Shamandalie Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Nazalost ne... Znas i sama koliko ih gotivim, ali Morbidi su Morbidi. Taman da mi pises report ako odes, ok? Naravno, potrudicu se da odem taj dan, mada bih volela da odgledam i Cathedral. Quote
Kent Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Za Cathedral se vec ozbiljno premisljam... Bas sam se dogovarao nesto oko toga sa Maxom iz Tibije sinoc... Javicu ti ako odlucim, za sada sigurno idem na Radiohead & Fear Factory... Quote
Shamandalie Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Pa moguce onda da iskombinujem ta dva dana, a onaj izmedju da iskoristim za razgledanje, setnju i kupovinu. Videcu, mada morala bih da se pobrinem za vizu, jer nam sada samo daju na par dana. Nisam ih gledala na live snimcima, ali od Ensiferuma ocekujem dobar scenski nastup, uostalom. Quote
Apeiron Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Morbidi su Morbidi. Kako sam se samo smorio na njihovom certu, srecom pa je u publici bila nekakva odlicna lady u Nevermore duksu, pa sam imao sta gledati Nikad brutal death metal Quote
Shamandalie Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Kako sam se samo smorio na njihovom certu, srecom pa je u publici bila nekakva odlicna lady u Nevermore duksu, pa sam imao sta gledati Nikad brutal death metal To bese ono kao pepsi i koka kola? Ne brini, zato ces se super provesti na Whitesnakeu, a verujem da ce u publici biti i lepotica po tvom ukusu. Mada ti je moj predlog da krenes na Ensiferum! Quote
Apeiron Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Hehe, ma ima vremena za Ensiferum, jos su mladi. Coverdale pitanje do kad ce pevati, ionako su ovo Best of turneje, pa je najbolje sada ih gledati. Lepotice su uvek dobrodosle u publici, tu ce ih bar biti, a ne debele brutal death metal ribe na Morbidima Salim se, Morbidi su naravno kvlt, za onoga ko to voli. A ti ne ides na Whitesnake? Quote
Shamandalie Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Naravno, zar je potrebno postavljati takvo pitanje! Da ne spamujemo ovde, cucemo se pre koncerta! Pozz Quote
Grobodan Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Morbidi su vise od brutal death metala. Quote
Angelystor Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Finnish folk-influenced melodic death metal band ENSIFERUM will enter the studio in November to begin recording their third album for a tentative February 21, 2007 release through Spinefarm Records. inache skinuo sam audio verziju live albuma..cu preslusham danas valjda.. Quote
Shamandalie Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Slusaj, pa pisi kako zvuci. Inace, na Szigetu sviraju samo sat vremena, a posle njih su Morbidi. Quote
Angelystor Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Moracu da nabavim dvd verziju jer me je ova stvarno ostavila ravnodushnim. Pre svega, s obzirom da je ovo live album, ochekujem da chujem malo vishe publike..oni se jedva chuju i to tek na trenutke. Same pesme zvuche bash kao sa albuma, znachi jebeno neverovatno iste, takodje Lindroosov glas je slichan Jarijevom, tako da ni tu nema neke razlike.. nyah.. Quote
Shamandalie Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Odavno niko nije nista pisao na temi o mom omiljenom bendu. Dakle, da li ste odgledali DVD povodom obelezavanja desetogodisnjice Ensiferuma? Kako vam se cini? Jel ih neko gledao live na Szigetu? Quote
StarbreakeR Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Duplo negativno..trazio sam DVD ali ga nigde nisam nasao...a bas imam zelju da ga pogledam... Quote
Angelystor Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 PA odavno forum nije radio ja sam nabavio DVDA i to mi je dosta.. Quote
Angelystor Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Pa bre na ovoj stranici sam ostavio komentar "Moracu da nabavim dvd verziju jer me je ova stvarno ostavila ravnodushnim. Pre svega, s obzirom da je ovo live album, ochekujem da chujem malo vishe publike..oni se jedva chuju i to tek na trenutke. Same pesme zvuche bash kao sa albuma, znachi jebeno neverovatno iste, takodje Lindroosov glas je slichan Jarijevom, tako da ni tu nema neke razlike.." E da..ja kao ipak hocu da nabavim DVD s tim sto mi se ne juri..tj. nabavio bih ga samo iz razloga da mi popravi utisak Quote
StarbreakeR Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Moram prvo da cujem nekako DVDA...mozda uzmem original na exkurziji... Quote
WoI Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 a jebga druze izvini ovo brisanje poruka me skroz zbunilo pa nisam video komentar Druze ce stvarno das pare za DVD? Imas bre da skines sa torenta ceo DVD samo nadji nekog sa dobrom vezom Mislim 4,7 GB ipak Quote
StarbreakeR Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Ma nije mi zao da pljunem kintu...na Exkurziju ionako idem zbog novog Gamma Ray DVDa(koji ce nadam se izaci do tada)...tako da kad vec idem... Quote
Shamandalie Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Pa ja ga imam, tacnije dvix na dva diska. Ne bih da budem subjektivna, jer imap ih jako volim, dakle ostaje mi zelja da ih gledam uzivo. Quote
StarbreakeR Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Jel bi bila voljna za neku razmenu??? Pleeeease... Quote
Angelystor Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Finnish folk-influenced melodic death metal band ENSIFERUM entered Sonic Pump Studios in Helsinki last week with producer Janne Joutsenniemi to begin recording its third album, "Victory Songs", for a February 21 release via Spinefarm. A CD single will precede the album on February 7. Quote
Recommended Posts