gruban Posted September 11, 2005 Author Report Posted September 11, 2005 ja se iz benda izbacujem, a ti si poceo propustati neke kljucne momente! tipa bojkotujes sinocnju pijanku, sto je jos gore TAKOSHIT, propustas XXL gada u XXS tangama...go kvalitet (doduse previse go)
Tzak Tzak Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 bojkotujes sinocnju pijanku Ja uvijek nadoknadim sve propusteno, tako cu se i za ovu pijanku iskupiti !
gruban Posted September 11, 2005 Author Report Posted September 11, 2005 Ja uvijek nadoknadim sve propusteno, tako cu se i za ovu pijanku iskupiti ! toga se vec bojim!! ali FAT BASTARD u tangama - PRICELESS
Apeiron Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Amateri! http://doinasound.de/index2.htm
azal Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 (edited) deda, ako ces vec da drzis crnaca sa maskom na avataru, daj neki kvalitet. Edited September 11, 2005 by azal
Tzak Tzak Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Mislite da bi KKK podrzao vasu parolu: Crnce na avatare ?
ajsha69 Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Ajsha ako nije u busu za Bl, ja ne znam sta ceka. You can bet AjshaMothafuckah's gonna be in dat bus every day now!! O da.. Uvek, u plamenu KRV produkcije!! Note** oficijalni virtual reality lame flavoured interactive space Lama style double-salto !KLIK!
Tzak Tzak Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Vidim da je oporavak od feshte bio prebrz. Da sam ja pio sa vama , jos bi ti bio u krevetu.
soul reaper Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 oporavak nego sta!!! treba biti spreman za nove feste tako da se na oporavak ne smije puno trositi!!!
Apeiron Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Sve je dogovoreno: sutra u 4 sata, idemo u slasticarnu da pijemo BOZU! RAT!
Vladan Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 E i vi nemate pametnija posla. Ajd hrabri Laki platicu ti ja nekoliko bozi (ili boza) pa da vidim koliko mozes izdrzati.....
soul reaper Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Sve je dogovoreno: sutra u 4 sata, idemo u slasticarnu da pijemo BOZU! RAT! danas kako je i dogovoreno oko nekih 16:20 jedan clan benda "II duluma groblja"(JA),jedan predstavnik "Krv produkcije" i dva slucajna prolaznika smo otisli na BOZU!!! sta reci nego da je boza bila odlicna!!! malo je stomak bio pod pritiskom ali to se moglo zanemariti sto se ne moze reci i za clanove "BJDJ".niko od njih se nije pojavio sto je krajnje ne ozbiljno za bend njihovog kvaliteta (GO kvalitet),izgleda da su malo skrenuli sa iskrenog puta i borbe za cisti andergraund ili ti andergraund bez pozera i laznjaka. ja i predstavnik "Krv produkcije" zelimo da znamo zasto se niko nije pojavio,dva slucajna prolaznika i ne znaju kakvom su dogadjaju prisustvovali tako da cemo ih kategoricno ignorisati! ZELIM ODGOVORE????
gruban Posted September 14, 2005 Author Report Posted September 14, 2005 danas kako je i dogovoreno oko nekih 16:20 jedan clan benda "II duluma groblja"(JA),jedan predstavnik "Krv produkcije" i dva slucajna prolaznika smo otisli na BOZU!!! molim i tebe i tog napacenog clana KRV PRODUKCIJE da se udaljite sa ove teme!!!
Tzak Tzak Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 danas kako je i dogovoreno oko nekih 16:20 jedan clan benda "II duluma groblja"(JA),jedan predstavnik "Krv produkcije" i dva slucajna prolaznika smo otisli na BOZU!!! sta reci nego da je boza bila odlicna!!! malo je stomak bio pod pritiskom ali to se moglo zanemariti sto se ne moze reci i za clanove "BJDJ".niko od njih se nije pojavio sto je krajnje ne ozbiljno za bend njihovog kvaliteta (GO kvalitet),izgleda da su malo skrenuli sa iskrenog puta i borbe za cisti andergraund ili ti andergraund bez pozera i laznjaka. ja i predstavnik "Krv produkcije" zelimo da znamo zasto se niko nije pojavio,dva slucajna prolaznika i ne znaju kakvom su dogadjaju prisustvovali tako da cemo ih kategoricno ignorisati! ZELIM ODGOVORE???? Mi smo pravili to zlo koje ste vi pili..
Apeiron Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 molim i tebe i tog napacenog clana KRV PRODUKCIJE da se udaljite sa ove teme!!! Mogao bi warn kakav da pada ovde! NEMA OPRAVDANJA za izbegavanje pijenja svetog pica! Tacno, malo smrdi, a i boli stomak posle, ali MORA DA BOLI! Bitno je da je to pice zdravo i dobro za tlak.
Tzak Tzak Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 dobro za tlak. Tzak tzak !!!!!!!!!
soul reaper Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 tacnije ovo pice je odlicno za tlak,jedan od bitnijih sastojaka je germa! a i dobro osvjezava na gadnoj vrucini!!!
gruban Posted September 15, 2005 Author Report Posted September 15, 2005 Mogao bi warn kakav da pada ovde! i see u can talk d talk, but can u walk d walk?!?
Vladan Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 tacnije ovo pice je odlicno za tlak,jedan od bitnijih sastojaka je germa! a i dobro osvjezava na gadnoj vrucini!!! Zato ti se toliko stomak naduo! A ja kontao od piva i sendvica iz Lilesa!
Recommended Posts