na forum, prvi sam put tu, i privuklo me nesto sam trazio na google vezano za folk viking metal i nasao se ovdje.

odlicno sto ima forum za ovaj metal stil, jer to najvise slusam.

a sta reci za ensiferum, ljudi su medju najboljim folk viking bandovima.

novi albuim je isto dobar kao i predhodni, nema nekom pomaka u stilu njihovom.

• 3 weeks later...
Posted
Mogao bi i ovaj Ensiferum vise do Srbije da naleti, majku mu... :)

Da li je moguce :o Kada?

Finnish folk-influenced melodic death metal band ENSIFERUM has parted ways with keyboardist Meiju Enho. Meiju's statement regarding his decision to leave the group can be found at this location.

Emmi Silvennoinen from the band EXSECRATUS has filling in for Meiju since the beginning of this year and will continue to act as the live/session keyboard player for ENSIFERUM until further notice.