Apeiron Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Josh jednom me nazovi Troter i neces imati vise cime gristi hljeb! Majke mi ozbiljan sam dosta mi je tvojih sranja! Samo ti proveri inbox. A mogao bi da pazis sta pricas, ovo ti je prvo i poslednje upozorenje.
gruban Posted September 3, 2005 Author Report Posted September 3, 2005 no dobro, od sada obustavljajte ovakve postove... NECU TO DOPUSTIT NA SVOJOJ TEMI...NEMOJTE DA BUDE SHITA... ZNAM MODERATORE...
Vlaja Buraz Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Yngwie Malmsteen - Live At Budokan 1994 1 1:50 O 5.1 DD Vladane, da li je ovdje ona solo tačka kad njemu žena donosi čašu vina na pozornicu?
soul reaper Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 lam!!! lam!!! neupuceni u rad bjdj ne otavljajte postove ovde nego se gubite odavde!!! lama je nervozna!!! jebeni amateri!!! lam!!! lam!!!
Tzak Tzak Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 lam!!! lam!!! neupuceni u rad bjdj ne otavljajte postove ovde nego se gubite odavde!!! lama je nervozna!!! jebeni amateri!!! lam!!! lam!!! Sta reci na ovo nego gola istina. Lam !
gruban Posted September 3, 2005 Author Report Posted September 3, 2005 kad smo kod amaterizma, jel se neko od vas sjetio da klikne na LINK ispod WARNING slike?!? AMATERI!!!
gruban Posted September 3, 2005 Author Report Posted September 3, 2005 official merchendise coming soon
gruban Posted September 3, 2005 Author Report Posted September 3, 2005 Gadne li kamile. lama!!!! LAMA LISA
Vladan Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Bolje da je tvoja glava tu, ili vidjecu da preradim nesto pa okacim!
Tzak Tzak Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Vi festate, a Skoro i Fizo rodna gruda ! Prokletinje.
gruban Posted September 4, 2005 Author Report Posted September 4, 2005 NAPOMENA: sve pare od mercha idu za izgradnju nadgrobne ploce gore navedenih (i za odvikavanje Dragelja,Cumbe i Paketa)
Invictus Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 A ja vas. A, ja Skhore, ja Fize, ja zemlje ladne....
Apeiron Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 a kefir?? šta je kefir deddah?? Pa, zar ti nisam objasnio svojevremeno, starac? Mozda memorija nije kao u mladjim danima
ajsha69 Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Jooooj, braćala, full support... !!!... Al' aj' za moju dušu negde u merch uštekajte kultnu The-Emperors-New-Groove Rip-Off rechenicu: ''Yeah, I'm a lama again!!''
Apeiron Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Jooooj, braćala, full support... !!!... Al' aj' za moju dušu negde u merch uštekajte kultnu The-Emperors-New-Groove Rip-Off rechenicu: ''Yeah, I'm a lama again!!'' Kako je to samo jak crtani! Extra! Pogotovo scena kad glumi da je otrovan Lame and out!
ajsha69 Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Taj crtani je simfonija!! 100% pure quality!! Nema ni jednu rechenicu vishka... Bio bi to prejak markentishki breaktrough! Lame vladaju univerzumom!! Bring it on!!
gruban Posted September 4, 2005 Author Report Posted September 4, 2005 vidim llamomania se siri...cheers ajsha
Recommended Posts