Talvi Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Kazu ljudi da nema, ali ja ne verujem dok i sam ne cujem. Quote
Prisoner of Dreams Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ја још не скидам ово. Ако лик коме је ник WiCKed666 каже ''Войсоверов нет, только что прослушал'', that's good enough for me Quote
Mita Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 (edited) od sva 4 albuma do sad ovaj ima najgori intro posle introa i prve pesme sam morao da odem da kenjam nadam se da ce mi stomak izdrzati ostalih 7 pesama :) Edited August 21, 2009 by Mita Quote
Mita Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 (edited) shift+del. posle ovog fejla cekamo Wintersun ako i Jari upropasti onda neka cela finska scena ide u kurac Edited August 21, 2009 by Mita Quote
Angelystor Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ocigledno si vrlo pazljivo preslusao album. 'Ajde budi koristan, potvrdi barem da nema voiceover? Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 ceo je album, i voice i picke i materine, sve je tu Quote
Prisoner of Dreams Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Нема војса. Осредњи албум. Мада, ионако већ постоји нека засићеност тим стилом, па делује и лошије. Quote
Talvi Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ne mogu da se oduprem utisku da bi ovaj bend bio duplo bolji kada bi im pesme bile duplo krace. Quote
Night Prowler Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Nema voiceovera, mada je los rip, dosta krci i sl. mada moze da se slusa. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Skida se album!Ne znam,ja sam se bas prepalio kad je izasla FROM AFAR,nisam prestajao da je slusam... Quote
ZheX Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 skidam album, i nadam se da necu biti toliko razocaran... Quote
TopOfTheMorning Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Ajde da vidimo koliko je losh album. Skida se ... Quote
WindrideR Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Meni je album odlican!! Definitivno je bolji od proslog. Ima dosta zanimljivih ideja. Quote
Grobodan Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 I meni je album na prvo slušanje sasvim dobro legao, slušaće se još podosta. Može neko da mi kaže šta je to konkretno sranje ovde? Quote
Talvi Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Konkretno, to sto mi je toliko dosadan i naporan da je to cudo jedno. I sto nema 'leba da mi neka pesma ostane u usima duze od dve sekunde po preslusavanju. Quote
Grobodan Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 (edited) To je sve subjektivno Reci da ih pljuješ zbog ove turneje sa Hypo i mirni svi Edited August 24, 2009 by Grobodan Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Odlican album,malo duze treba da se vari od predhodnih ali ga to ne cini nista losijim! Quote
ZheX Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 album je skroz zadovoljavajuc, malo ubijaju ove duge pesme(shto ne znaci da su loshe), ali From Afar,Twilight Tavern i Elusive Reaches su bash hitovi. slushace se ovo dugo. Quote
WindrideR Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Nakon jos desetak slusanja albuma, mogu slobodno da kazem, da sto se mene tice, FROM AFAR R A Z B I J A ! ! Mislim da je jedini problem u tome sto ste svi jos ranije sebi nametnuli utisak da album nece valjati i sada zbog toga ne mozete da priznate da je album VRH! Kao sto rece covek: From Afar,Twilight Tavern i Elusive Reaches su bash hitovi. Quote
TopOfTheMorning Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ne znam da li je From Afar toliko dobra pesma ili su ove ostale loshe pa ova odudara ali ju je prijatno slushati. Ima josh par svetlih tachaka na albumu, Twilight Tavern i Smoking Ruins npr. Pohvalno je shto su se ipak potrudili da pomalo experimentishu tako da je album znatno zanimljiviji nego shto sam ochekivao, kvalitet i nije neki preteran ali ima zanimljivih ideja. To je shto se tiche dobrih stvari a mane su mi duge pesme, ovi ljudi jednostavno ne umeju da naprave dobru dugu pesmu izgleda. Takodje dosta clean vokal deonica shto mi se ne svidja, odlichno peva ovaj lik ali bash zato je trebalo da ih ima malo manje, jer bi josh bolji utisak ostavili ti delovi. Recimo umereno kao shto Dimmu Borgir koristi Vortex-a. Uglavnom bolji album nego shto sam ochekivao ali znatno loshije kada se uzme u obzir koliko mozhe ovaj band ( " mogao " je bolja rech ). Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Odlican album,e bas te 3 stvari slusam dok idem na posao i nazad,sto znaci da su jako slusljive,HITOVI kako su gore naveli! Quote
vizigot Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 From Afar i Stone Cold Metal su mi najjace Quote
Grobodan Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ALrjjJdmxgA&eurl=http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx%3Fmode%3DArticle%26newsitemID%3D126447&feature=player_embedded#t=248 Quote
Mita Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 ok je spot samo sto mi je presmesan deo kada ide onaj deo aaa aaa aaaa Quote
Recommended Posts