Mita Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 ovaj hm sta nema nista novo aj Frubi dovodi ih Quote
vegeta Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Bez Jarija im kvalitet i raznovrsnost muzike drasticno opada... slazem se da je sa Jarijem bilo bolje, al ni ovo novo nije lose... Quote
Mita Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 (edited) e ovako ja preslusao celu diskografiju onako da se podsetim malo jbt prvi i iron su vrh CD-ovi znaci savrsenstvo od albuma onda dolazi Dragonheads koji jbg ne moze da se zapamti ni jedna pesma jer nema onih bas mnogo upecatljivih epic momenata ali melodije su veoma upecatljive posle toga Viktori pesme pa ono najmanje sam preslusavao ali mnogo su duge pesme tu ispale ali ima lepih pesama i intro je bas onako za opustanje ali sve u svemu oseti se da Jarija nema i da ono cudno je promena i u pevanju i u sviranju ali boze moj nista ni poslednjem albumu ne fali samo kazem duge pesme ali nije ono da je svrs album toliko od mene au bas sam se iskenjao nadam se bar da ce se neko samnom sloziti edit: e da pocetak pesme Viktori songs je samo ubrzan intro Intro-a sa Irona Edited September 9, 2008 by Mita Quote
Sandman Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Meni su najbolji Iron i Victory Songs. Mada ipak,prvencu se nisam previshe posvetio. Quote
Mita Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 (edited) Prvenac preslusaj. Ne mogu da slusam Prvenac bez Irona to jedno bez drugog ne mere. edit morao sam ispraviti ovaj post zna se kome je(od moderatorki)ovo omiljeni bend Edited September 9, 2008 by Mita Quote
WindrideR Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Kada ce se samo neko setiti da ih dovede kod nas??? Quote
Sandman Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Pa setila se Terra-nostra,al' im se izjalovilo. Quote
WindrideR Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Hmmm, da, ne podsecaj me na taj tuzni Castle Festival, plz Koliko samo dobrih bendova smo mogli da vidimo! Quote
ZheX Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 prvi album nisam previshe slushao, tako da nemam neko specificno mishljenje o njemu.. a iron i victory song sam doktorirao, i doshao do zakljucka da je iron bolji. najbolja pesma mi je definitivno LAI LAI HEI. a Quote
Mita Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Kada ce se samo neko setiti da ih dovede kod nas??? pa jbg realno ko bi dosao jedva mala sala dobro bila bi puna ali ne verujem da bi doslo vise od 250+ ljudi Pa setila se Terra-nostra,al' im se izjalovilo. Hmmm, da, ne podsecaj me na taj tuzni Castle Festival, plz Koliko samo dobrih bendova smo mogli da vidimo! prvi album nisam previshe slushao, tako da nemam neko specificno mishljenje o njemu.. a iron i victory song sam doktorirao, i doshao do zakljucka da je iron bolji. najbolja pesma mi je definitivno LAI LAI HEI. a ali preslusaj prvi album odlican je Quote
WindrideR Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Prvi album je zakon! Pa gde nadje bash Lai Lai Hei? Pa dobro, mogli bi napraviti neki mali Pagan fest, to je sada vise nego aktuelno. Quote
ZheX Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 bacicu se na detaljnije preslushavanje prvog albuma kad ga svi toliko hvalite. a lai lai hei mi je stvarno savrshenstvo od pesme, onaj deo na finskom je odlican, ujutru mi je prva na playlisti uvek. Quote
KazimKazim Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 I ja potpisujem za Lai Lai Hei, mada je ceo Iron ubitacan. Prvi je ok, al mi nekako nisu 'usle' u usi pesme kao na Ironu. Izuzetak Token Of Time, do mudiju je Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Najbolja je Lai Lai Hei definitivno !Ja licno obozavam sve albume! Quote
Mita Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 bacicu se na detaljnije preslushavanje prvog albuma kad ga svi toliko hvalite. a lai lai hei mi je stvarno savrshenstvo od pesme, onaj deo na finskom je odlican, ujutru mi je prva na playlisti uvek. I ja potpisujem za Lai Lai Hei, mada je ceo Iron ubitacan. Prvi je ok, al mi nekako nisu 'usle' u usi pesme kao na Ironu. Izuzetak Token Of Time, do mudiju je Ceo prvi je do jaja Quote
ZheX Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Posle detaljnog slushanja prvog albuma zakljucio sam da je Token Of Time najbolja pesma odatle, a prati je i Guardians Of Fate.. mada definitivno njihov najbolji album je IRON! Quote
Mita Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 ju ju a Trecres gods? Hero in a Dream a gde ti je Battle song ju bre ceo album je vrh Quote
metalheart Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Ne nosi dzabe naslov "Iron"...najbolja ubedljivo... A meni se svidja i 'Lost In Despair', mada nema sta da se izdvoji kao lose. Quote
Mita Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 pogledajte prvi bend danas sam ovo instalirao Quote
vudun Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Ensiferum. Ma ne valja ti ništa lista, nema Metalike u top10. Ja sam deinstalirao ... neću da ljudi znaju šta u svakom trenutku slušam. Plus sam i počeo da slušam u zadnje vreme svakakve old school šabane. Stoja bi potisla Idole sa trona. Quote
Mita Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 axxaxaax Metalika me smorila vise smucila mi se inace pustim po koji put ali nista posebno xaaxaxax imam ja Bobana Rajovica isto u listi Quote
WindrideR Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Ne razumem sta je smesno Molim te, objasni mi. Quote
Mita Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 (edited) http://ircgalerie.net/blog.php?nick=Ensiferum oni u Americi nisu toliko mnogo imali publike sto mi daje mnogo dobru ideju kada bi dosli oni i Amon Amarth realno 800 ljudi bi bilo sasvim ok mozda cak i velika SKC-a ali da ne preterujem tako da Frubi navaljuj dok su aktuelni Edited September 23, 2008 by Mita Quote
Recommended Posts