HeLLsarma Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Sta ovde ima fenomenalno? Kako su izgubili ideje i energiju, zao mi ih. Nije sranje, ali sasvim prosečan album. Ove pocetne pesme su sasvim ok, ostalo se kao zaleti al nista. Quote
RadOwaR Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Нови албум мислим да не можи да се упоредити са "From Afar" или "Iron", али свакако има много више снаге него последње два албума, па укупне ствари иду добро. Лигнани крај почине да додже у мало више, али све у свему то показује да група још увек има огроман неискоришчене потенцијале Quote
HeLLsarma Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Pa From Afar je pretposlednji. Da nisi mislio na Victory Songs? Quote
RadOwaR Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 (edited) Аа.... да Victory Songs on je bio malo zaspaо. From afar je moj omiljeni album, zato su na zigzag sa albumima Edited March 7, 2015 by RadOwaR Quote
HeLLsarma Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Pa prva dva su neprevazidjeni, posle im je From Afar neverovatan. Ova zadnja dva su bas zasrali. Quote
Vassiet Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=MjeWql0H_0g jedini hit Quote
Schneider Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Bio sam sinoć na certu Enisferum plus Insomnium (i neki prašinari Omnium Gatherum), i rećiću samo da je lepo bilo. 2 Quote
Grobodan Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 Sad pogledao na streamu sa Hellfesta Ensiferum, nisam se ukljucio od pocetka (kapiram da su otvorili recimo naslovnicom sa novog), ovo sam video: Heathen horde Twilight tavern Treacherous gods Warrior without a war Ahti Lai lai hei Fom afar Burning leaves Two of spades Pao sam u nesvest od dobrote, atmosfera vrhunska, oni kao sat, set lista sve hit do hita... ma ja moram ove bogove videti negde! Quote
Night Prowler Posted June 20, 2015 Report Posted June 20, 2015 Tu jedino 3 pesme valjaju, ostalo sve smece Quote
Grobodan Posted June 21, 2015 Report Posted June 21, 2015 Kako zvuce nove pesme uzivo? Odlicno, kakve i jesu po prirodi Najbolji bend! Quote
HeLLsarma Posted June 21, 2015 Report Posted June 21, 2015 Na Brutalu 2013 su svirali 3 stvari sa Passion Proof Power, iako sam bio razocaran albumom uzivo su te pesme super zvucale, dosta utegnutije. A stvarno razbijaju uzivo, precizno kao sat a ljudi dizu atmosferu kod publike samo tako. Quote
Srlandand Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Konacno preslusah album, totalno je nezanimljiv, nema nijedne pesme da je ubica. Ipak, bolji mi je od prethodnog. Quote
Night Prowler Posted July 19, 2017 Report Posted July 19, 2017 Nista ovo ne valja. Nikad nece oni ponoviti magiju prva 2 albuma. Aj treci je isto solidan ali od tada propast. Quote
HeLLsarma Posted July 19, 2017 Report Posted July 19, 2017 Meni je From Afar isto odlican album, ali stvarno su zadnja dva losi, a ovo mi je bas dosadno. Quote
Kumodraski Vo Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5453035 1 Quote
Angelystor Posted September 4, 2020 Report Posted September 4, 2020 Ja samo da kažem da je Talasić jedno malo čudo od albuma. Ensiferum mi je dosadan već problema jedno 10 godina, ali ovo je fantastično. Najbolji još od "Victory Songs". Andromeda hit godine. Uboli su ovog novog brata na vokalu još malo pa dobro kao Swallow the Sun. Da mi je neko rekao pre 5-6 godina da će Ensiferum da me oduševi u 2020., i to sa albumom koji otvara pesma sa nazivom koji bi i Alestorm odbacio kao tupav, pa ne znam, rekao bih mu da je neka pandemija verovatnija stvar od toga. 1 Quote
Recommended Posts