Grobodan Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Rok junski se svuda zavrsava 25., prema tome... Quote
rhapsoad Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 e pa prijatelju ja sam na etfu a nase glavesine uvek mogu nesto da zaseru, sto obicno i rade... u svakom slucaju ako dodje do preklapanja ispita i koncerta ja biram ispit jer obnavljam godinu, a matorci sponzorisu, tako da savest ne dozvoljava drugi izbor ali nadam se da nece biti preklapanja Quote
Faustus Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Zašto imam utisak da ova tema nije potezana sve dok nisu objavili da će ovi biti na festivalu?... ::mhihi::mhihi::mhihi:mhihi: Quote
:matija Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 jedva cekam ovaj cert!!! sto se liste tice, ne mogu da zajebu nikako xD Quote
hah Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 oni dolaaaaaaaaaaaaaaaaaaazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Quote
rhapsoad Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 @Faustus gresis...ovaj silno gresis sinak... bio je aktivan topik i pre nego sto je najavljen njihov nastup Quote
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 ne mogu da svarim te folk metalce, koliko god se trudio, smešni su mi - šta ti vredi muziciranje i zvuk, kad sviraš ONO!!! Quote
rhapsoad Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 na srecu mnogo ljudi se razlikuje od tebe Quote
The Trooper Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 nisam bas neki poznavalac, a niti obozavalac blek metala, ali cenim nekih par bendova kao sto je Ensiferum ili Wintersun te sam bio sinoc na koncertu Ensiferum + support koncert je otprilike bio vrlo tih, predgrupe su bile smesne i imale premalo energije na sceni, ali glavni koncert je bio bash ono jak i dobar iako ne bash glasan mislim za mene vise koncert da, kako se govorilo: "vidim i budem vidjen", ali videlo se da momci znaju sta rade i da imaju par jakih stvari za headbanging, a bilo je stvarno ljudi koji su u svom elementu karta je kostala 18 evra evo par slichica: Quote
Shamandalie Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Sutra je veliki dan, konacno idem da vidim jedan od mojih omiljenih bendova, dakele, ENSIFERUM u Budimpesti!!! Quote
The Trooper Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 dobri su uzivo, mix nije los, ton solidan, ali kod nas je bilo preslabo sto se tiche jachine tona Quote
vegeta Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 (edited) dajte neku set listu skorasnjeg certa da vidim sta mogu da ocekujem thx in advance! Edited March 21, 2008 by vegeta Quote
Shamandalie Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Ensiferum /Chthonic / Insania decembar 2007: 1.Ad Victoriam 2.Blood is the price of glory 3.Deathbringer from the sky 4.Ahti 5.One more magic potion 6.Wanderer 7.Raised by the sword 8.The new dawn 9.Victory song 10.Finnish Medley 11.Little Dreamer 12.Tales of Revenge 13.Iron 14.Battle Song 15.Token of Time 16.Hero in a Dream Quote
Angelystor Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Kol'ko je dobra setlista, ne verujem.. Quote
vegeta Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) nije losa, mada bi bilo bolje mnogo da se vise skoncentrisu na ensiferum i iron... ceo Victory Songs odsvirase... ali BUKVALNO! a album nije uopste bolji od starih... kontam da su tako odlucili zato sto novom pevacu bolje leze ove njegove stvari nego Jarijeve. Vazno da bude Battle Song mada sam ocekivao da ce to zadnje... i Hero in a Dream :rockdevil: :muzicar: Edited March 22, 2008 by vegeta Quote
rhapsoad Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 super setlista, meni je victory songs njihova najbolji album tako da nemam zamerki Quote
Totamealand Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Ja sam čuo samo Victory Song i baš sam bio zadovoljan, veoma zanimljiv album. Ako budu nastupali pre Helloweena ili posle na Castle Festu, moraću da ih odgledam. Quote
Talvi Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Meni lista izgleda pirilicno dosadno, sem poslednjih nekoliko pesama, ovaj "sviramo ceo novi album a sa starih koliko ostane" fazon mi je i inace prilicno iritantan... Ne bi ih ubilo da ponekad odsviraju i Guardians Of Fate ili tako nesto... Mada, dobro je dok se ne blamiraju sa pokusajem obrade Into Hiding na koncertima... Quote
WindrideR Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Pretpostavljam da je svima kao i meni drugi deo liste znatno interesantniji od prvog. Valjda ce svirati malo vise starih stvari na Festu Quote
José Luis Chilavert Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Sta , nema Lost in despair ? Quote
Shamandalie Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Meni lista izgleda pirilicno dosadno, sem poslednjih nekoliko pesama, ovaj "sviramo ceo novi album a sa starih koliko ostane" fazon mi je i inace prilicno iritantan... Ne bi ih ubilo da ponekad odsviraju i Guardians Of Fate ili tako nesto... Mada, dobro je dok se ne blamiraju sa pokusajem obrade Into Hiding na koncertima... Ja ih jako volim, ali moram reci da se blamiraju sa drugim stvarima, npr folk pesme sviraju bez zenskih vokala, a u pauzama izmedju pesama sviraju prepoznatljive melodije od Metallice i Judas Priest. Kao da je zurka, a ne koncert. Da, obratite paznju i na novu klavijaturiskinju, Emmi Silvennoinen, neka mnogo krupna zena. Quote
Angelystor Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Kakve jebene veze ima shto sviraju folk pesme bez zenskih vokala? Quote
Talvi Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Ja ih jako volim, ali moram reci da se blamiraju sa drugim stvarima, npr folk pesme sviraju bez zenskih vokala, a u pauzama izmedju pesama sviraju prepoznatljive melodije od Metallice i Judas Priest. Kao da je zurka, a ne koncert. Da, obratite paznju i na novu klavijaturiskinju, Emmi Silvennoinen, neka mnogo krupna zena. Sta, onaj slatkis vise nije u bendu??? E, jebat' ga... Quote
Shamandalie Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Kakve jebene veze ima shto sviraju folk pesme bez zenskih vokala? Zato sto deonice sa zenskim vokalima niko ne peva! Eto, poslusaj Finnish medley i onda zamisli kako to zvuci! Uzgred evo vam i tekst, pa se spremajte za Castle Fest: Jo Karjalan kunnailla lehtii puu, jo Karjalan koivikot tuuhettuu. Käki kukkuu siellä ja kevät on, vie sinne mun kaihoni pohjaton. Ma tunnen vaaras' ja vuoristovyös' ja kaskies' sauhut ja uinuvat yös' ja synkkäin metsies' aarniopuut ja siintävät salmes' ja vuonojen suut. Siell' usein matkani määrätöin läpi metsien kulki ja näreikköin, Minä seisoin vaaroilla paljain päin, missä Karjalan kauniin eessäin näin Terve, metsä, terve, vuori, terve, metsän ruhtinas! Täs on poikas uljas, nuori; esiin käy hän, voimaa täys, kuin tuima tunturin tuuli. Metsän poika tahdon olla, sankar jylhän kuusiston, Tapiolan vainiolla karhun kanssa painii lyön ja mailma Unholaan jääköön. Ihana on täällä rauha, urhea on taistelo: myrsky käy ja metsä pauhaa, tulta iskee pitkäinen ja kuusi ryskyen kaatuu. Sta, onaj slatkis vise nije u bendu??? E, jebat' ga... Nije, otisla je jos prosle godine, pred pocetak turneje po iylasku albuma. Nije bilo nikakvih sukoba, vec se devojka jednostavno zasitila svega i resila da se povuce. Quote
:matija Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 ova setlista je odlicna, ali ce kod nas promeniti verovatno s obzirom da je festivalska satnica Quote
Recommended Posts