Jump to content

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kad smo kod Nedje, hoce li on vise ispraviti ovu nepravdu i postaviti Bjecke na KP?!

tema ima preko 100 strana sa podnaslovom "jos jedan biser KRV PRODUKCIJE"

Posted

@Apeiron - "sreca pa na prvom i petom (entimon) 'koveru' nije oliver iz interfectora. tj kako sam cuo bivsi clan interfectora. njegov 'orlovski' nos na petom koveru se prelako prepoznaje.

karkasa na zadnja dva 'kovera' je isto tako nemoguce prepoznati.

ko su ostali 'likovi' na ostalim 'koverima' nije mi jasno ali mi i ne znaci puno. vjerovatno isto tako 'true' i prejaki urbani momci..."

tvoj drug VELIKI komentarise KP!

Posted
@Apeiron - "sreca pa na prvom i petom (entimon) 'koveru' nije oliver iz interfectora. tj kako sam cuo bivsi clan interfectora. njegov 'orlovski' nos na petom koveru se prelako prepoznaje.

karkasa na zadnja dva 'kovera' je isto tako nemoguce prepoznati.

ko su ostali 'likovi' na ostalim 'koverima' nije mi jasno ali mi i ne znaci puno. vjerovatno isto tako 'true' i prejaki urbani momci..."

tvoj drug VELIKI komentarise KP!

Neka umre.

Posted

Sinoc na RTRSu odgledah neocekivan udarac - kvlt mjuzikl TOMMY! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

@ Aurora - cuvaj Tish da ne iskoci kroz balkon, video sam da ima neke suicidalne namere... zbog previse gothica na gajbi, rekao bih icon_smile.gif

Posted
@ Aurora - cuvaj Tish da ne iskoci kroz balkon, video sam da ima neke suicidalne namere... zbog previse gothica na gajbi, rekao bih icon_smile.gif

Ae sad i ti...

Pa da joj puštam Interfector non stop pa i da razumem, ali od gayticka joj može samo biti lepo icon_wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...