ajsha69 Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 jigsaw, lame su moja opsesija!! ''Off there they go Kronk,.... they're getting awaaaaay!!''
gruban Posted September 4, 2005 Author Report Posted September 4, 2005 jigsaw, lame su moja opsesija!! I am Jack's complete lack of surprise
ajsha69 Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 I am Jack's complete lack of surprise Aaaaaaa... !! .... Auuuuu... !! (With the gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. )
gruban Posted September 4, 2005 Author Report Posted September 4, 2005 (edited) my favorite: : This is Bob. Bob has bitch tits! tzak tzak neki amateri (citaj: Laki) ne kontaju ovaj kvlt! kakva opaka druzina se skupila na ovoj temi Edited September 4, 2005 by jigsaw
Tzak Tzak Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Danas ocekujemo i 2000-ti view. Lomi se nema sta.
Invictus Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Da, da sve sam kvlt, a niko da podrzi Mishlius. Ccccc....nema ovdj ni "t" od trve.
soul reaper Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 my favorite: : This is Bob. Bob has bitch tits! tzak tzak neki amateri (citaj: Laki) ne kontaju ovaj kvlt! my favorite too!!! laki ameter!
Apeiron Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 my favorite too!!! laki ameter! Ma gde ne znam. To je kvlt!
gruban Posted September 5, 2005 Author Report Posted September 5, 2005 Ma gde ne znam. To je kvlt! a ja laznog dede... jos reci za DARK WATER da je kvlt pa da banujem sam sebe
ignjastrasni Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) Kule kamare!!!!! Edited September 5, 2005 by ignjastrasni
moderator Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 kakve kule kamare,jos ti glava nije zarastla!
ignjastrasni Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) kakve kule kamare,jos ti glava nije zarastla! Jebes vugel inako mi samo smeta Veceras je bila gotivna kula, a ja naravno na vrhu! Na nezadovoljstvo okupljene gomile (Boro Apeiron... (ovo su neki cobani, budale )) ovoga puta nisam pao na glavu, ali je zato sol riper onaj mali brutalni, raskrvario koljeno!!! Lam 'em' (gdje god ovaj kurac ide) all Edited September 5, 2005 by ignjastrasni
moderator Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 to da mu se upari sa krastom na ruci... frustrirna je zbog faxa... nego sta je reci sa II DULUMA?!?
gruban Posted September 5, 2005 Author Report Posted September 5, 2005 TZAK, PREVALILI SMO 2000... U CAST SKORE I FIZE NEK IM JE LAKA!!!
ignjastrasni Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 to da mu se upari sa krastom na ruci... frustrirna je zbog faxa... nego sta je reci sa II DULUMA?!? Nisam ovlasten od strane pjevaca da takva pitanja komentarisem!!!
gruban Posted September 5, 2005 Author Report Posted September 5, 2005 Nisam ovlasten od strane pjevaca da takva pitanja komentarisem!!! Stanislave preterano seres!
moderator Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Nisam ovlasten od strane pjevaca da takva pitanja komentarisem!!! mislis na istog klosara koji je clan BJECKIH?!?
gruban Posted September 5, 2005 Author Report Posted September 5, 2005 sad znam zasto te nismo vodili u Bgd na svirku... jos si samo ti trebao skakati na mene pored Laze, Karkasa, Creeping Dede & CO.
moderator Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Evo ti ga na gori u paklu i ti i Crakocation
ignjastrasni Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 gori u paklu i ti i Crakocation Kada te vidim ceka te nazloglasnija kula kamara, Ignjiholijeva kula kamara
soul reaper Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 sad znam zasto te nismo vodili u Bgd na svirku... jos si samo ti trebao skakati na mene pored Laze, Karkasa, Creeping Dede & CO. kakav ameter,zaboravio si mene,a ja sam bio glavni i naravno laza,ovi ostali su se samo prikacili!!! shvati da covjek od 95 kg na kamari mora da ima vaznu ulogu!!! umri svab masteru
Recommended Posts