Talvi Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Gluplji, dosadniji, staticniji i besmisleniji spot odavno nisam gledao. Jedini plus je ona vesticica sa dredovima, rado bih je posedovao. Quote
Despot! Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ALrjjJdmxgA&eurl=http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx%3Fmode%3DArticle%26newsitemID%3D126447&feature=player_embedded#t=248 spot je vrh, album je i bolji od predhodnog! sviđami se! Quote
vegeta Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Kako sve vise i vise slusam From Afar, to mi se sve vise i vise svidja http://www.youtube.com/watch?v=a2iPuvhIsco HD VERZIJA!!! Ima li neko link za lyrics sa novog albuma? Quote
Talvi Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 S obzirom na to da album zvanicno izlazi tek za 3 dana, ne verujem da ce se neko previse cimati oko toga dok ne vidi omot pa prekuca. Quote
Shamandalie Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 spot je vrh, album je i bolji od predhodnog! sviđami se! Ja nisam odusevljena spotom, cini mi se da je vec vidjeno, ne svidja mi se mnogo, ali opsirnije kad preslusam ceo album. Quote
Imrahil Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Gluplji, dosadniji, staticniji i besmisleniji spot odavno nisam gledao. Jedini plus je ona vesticica sa dredovima, rado bih je posedovao. +1 Quote
TopOfTheMorning Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Ovaj Petri me sve vishe i vishe podseca na nekog klovna a nekada je chak bio kao neka cafa. Quote
Angelystor Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Ono sto je meni najveci problem sa ovim albumom su dugacke pesme. Uopste, za koliko traju, ove pesme (pre svega HT 1 i 2) nude dosta malo i nekako su mi vise duzina radi duzine, bez da se ta duzina koristi da se kaze nesto konkretno. Heathen Throne I - OK, kec nije toliko strasan. Najslabiji deo mi je refren. Riffovi su solidni, solo u sredini sas sve onim prelazom posle je super, though steta sto nema jos malo soloa na ovu duzinu. Heathen Throne II - Steta sto nema...soloa? Steta sto ima...pola pesme vetra i marsiranja? OK, niko ne moze da me ubedi da ova pesma ima neku poentu osim da bude najduza Ensiferum pesma. Stone Cold Metal - E sa ovom pesmom imam najvise problema. Absolute low point of the album. Celih onih tri minuta "jahanja" iz sredine pesme me neopisivo iritira i moze komotno da se izbaci, a i bez njih dobije se ispodprosecna Ensipesma. A kada na ovo vezem i "Elusive Reaches" dobije se poprilicno slabih 10 minuta u sredini albuma... Na srecu, sledi "Smoking Ruins" koja mi je favourit n#2 albuma. Apsolutni favorit: Twilight Tavern. Takodjer, "From Afar" je pristojna ensipesma, jedino sto je weakest opener yet, doduse konkurencija tu jeste poprilicno zajebana. Ovo je effort za 6/10, ne vise... Quote
Mita Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 3 pesme valjaju ostalo njesra zesce Quote
Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Stone Cold Metal - E sa ovom pesmom imam najvise problema. Absolute low point of the album. Celih onih tri minuta "jahanja" iz sredine pesme me neopisivo iritira i moze komotno da se izbaci, a i bez njih dobije se ispodprosecna Ensipesma. A kada na ovo vezem i "Elusive Reaches" dobije se poprilicno slabih 10 minuta u sredini albuma... Ha, sve što si izdvojio je meni super, to jahanje me uvek lepo oraspoloži, a ER mi je baš kul. Slušam još album, i baš mi dobar. Quote
Night Prowler Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Evo ga CD rip/320 kbps sa bonus pesmom: http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2191637 Quote
Despot! Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Ha, sve što si izdvojio je meni super, to jahanje me uvek lepo oraspoloži, a ER mi je baš kul. Slušam još album, i baš mi dobar. Ta je pesma baš extra, budi mistične evokacije Quote
Despot! Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Za fanove Ensiferuma: Sutra imam intervju sa njima tako da ako neko ima neko dovoljno atkraktivno pitanje nek stavi ovde:) Quote
Mita Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 zanima me seksualno opredeljenje Petrija :) :) salim se ovaj pitaj u kakvim su odnosima sa Jarijem Quote
Talvi Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Onako iskreno, ljudski - jel' ih imalo sramota sto ce im, kao prolaznoj pomami koja je tu samo da mlati pare, Hypocrisy biti predgrupa? Quote
Svart Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 (edited) Da to pitanje ce bas ubosti sustinu Edited September 11, 2009 by BLACK Quote
TopOfTheMorning Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 Za Petrija, koja je za njega najveca razlika shto se tiche vremena provedenog u Northeru u poredjenju sa danas i njegovim boravkom u Enisferumu ? Quote
Despot! Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 E, pa fino, hvala na inspiraciji i pomoći, svako pitanje koje ste postavili uvrstiću u intervju e samo ostaje da vidimo odgovore. ako imate još koje slobodno napišite jer ne verujem d aću slati pitanja pre 6-7 večeras:) Quote
Night Prowler Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 Za Petrija: Zasto je izabrao Ensiferum a ne Norther? Za ceo bend: Kako im se svidja Wintersun? (mozda malo glupo pitanje, jer je album star vec 5 godina ) I da, zaboravih da spomenem da na onoj bonus pesmi gostuje Heri, pevac Týr-a. Quote
Grobodan Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 Evo ja cu ti odgovoriti na prvo pitanje - bolje su pare u Ensiferumu Quote
Despot! Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 Ok, poslah pitanja, nadam se da će stići da odgovore premda im turneja uskoro počinje, cirka 10 dana. da, ne bude ko sa Ex Deom i Behemoth-om. A Suffocation odmah odgovorili:) Hval svima na inspiraciji, ja sam moja pitanja ipak malo više fokusirao na novi album i zvuk na njemu, je rima tu prilično zanimljivih momenata. A, na neka pitanja je iskusni Grave već dao odgovor:) Quote
Telcontar Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 Hm ne znam da li sam ja lud, ili vi, ali meni je novi album skroz dobar. OK Iron i Ensiferum su kvlt necro grim frostbiten, ali ono totalno mi je dobar album, pogotovo From Afar, Stone Cold Metal .... tu mi je negde u rangu sa "Victory Songs", mozda za nijansu loshiji. Quote
Despot! Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 Evo već stigli odgovori na pitanja, brzi su, ali nisu se sad baš nešto pretrgli od odgovora. Biće postavljen za par dana Quote
Recommended Posts