Aurora Calerva Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Kakve njuske! Mene možeš, Axi mi ne diraj
Tzak Tzak Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Ti si Nedjina tako da mi, htjeli to ili ne, moramo nju dirati !
Aurora Calerva Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Znate onu nikako staru od Đorđe Davida "Ja sam svoj"?
gruban Posted May 26, 2006 Author Report Posted May 26, 2006 kad smo kod Nedje, hoce li on vise ispraviti ovu nepravdu i postaviti Bjecke na KP?! tema ima preko 100 strana sa podnaslovom "jos jedan biser KRV PRODUKCIJE"
Vlaja Buraz Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Jig evo i sa obrvama E, dobra je ... ova sa tobom.
Tzak Tzak Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 U 22:36 si bio pijan, a u 4:43 nisi. EE to se zove brzina treznjenja, bravo rodjace!
gruban Posted May 27, 2006 Author Report Posted May 27, 2006 @Apeiron - "sreca pa na prvom i petom (entimon) 'koveru' nije oliver iz interfectora. tj kako sam cuo bivsi clan interfectora. njegov 'orlovski' nos na petom koveru se prelako prepoznaje. karkasa na zadnja dva 'kovera' je isto tako nemoguce prepoznati. ko su ostali 'likovi' na ostalim 'koverima' nije mi jasno ali mi i ne znaci puno. vjerovatno isto tako 'true' i prejaki urbani momci..." tvoj drug VELIKI komentarise KP!
Vlaja Buraz Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Napusti ovaj tužni skup. Zaprljao si ovu temu. Trebaš biti kažnjen a tema zatvorena.
Apeiron Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 @Apeiron - "sreca pa na prvom i petom (entimon) 'koveru' nije oliver iz interfectora. tj kako sam cuo bivsi clan interfectora. njegov 'orlovski' nos na petom koveru se prelako prepoznaje. karkasa na zadnja dva 'kovera' je isto tako nemoguce prepoznati. ko su ostali 'likovi' na ostalim 'koverima' nije mi jasno ali mi i ne znaci puno. vjerovatno isto tako 'true' i prejaki urbani momci..." tvoj drug VELIKI komentarise KP! Neka umre.
Tzak Tzak Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Lete teske rijeci, samo da ne polete i teske cigle kroz prozore.
Apeiron Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Sinoc na RTRSu odgledah neocekivan udarac - kvlt mjuzikl TOMMY! @ Aurora - cuvaj Tish da ne iskoci kroz balkon, video sam da ima neke suicidalne namere... zbog previse gothica na gajbi, rekao bih
Aurora Calerva Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 @ Aurora - cuvaj Tish da ne iskoci kroz balkon, video sam da ima neke suicidalne namere... zbog previse gothica na gajbi, rekao bih Ae sad i ti... Pa da joj puštam Interfector non stop pa i da razumem, ali od gayticka joj može samo biti lepo
Tzak Tzak Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Ako zelis da maca ima zdrav razvoj pustaj joj bar 3 puta dnevno bjecke. Ima da bude ko nova i poslije vise godina koristenja.
gruban Posted June 1, 2006 Author Report Posted June 1, 2006 izgleda da je admin eksperimentisao sa alkoholom i sve teme sa SVE&SVASTA prebacio u djubriste (gdje im je i mjesto)
Invictus Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Dodao bih da je ovo jedina tema gdje nema spama. Koji se jos forum moze pohvaliti sa time?
gruban Posted June 2, 2006 Author Report Posted June 2, 2006 @tzak - imas li kakav predlog kako da zaradim sto maraka za roadtrip (predlog koji ne ukljucuje crno trziste)
Recommended Posts