tHe NecromasteR Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 A dok cekam, vrtim prvi album i opet uzivam u necemu sto me toliko dugo drzi. Svaka im cast jbt. Quote
StarbreakeR Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Yeah...a ja vrtim Hypocrisy Nego cini mi se da su malo igrali DnD u medjuvremenu Quote
StormScion Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) hmmm dobar je wintersong , svideo mi se ovaj jedan jedini album koji imam ... na norter se i dalje navikavam ... ali i dalje mi je stari ensiferum vrh . Zadnji album mi se nesvidja ... od 50 % loshih stvari. .. jednostavno mi nekako ne lezi novi vokal ... Edited January 7, 2007 by StormScion Quote
tHe NecromasteR Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Jbg sa odlaskom Jaria oni prosto vise nisu isti bend. Svakako da se treba navici na novi vokal, ali primeti se i novi stil u textovima i zvuku uopste. Jedva cekam da vidim (cujem) kako ce nastaviti da rade. Quote
WindrideR Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 hmmm dobar je wintersong... Koji je to bend? Ne shavatate da glavna promena koja se desila odlaskom Jari-ja nije u vokalu vec u aranzmanima koje je on radio za bend. Pri tom mislim na textove, muziku isl. Quote
SacrilegiouS Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Dosta je cudno da ensiferum bude u ovom delu foruma zajedno sa kamelotom i helloweenom npr. Inace, odlican bend. Imam samo prvenac, ali razbija. Quote
StormScion Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Koji je to bend? Ne shavatate da glavna promena koja se desila odlaskom Jari-ja nije u vokalu vec u aranzmanima koje je on radio za bend. Pri tom mislim na textove, muziku isl. Bend starog pevaca ensiferuma . @SacrilegiouS da ... cudno je ... ali nema folk subforuma . Quote
Shamandalie Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Mislim da folk metal treba gledati u znatno širem kontekstu, jer onda bismo neke folk metal bendove mogli staviti i pod pagan black, neke pod heavy (npr. Mago de Oz) pa je stoga najbolje da Ensiferum ipak bude ovde. Quote
SacrilegiouS Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Ok U sustini je bitniji kvalitet benda nego gde se nalazi. Quote
StarbreakeR Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 (edited) Ja sam vise puta razmisljao o tome da se otvori Folk podforum...ipak folk je kompleksna muzika...ima i heavya i powera i blacka i svega... Ajd da se izborimo za to!!!! Srbija ima Snage :) :) :) Edited January 8, 2007 by StarbreakeR Quote
StormScion Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Ne samo folk ... vec nesto tipa folk / viking i josh neki podpravac , jer zaista ti pravci sada dozivljavaju veliku expanziju . Quote
tHe NecromasteR Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 turbofolk? /me runs away xD Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Evo i mene. Ma Ensiferum je keva.E mozda nisam u toku,ali me mrzi da citam sve ove postove od pre. Sve u svemu,Dark Preachers-jedan od najboljih tribut-a Children of Bodom-a u gradu,zavrsava neke svoje autorske stvari koje su inspirisane i mozda po malo podsecaju na COB+Ensiferum.I mislim da bi valjalo da cujete to.Bice uskoro. pozz za sve Quote
StarbreakeR Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Reklama, Reklama i radnja radi sama... Nisu losi ovako, ali verujem da bi bili bolji kada bi zajebali bodome i bacili se na autorske... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Jel si bio na svirci u skc-u? Pa polako se bacamo na autorske,i polako... nemamo nameru da istancujemo 10 potpuno istih pesama kao neki i da na kraju ne naprvimo nista. samo polako... pozz Quote
StarbreakeR Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Da bio sam...pa ne bih pricao naslepo...kazem vidi se da imaju(imate odnosno, posto vidim clan si benda) talenta, ali za mene je taj talenat utrosen sa tribute bendovima...no drago mi je da cujem da radite autorske - a i svestan sam toga da od necega mora da se pocne, a najcesce od obrada ocigledno... ...Ili u prevodu ne volim CoB Srecno u daljem radu enivej... A sad natrag na topic - jel nasao neko ovaj singl na P2P ili torentima...ako jeste utisci bi bili...pozeljni... Quote
StarbreakeR Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 I evo pravog omota...nevidjeno lep, kao sto sam i ocekivao!!! Quote
WindrideR Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Jebem ti... kako dobar cover!!!!!! Mozda i najlepsi od svih do sada! Jos samo da i album bude takav. Quote
Shamandalie Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Ma bice super! Nesto u ovom stilu: Strike with the powers of magic stone Grab your legacy that you behold If you can find your destiny Then you may return back to your home ... Ride away with your mighty horse Ride away through the land of storms... Unknown ar the ways of your journey ahead But with strength and courage you can avoid your death Throw your sword through the memories Embracing your bleeding heart Don't follow the shadows they ain't for real Like guiding stars As he falls to eternity the truth is fading Part of him died long time ago but still there's death awaiting Go now brave warrior don't look back The stars will guide you through the night But even the brightest light, Won't reach to the darkest night... Moja omiljena Ensiferum pesma... Quote
The Watchtower Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 http://youtube.com/results?search_query=new+song+ensiferum Quote
Recommended Posts