gruban Posted September 16, 2005 Author Report Posted September 16, 2005 da,da...to je ta sudbina!! bas je mene zapao monumentalni (opeta sam citao rijecnik) post broj 300!
Apeiron Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 nemate vi pojma kako rum deluje u kombnacijuju sa pepeisjem! najjaci sam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apeiron Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 nemate vi pojma kako rum deluje u kombnacijuju sa pepeisjem! najjaci sam!!!!!!!!!!!!!!!!! Nemoguce!
gruban Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 nemate vi pojma kako rum deluje u kombnacijuju sa pepeisjem! najjaci sam!!!!!!!!!!!!!!!!! GOSPODE!!!
soul reaper Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 nemate vi pojma kako rum deluje u kombnacijuju sa pepeisjem! najjaci sam!!!!!!!!!!!!!!!!! prejak si deda!!!!!!!!!!!
Apeiron Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Petak vece - kvlt! Extra! Subota vece - BOL! Albanija ima bolje open air festivale od ovog sto videh malopre. Srecom, pa mi nismo svirali...
gruban Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 praznik za usi (onih koji nisu bili tu)!!! samo mi je zao sto zadnji bend prekinu svirku!!! navodno teh. problemi ali mi je Laki diskutabilan jer se 'izgubio' momente prije tih navodnih teh. problema!
carcass Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Kaze se OPEN RAIN Festival a bilo je prejako dobro tuce struja na bini i iz mikrofona, a i iz gitare, ALI TO JE TRUE! I samo da zvanicno kazem Laky drago mi je da si najzad progledao po pitanju ruma. Bio sam u pravu da hoces. Cekamo te ja i Rodjak na gramu koke!!!!!!!!!
Apeiron Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 I samo da zvanicno kazem Laky drago mi je da si najzad progledao po pitanju ruma. Bio sam u pravu da hoces. Cekamo te ja i Rodjak na gramu koke!!!!!!!!! NIKAD! Ja nisam pio nikakav rum, niti sam imao ikakve veze sa festivalom, koji je odrzan sinoc. Jedino vredno na onoj livadi bila je kafana sa dragstorskim ciframa i dvozubim konobarcinama. Carcass salje Rodi SMS: "jebace vas dvozubi konobari" Roda odgovara: "kakvi konobari?" Carcass: "dvozubi".
soul reaper Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 svirka je bila prejaka!!! steta pa je kisa prekinula svirku,mogli smo jos malo da unistavamo usi!!! Na OPEN RAIN festival idemo i sledece godine,to je sigurno,ne zelim to da propustim!!! laky ostavi se ruma,idemo na jednu bozu cim ova kisa stane,zapamti "boza je odlicna za tlak" tzak-tlak!!!!!
Tzak Tzak Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Idealna chir kombinacija BOZA-LOZA!!!
Apeiron Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Idealna chir kombinacija BOZA-LOZA!!! Ili narodski receno: BOZOLOZ!
gruban Posted September 18, 2005 Author Report Posted September 18, 2005 Idealna chir kombinacija BOZA-LOZA!!! deda se pojavi, udari i nestane!! to je taj duh!
Tzak Tzak Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Upravo sam uputio par udaraca profesoru na ispitu, prokletinja me nije pustila dok nisam pristao da odgovaram za visu ocjenu. Gad jedan .
Apeiron Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 (edited) prokletinja me nije pustila dok nisam pristao da odgovaram za visu ocjenu. Visu ocenu od koje? 4? EDIT: ja ucim jebene Uporedne politicke sisteme. Predmet je gori od preslusavanja svih Burzuma, Darkthrone-a, svih izdanja Krv Produkcije, ranih radova Mishliusa - ISTOVREMENO! ZNOOOOOOJ! Edited September 19, 2005 by Apeiron
gruban Posted September 19, 2005 Author Report Posted September 19, 2005 ZNOOOOOOJ! SLUSANJE MORACE PO KISI, KAD JE I VRIJEME BILO PROTIV NJEGA???
"stigmata" Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 hahahhahah.... svi u nekom fazonu strebanja, a???
soul reaper Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Visu ocenu od koje? 4? EDIT: ja ucim jebene Uporedne politicke sisteme. Predmet je gori od preslusavanja svih Burzuma, Darkthrone-a, svih izdanja Krv Produkcije, ranih radova Mishliusa - ISTOVREMENO! ZNOOOOOOJ! bez znoja nista deda!!! ZNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gruban Posted September 19, 2005 Author Report Posted September 19, 2005 TZAK majku mu Henk ponovo u Becu (malo smo bukvalni) ponovo je sve na nama...
soul reaper Posted September 20, 2005 Report Posted September 20, 2005 I'm a Derek and Dereks don't run! BAD TASTE je vrh!!!!
Recommended Posts