Night Prowler Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Tuga od albuma u svakom pogledu. Slabi vokali, dosadni bubnjevi, reciklirani rifovi, slabasna produkcija - ni blizu kvalitetu prva 3 albuma. Obrisace pod nova 2 Wintersun albuma sa ovim... 2 Quote
Vassiet Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jFPVjB8CDUo najbolja pesma na albumu kraj!!! 1 Quote
Killing Floor Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 jako slab album, from afar ga kida sa pola snage, in my sword i trust definitivno najgora ensiferum pesma Quote
HeLLsarma Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Sad su stvarno zasrali stvar. A toliko su hvalili Passion,Proof,Power... A Heathen Throne im je najjaca dugacka pesma dosad,razbija PPP u komade. Quote
Grobodan Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 Kapiram nameru da se izvrsi promena u zvuku ali realizacija je katastrofalno failovala u vise aspekata: produkcija kao mlitav kurac, vokali bas losi, posebno clean - morao je neko vise profi to da odradi, epic closer podbacaj... meni nije bas totalno sranje ali daleko najslabiji Ensiferum, posle 4 remek dela ne odrzase ritam. Quote
Angelystor Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 "Passion Proof Power" je najduza pesma u istoriji muzike. Uopste, album dokaz koliko je vreme relativan pojam. Traje 1h, feels like 4h. 1 Quote
Black desire Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 Tuzno je kako album nije cak ni kic, nekako mi ga zao. Obrada je dokaz koliko je ovaj bend uzasan. 1 Quote
Srlandand Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Preslusavam ga sad drugi put, bas mi je uzasan album, preslusao 4 pesme, koji su mi kao bolje, i umesto 20ak minuta, imam utisak da ga slusam vec sat vremena koliko smara. Sva sreca pa prethodna 4 ne mogu da mi dosade nikako. Quote
Angelystor Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Razumem sto su nakon underwhelming prethodnika hteli malo da promesaju karte, i pohvale sa te neke strane, ali jebiga kada je sve ispalo strahovito dosadno i sto je songwriting uspeo da bude jos gori nego na pomenutom, a to je uz neku siru viziju koju ovaj ima bas ostavilo los i gorak utisak. Produckija manje-vise ok, ne znam sto tol'ko kukaju svi (isto k'o na proslom), ali meni su najgore kod ovog albuma zenski vokali. Bukvalno zvuce kao da su ih iz ProToolsa ili tako negde programirali, izuzeto bezivotno, female vokal cisto da se umetne, nebitno da li radi ili ne radi. Pomenuh pre Passion, ne znam sto se uopste tol'ko kurce sa tim predugackim pesmama, nisu bas bend kome su te pesme neki trademark pa da ih bas tol'ko arce. I na proslom preterali, a ova pomenuta je pravi govnjivi vrhunac, sas sve onim besmislenim Finntroll pijanim delom. Probudite me kada odluce da se nastave na 2007u na pravi nacin. Quote
LotusEater-- Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 sta ja znam, meni nije tako los album, iako ne moze da se meri sa prethodnicima. pesme su ok, iako su generalno primetno sporije, razvucene i bez one energije i atmosfere koje krase prva 4 albuma. kontam da je za to delom kriva i produkcija, koja mi zvuci previse meko i priguseno, ne znam... ono sto me je najvise razocaralo je sam kraj albuma: dosadna Last Breath koju vise smatram za intro i sedamnaestominutna PPP koja nije ostvarila efekat epic zatvaraca na koji su verovatno i gadjali. kao highlights bih izdvojio Burning Leaves, In my Sword, Pohjola... a Bamboleo necu da pustam, kontam da ce mi dodatno sjebati utisak. ovako: 6,5-7/10, ne mogu vise. Quote
Јарослав Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Реално, Бамболео је најпозитивнија ствар на албуму. Quote
Schneider Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Idem na Ensiferum koncert u Zlinu, Ceska, Masters Of Rock Café. Ako ide jos neko sa YUMa molim da kaze:) Quote
HeLLsarma Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Symbols In My Sword I Trust Guardians of Fate From Afar Burning Leaves Pohjola Heathen Throne Blood is the Price of Glory One More Magic Potion Hero in a Dream Unsung Heroes Iron Encore: Twilight Tavern Lai Lai Hei Battle Song Ovo i nije toliko losa setlista. 1 1 Quote
Angelystor Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Ko prezivi srednji deo (5.6.7.), da, moze posle da uziva k'o blesav. Quote
HeLLsarma Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Sta fali Heathen Throne pesmi ? 2 1 Quote
Srlandand Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Ok je setlista, ali fale Into Battle i Victory song. Mada da se ja pitam, ne bih ih pustio dok ne odsviraju svaku pesmu s prva 4 albuma Quote
Schneider Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Ajde sta bi ti stavio, da mi je znati. Nije savrseno, al da je dobra to bi i laik priznao. 1 Quote
Talvi Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Izbaciti sve sa poslednja dva albuma i eto pristojne setliste. Quote
HeLLsarma Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Predjasnji je najbolji album sa Petrijem. 2 Quote
Night Prowler Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Izbaciti sve sa poslednja dva albuma i eto pristojne setliste. Ovo. I Markusu da se ne da mikrofon Quote
Vassiet Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Predjasnji je najbolji album sa Petrijem. prvi sa petrijem je najbolji sa petrijem a i za razliku od zadnja dva je dobar album!!! jes' cuo!!! Quote
HeLLsarma Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Opet si se druzio sa Grujicevom rakijo . 1 Quote
Recommended Posts