TopOfTheMorning Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Meni je ochajna setlista ... Old Man mi je uvedljivo najomiljenija njihova pesma i ni nju ne sviraju ... ^^ Quote
Telcontar Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Cekaj pricamo o onoj prvoj sto je neko stavio sliku ili o ovoj sto sam ja stavio ? Mislim ova koju sam pokupio sa Wintersun foruma (lik bio na certu Ensfieruma pa pisao kako je bilo) je verovatno "As good as it gets" Ensiferum setlista .... mislim ja bi Windrider i Deathbringer, i Tears ali brate ono ... bukvalno samo hitovi sa svakog albuma. Uostalom pogledajte samo encore, sve je jasno. Quote
Despot! Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Cekaj pricamo o onoj prvoj sto je neko stavio sliku ili o ovoj sto sam ja stavio ? Mislim ova koju sam pokupio sa Wintersun foruma (lik bio na certu Ensfieruma pa pisao kako je bilo) je verovatno "As good as it gets" Ensiferum setlista .... mislim ja bi Windrider i Deathbringer, i Tears ali brate ono ... bukvalno samo hitovi sa svakog albuma. Uostalom pogledajte samo encore, sve je jasno. realno meni nije toliko ni bitno za set listu, daj da ih vidim pa ćemo ih lako naterati na koji hit više:):) Quote
Oak Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Meni su bre obe set liste odlichne, jeste da ova druga ima vishe "hitova" ali sve njihove pesme su dobre, shto vazi i za pesme sa novog album, imam ja nade da ce oni doci kod nas uskoro, pre ili kasnije svi oni dodju, ko je mislio za ac/dc da ce doci pa eto njih. Quote
TopOfTheMorning Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Cekaj pricamo o onoj prvoj sto je neko stavio sliku ili o ovoj sto sam ja stavio ? Mislim ova koju sam pokupio sa Wintersun foruma (lik bio na certu Ensfieruma pa pisao kako je bilo) je verovatno "As good as it gets" Ensiferum setlista .... mislim ja bi Windrider i Deathbringer, i Tears ali brate ono ... bukvalno samo hitovi sa svakog albuma. Uostalom pogledajte samo encore, sve je jasno. Mozhda suvishe subjektivno ali najbolja pesma sa Ensiferuma Old Man se ne svira. Najbolja pesma sa Iron-a Into the Battle - ne sviraju. Najbolja pesma sa Victory Songs Blood Is The Price Of Glory - ne sviraju. Naravno ovo najbolja se odnosi na moj lichni ukus. Mada da se ja pitam svirali bi ceo Ensiferum album + 4,5 pesama ... Shvatam da je ovo albumska turneja na kojoj promovishu novi album i ovakva setlista koju sviraju je ochekivana ali ovo shto rekoh je neki moj ideal. U svakom sluchaju bih ih pogledao sa bilo kojom setlistom. A kada vec pomenu Wintersun njih bi pre gledao, pa taman svirali onih dobro poznatih 6 pesama ( mislim da svojevremeno nisu svirali Starchild i Sadness and Hate uzhivo ). Quote
Mita Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Winter Madness Beyond the Dark Sun Sleeping Stars Battle Against Time Death and the Healing Beautiful Death Painkiller (Judas Priest cover) Starchild :D :D Quote
vegeta Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Kad bi doso Ensiferum sa predgrupom Wintersun, pa da lepo Jari otpeva koju od Ensiferuma zajedno sa bendom, e to bi bilo zlo Edited December 2, 2009 by vegeta Quote
Mita Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 sad sam shvatio izbaciti Markusa vratiti Jarija i to je to Petrija i ostalu ekipu ostaviti nema jaceg kombinejsna Quote
Telcontar Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Markusa ? Pa Markus je glavni u tom bendu jbt oO Quote
Mita Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 ko ga jebe Jari>Markus,Petri i ostali finci osim Alexija Quote
Srlandand Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lfrYkpa3770&feature=related Kul uradjen spot Dolaze u Sloveniju i Madjarsku, kod nas naravno ne (realno, boli ih kurac da dolaze u Srbiju zbog 300-500 ljudi, ako bi nas i tol'ko doslo na koncert), ali me cudi sto ni kod Bugara ne idu npr, kad vec zalaze do Madjara... Quote
Night Prowler Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SbvmYxNJTLY Ne verujem da su ovo svirali Cak i Marcus fino zvuci. Meni je ovo verovatno omiljena pesma od Ensiferuma. Sta bih dao da je cujem uzivo... Evo jednog snimka iste sa Jarijem: http://www.youtube.com/watch?v=BvmXAeQrzn4 Quote
Mita Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 dobro su odsvirali mada sam ja i dalje za to da izbace Markusa i da se Jari vrati i da Petri i Jari zderu malu decu zajedno 1 Quote
Night Prowler Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 I ja isto, al' nema sanse jer je Markus gazda u bendu Quote
Srlandand Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 dobro su odsvirali mada sam ja i dalje za to da izbace Markusa i da se Jari vrati i da Petri i Jari zderu malu decu zajedno Ne moze Jari, zauzet je silnim radom u Wintersun-u Quote
vegeta Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 (edited) Kad ce bre kod nas da dodjuuu Edited September 20, 2010 by vegeta Quote
Despot! Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Ček, polako ne mojte da kukate, možda i dođu, u svakom slučaju sad to imaju na umu i voleli bi'. Ne, stvarno ja sam se prilično spirateljio sa njima u poslednjih tri meseca i evo preključe smo se videli u Budimpešti. Oni bi stvarno voleli da navrate, a ja sam im preneo kako ih Vi željno isčekujete:) E, sad ja sam ih za manje od tri meseca gledoa tri puta, pa će da mi prija manji odmor od Ensiferuma:) Uradio sma još jedna intervju ovog puta za Youtube Metal Sound kanal. intervju je ispao super i čim ga sredim i uploadujem odmah stavljam ovde link. Quote
killy Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 @abondoned poredjenje nazalost sa jarijem zvuci bolje Quote
Night Prowler Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=z91mQnrQBcM 1 Quote
Recommended Posts