Shamandalie Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Posle par preslusavanja, novi album Ensiferuma je ispunio moja ocekivanja i utisak mi je da je bolji od prethodnog.primetne su neke nove ideje i sve to izgleda zrelije i ozbiljnije. Jedino sto mi ovaj bend jos uvek nije ispunio je jedan istinski nastup u Srbiji. Quote
vegeta Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Evo već stigli odgovori na pitanja, brzi su, ali nisu se sad baš nešto pretrgli od odgovora. Biće postavljen za par dana de su bre ti odgovori??? Quote
Talvi Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Samo da kazem: ovim bajama ce trebati muda do zemlje da izadju na binu posle Petera i kompanije na predstojecoj im turneji. Quote
Oddball Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Meni je album isto skroz ok, nije Iron ali jebiga, nije ni Days of Gays Ali Hypocrisy predgrupa njima, wtf Quote
Grobodan Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Samo da kazem: ovim bajama ce trebati muda do zemlje da izadju na binu posle Petera i kompanije na predstojecoj im turneji. Njah, meni novi Ensi ipak bolji od Hypoa novog Quote
Grobodan Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Izgleda da sam ja najveći fan From Afara u Srbiji... šta znam, baš mi je vrh album. 1 Quote
WindrideR Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Izgleda da sam ja najveći fan From Afara u Srbiji... šta znam, baš mi je vrh album. Slazem se I meni je album vrh! Quote
Grobodan Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Ensiferum interview Metal Sound Quote
Talvi Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Kako je iskusno eskivirao odgovor za Hypocrisy. Quote
Grobodan Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 To sam i ja primetio Nije se baš prekinuo od odgovora, ali oprašta se, u frci su velikoj a odgovori su stigli bukvalno za 24 h. Quote
Telcontar Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Izgleda da sam ja najveći fan From Afara u Srbiji... šta znam, baš mi je vrh album. + 1 Quote
Mita Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Enjoy the new album and keep harassing your local promoters/club owners so we can get there as soon as possible. Cheers! ko hoce da zapocne :) Quote
Despot! Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 ko hoce da zapocne :) pa mogli bi i mi. nešto smo se zajebavali da bi nam to mogao biti prvi koncert za neki inostrani bend. Quote
Mita Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 ajte leba vam :D Metal Saund Promousn Quote
vegeta Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Ajde bre, to bi bio soldout odma ako treba, ja cu sam da kupim sve karte Quote
Talvi Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Onda ih jednostavno dovedi da ti sviraju u sobi. Quote
Telcontar Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Nek ih dovede da mu sviraju u sali SKCa a mi cemo da budemo propratni efekat i da se pretvaramo da smo gomila vazduha 1 Quote
vegeta Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Moze moze, al pod uslovom da ne traze vise od 200 dinara za nastup Quote
Talvi Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Vec vidim: "A taj vas dinar, koliko je to jaka valuta? Koliko je to u evrima?" "Hmmm, paaaaaaa... Jedan dinar... To vam je okooo... 100 evra. Ojacali smo finansijski u zadnje vreme." "A, pa super, onda ce tih 200 dinara da nas pokrije u potpunosti. Moze, dolazimo!" Quote
Mita Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 oni su picke ne bi oni svirali da nema para Quote
Mita Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 e ovako posle detaljnog preslusavanja nije kult kao prva dva (u ovom slucaju cekam novi Wintersun JARI PICKO SNIMAJ TO JEBEM TI KRVAVI LEBAC) ali je logican nastavak Viktori Songsa tako da ono mora se bas izvreti vise puta da bi otkrio zanimljive stvarcice kojih moram priznati ima i nekako hm primetio sam da ima manje klin glasova sto je hm u jednu ruku dobro zato sto baja ne ume da peva klin(moze debeli ali osecam da mu ne daju da peva) a lose je sto nije vise onako epicno bez toga rifovi su dobri ali moze to melodicnije sve u svemu na albumu se nalazi bas kompleksan miks epicnosti koja se prepice sa brutalnoscu :haha: Quote
ZheX Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 poshto sam se bash primio sad na novi album i tek sad sam ga diplomirao shto se tice slushanja, mogu samo da kazem da je ODLICAN! Quote
WindrideR Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Album i jeste ODLICAN. Svako ko kaze da nije taj nije objektivan. Quote
Recommended Posts