Jump to content

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evo jedne lude!user posted image

S lijeva na desno: Aco, Zubi, Ja, Afro, Debeli, Dejo i drugi Dejan (citaj mrga) dole! Ovo je slikano cim smo stigli u NS! Poslije toga smo nagulili po karte za Slayer! laugh.gif

Posted
S lijeva na desno: Aco, Zubi, Ja, Afro, Debeli, Dejo i drugi Dejan (citaj mrga) dole! Ovo je slikano cim smo stigli u NS! Poslije toga smo nagulili po karte za Slayer! laugh.gif

Sto Olivera zoves debeli, da li lijecis neke svoje komplekse, ili sam sebe nazivas Debili, ti stvarno trazis batina! icon_mrgreen.gifmad.gif

Posted

Nakon vijesti o smrti Shkore i Firze BjeckiDjecki su odlucili da njima u cast snime dvije ( 2 ) nove pjeme. Rezultat je tu.

Prva pjesma je u kontu sveprisutnog duha. Stvar se zove "BELAJ LAMA". I bash kada smo mislili da od ovog nema dalje, BjDj su uspjeli prenjeti i fizicku bol u teskom naricanju poeme "A JA SHKORE, A JA FIRZE, A JA ZEMLJE LADNE" ( text/muzika-BjDj; aranzman- G. Bregovic ).

O pjesmama nekom drugom prilikom, sada da prenesemo neka reagovanja iz zemlje i svijeta na ovu tragediju:

G. W. Bush:

".... Vi sada morate biti jaki, ova vijest nas je sve pogodila, narocito kad znamo da je Firzo bio prakticno nov (a i Shkoro se mogao jos neko vrijeme koristiti), ali znajte narod SAD-a je uz vas. Mi moramo u ovoj nesreci naci novu snagu za borbu protiv svjetskog terorizma......."

M. Dinkic:

"... ovo nece ugroziti budzet....."

I. Petkovic:

"I u vecim katastrofama, ako takve postoje, ja nisam podnio ostavku pa necu ni sad. Takve odluke se ne prelamaju preko kolena...."

Posted

bez firze koji je bio prakticno nov a skore koji se mogao jos koristiti svijet jednostavno vise nije isti,ja se iskreno nadam da cemo moci da nastavimo bez skore i firze,a i bez skore!

aja skore,aja firze,aja zemlje ladne!

firzo i skoro nek' su lame sa vama i nek' vam je tvrda zemlja!

CHECK

Posted

V A Z N O !!!!

BjDj su odlucili da od sad svoju novu pjesmu pisu u skladu sa klasicnim pravopisom, pa ce se od sad pisati Fizo, a ne Firzo. Razlog je tesko ne poznavanje starobrcanskog pravopisa (posebno pravila da se r ne cita ako je ispred njega fi ili lama; preuzeto iz knjige "Starobrcanski za levate i djecke bjecke, Nolit 1967 ).

Dakle A JA SHKORE, A JA FIZE, A JA ZEMLJE LADNE

Stigla je jos jedna reakcija :

Cumbo i Paket:

"Pa zar oba majku mu, leleeeee."

Posted (edited)

misliH da je gadna ekipa bila u nasem busu,dok ne vidih ovu gore sliku!

naked water!

prije - naked bus!!

ili heravi bus!!

sad kod mene nastupa silent movie,open my mouth, momenat

Edited by dragelj
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...