vegeta Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Extra je album, al ne moze da se meri sa prvim Quote
WindrideR Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Retko koji album se moze meriti sa njihovim prvim!! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Sto ne znaci da je ovaj album los,znaci i meni je jebeno PREDOBAR!Ensiferum definitivno ne moze izbaciti los album,jedan od retkih bendova koji jednostavno ne moze da razocara. Quote
Mita Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=FhpYEUwYElE novi spot Quote
Oak Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Set lista nenormalno dobra, mada shta god oni sviraju to je odlichno , neshto se ne secam, koji je poslednji folk metal bend dolazio u srbiju i kada? Quote
ZheX Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 ne svidja mi se set lista, fali dosta pesama, koje su himne benda. Quote
Talvi Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Par ekselans govno od liste. "Token Of Time", "Iron", "Blood Is The Price Of Glory"...? Quote
Mita Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 ne svidja mi se set lista, fali dosta pesama, koje su himne benda. ali dobro promovisu novi album staces Par ekselans govno od liste. "Token Of Time", "Iron", "Blood Is The Price Of Glory"...? brate izabrao si najgoru pesmu sa albuma uvek je preskacem kada slusam Victory Songs Quote
Talvi Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 (edited) Meni to jedina koja uopste valja na njemu. Uostalom, i sami su je izabrali da otvori album i kasnije zapocinjali koncerte sa njom. Edited November 26, 2009 by Talvi Quote
Grobodan Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Odlična je to pesma, a što se tiče setliste - zajebano ju je sastvaiti kad im je svaka pesma hit Quote
WindrideR Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Dobra je lista, posebno zadnje 2 stvari! Samo ne mogu da ne primetim da im od svih ostalih dobrih pesama ovde najvise nedostaje Windrider. Quote
Mita Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Odlična je to pesma, a što se tiče setliste - zajebano ju je sastvaiti kad im je svaka pesma hit odprilike Quote
Mita Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 sta mislis za sta sluzi onaj haha smajli na kraju :haha: Quote
vegeta Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 (edited) valjda ce svratiti kod nas kad budu pravili evropsku turneju Edited November 27, 2009 by vegeta Quote
Stefan34 Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 valjda ce svratiti kod nas kad budu pravili evropsku turneju Pravili su ove godine...Al' najdalje sto su na istok otisli je Austrija. Quote
vegeta Posted November 28, 2009 Report Posted November 28, 2009 bila evropska turneja za from afar? Quote
Telcontar Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Hm setlista prosek, ali generalno slusao bi ih sta god da sviraju. Realno bez LAI LAI HEI, Windrider, Iron, Deathbringer from the Sky ... nije to to, ali ko sam pa ja da se zalim ... Quote
vegeta Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Set lista je sranje realno, al bolje ista nego nista... Quote
Telcontar Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Od pre par dana iz USA tj 10 dana: From Afar Twilight Tavern Little Dreamer Elusive Reaches Stone Cold Metal Slayer of Light Guardians of Fate One More Magic Potion Tale of Revenge Wanderer Tumman Virran Taa The Longest Journey Encore: Treacherous Gods Lai Lai Hei Iron Quote
Night Prowler Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Golo govno od setliste. Mislim da smo nasu priliku za dobru setlistu i koncert propustili, u buducnosti ima da bude sve manje i manje pesama sa prva dva albuma. Quote
Mita Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 (edited) e to mi reci to se zove set lista Od pre par dana iz USA tj 10 dana: From Afar Twilight Tavern Little Dreamer Elusive Reaches Stone Cold Metal Slayer of Light Guardians of Fate One More Magic Potion Tale of Revenge Wanderer Tumman Virran Taa The Longest Journey Encore: Treacherous Gods Lai Lai Hei Iron Golo govno od setliste. Mislim da smo nasu priliku za dobru setlistu i koncert propustili, u buducnosti ima da bude sve manje i manje pesama sa prva dva albuma. khm molim???? set lista je korektna stare pesme koje su glavne su tu a nove jbg pa mora da promovisu album a i one nisu tooooooooooooooooooooooliko lose da ne mozes uzivo da ih slusas Edited November 30, 2009 by Mita Quote
Recommended Posts