ignjastrasni Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 (edited) http://TzakTzak.homo.com/index_de.php Edited February 14, 2007 by ignjastrasni
Tzak Tzak Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Tema svjeza ko' Nedjin rodni list.
ignjastrasni Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 http://nedjo.youloveniggers.com/
Vladan Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Jadan mali konjić ili šta je to već... PJETO! Topić zajašio pijetla (oroza!!!) Pravog
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 evo bas maoprije nesto sam se mislio i ovo sad ovde otvaram necu mrtve pevace sas zivi u 1 theard drzet al i na mrtve pevace moramo mislit i dobre pesama su imali mozda ova mlada raja na sajtu opste vise i nezna ko si te pevace bile al pesme nihove uvjek ustajo zive znam slucaj Falko kad je poginuo posle njegov smrt njegova posledna pesma bila No1 na sve muzicke stanice (Tv i Radio) i to dugo vremena falko je austrijanac bio u dale njegova muzika se slusa i zasluszio je respekta al sad cu od nase legende malo brat od Jasara Ahmedovski je bio Ipce Ahmedovski to je legenda prava bila nadimek muje je bio Mali Rambo i nazalost nisam nigde mogo sad da nadzem njegove tacne podatke u internet on je poginuo na udes sa autom u mlade godine prije ja mislis 6do 8 godina ko njegove pesme zna nikad nece njemu past ipce u zaborvlaj dal je stvarno to samo udes bio kad je Ipce Ahmedovski (mali rambo) poginuo to je znak pitajna Sta je, bre, ovo???? Pokusala sam da prevedem, ali nisam uspela! Na kom je ovo jeziku?????
soul reaper Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Jadan mali konjić ili šta je to već... PJETO! Topić zajašio pijetla (oroza!!!) Pravog Sto se mora mora se!!!! Ovo je kad sam bio drugi put u Pozegi, ja i Chupo idemo po gradu kad ovo novi park i jos jedan ovaj shit, samo ovo nije zivotinja, bar ne lici ni na sta!!!
gruban Posted February 20, 2007 Author Report Posted February 20, 2007 negoli, opravdaj se casnom sudu zasto su u MONUMENT zahvalnici BjDj pri dnu, izmedju Petra Kocica i C marketa?!
Tzak Tzak Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 izmedju Petra Kocica i C marketa?! Zaci na pola, vrlo prometne, ulice!!!
soul reaper Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Pa drzim vas u andergraundu! Necete valjda izdati princip!
gruban Posted February 26, 2007 Author Report Posted February 26, 2007 BjDj shirt je dobila na kvaliteti a izgubila na boji...stalno sam zagovarao bojkot pranja robe...
Tzak Tzak Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 BjDj shirt je dobila na kvaliteti a izgubila na boji...stalno sam zagovarao bojkot pranja robe... Kvalitet ispred boje, tako je jedino iskreno !!!
Vladan Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Sto se mora mora se!!!! Ovo je kad sam bio drugi put u Pozegi, ja i Chupo idemo po gradu kad ovo novi park i jos jedan ovaj shit, samo ovo nije zivotinja, bar ne lici ni na sta!!! To je mali (za tvoje dupe nedovolan) motor! Nego o kakvoj se to zahvalnici govori?
soul reaper Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Pa zahvalnica na Monument albumu!
manga 1000 Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 JJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJ VVVVVVVVVJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOO RRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUU Troteru umri u najvecim mukama!!!!!!!!!!!!
Apeiron Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Ovu kvltnu temu zatvaram, neka ostane kao secanje na najnebulozniju raspravu sto je ovaj forum video od kad postoji
Recommended Posts