azal Posted September 20, 2005 Report Posted September 20, 2005 Visu ocenu od koje? 4? EDIT: ja ucim jebene Uporedne politicke sisteme. Predmet je gori od preslusavanja svih Burzuma, Darkthrone-a, svih izdanja Krv Produkcije, ranih radova Mishliusa - ISTOVREMENO! ZNOOOOOOJ! dedice, moram i ja ovo da naucim za nostrifikaciju diplome. samo sto se knjiga nesto tesko otvara.
Apeiron Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 dedice, moram i ja ovo da naucim za nostrifikaciju diplome. samo sto se knjiga nesto tesko otvara. Jaoj, ne bi verovao kako tesko i preopsirno, i PREDOSADNO... Ne ocekujem da cu poloziti, a brinem se i za tebe
gruban Posted September 26, 2005 Author Report Posted September 26, 2005 ZA KRCKA I SNESKU GLEDAM VAS STALNO KAD IMA STRUJE I KAD GOD MI TATA DODJE SA RATISTA. MISLIM DA STE NAJBOLJI. NADAM SE DA MOJE PISMO NECE ZAVRSITI U KANTI ZA SMECE. POZDRAV OD VASEG STALNOG GLEDATELJA IGORA.
Vladan Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 EDIT: ja ucim jebene Uporedne politicke sisteme. Predmet je gori od preslusavanja svih Burzuma, Darkthrone-a, svih izdanja Krv Produkcije, ranih radova Mishliusa - ISTOVREMENO! ZNOOOOOOJ! Brate nisi josh pokusao uciti moj menadzment koji je to tek smor, jebena psihologija... Nego danas su vodjeni ozbiljni razgovori sa menadzmentom BjDjckih majice uskoro, a ko zna mozda i pokoji spot!
Tzak Tzak Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 hahahhahah.... svi u nekom fazonu strebanja, a??? Zene se pale na propalice, ali se udaju za strebere .
gruban Posted September 28, 2005 Author Report Posted September 28, 2005 TZAK!!! HITNO SE MORA ORGANIZOVATI NEKI NOVI ROAD TRIP...tema je previse zapustena!!
Apeiron Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 DAKLE, REZULTAT ISPITA JE SLEDECI...
Tzak Tzak Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Poslije dva dana ucenja rezultat moze biti samo jedan, ali deda znaj i pad je let !!!
Tzak Tzak Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 (edited) A PIJANI RUS?!? Svjezina izbija iz njega !! Edited September 29, 2005 by Tzak Tzak
Apeiron Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 DAKLE, REZULTAT ISPITA JE SLEDECI... POLOZIO POLA, DRUGU POLOVINU 10-OG OKTOBRA! MOGLO JE BITI BOLJE, DA SAM ZENSKO. RIBA DO MENE POLOZI SAMO NA OSNOVU TOGA... EEEE, PROKLETA DA STE ZENSKA BICA IZ PAKLA!
gruban Posted September 29, 2005 Author Report Posted September 29, 2005 deda, putujemo imajuci u glavi samo jedno, idemo tamo gdje ni al qaeda nece!
Tzak Tzak Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 deda, putujemo imajuci u glavi samo jedno, idemo tamo gdje ni al qaeda nece! To govori samo da su oni glupi, a mi ludi ! Nu inteleg.
gruban Posted September 30, 2005 Author Report Posted September 30, 2005 (edited) AMATERI!!! nadjena je jos jedna zrtva za Rum. na muci se poznaju PROPALICE! @Tzak - ovo sad u gradu sto su svi trcali da vide je auto pokupilo nekog niggera...kakav KKK momenat @Apeiron - jel' postoje tamo nekakvi metal bendovi osim kvltnog VOKODLOKa? Edited September 30, 2005 by jigsaw
Vladan Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 deda, putujemo imajuci u glavi samo jedno, idemo tamo gdje ni al qaeda nece! Niljo fale ti rogovi od jelena! Poz
Apeiron Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Hmmm, ocigledno nisam bio jasan: R U M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gruban Posted October 1, 2005 Author Report Posted October 1, 2005 Nebojsa zar ne vidis da te ignorisemo?!? SRETAN PUT DEDA!
gruban Posted October 2, 2005 Author Report Posted October 2, 2005 PROKLETI AMATERI!! SVE DO JEDNOG!!! NE POSTOJI IZGOVOR ZA ODSUSTVO SA BICETINE I MORA RAKIJE!! NI NEKI TAMO ISPITI, NI PUTEVI U BUDIMPESTE, NI NEDOSTATAK PREVOZNIH SREDSTAVA, NI SMRTNI SLUCAJ U PORODICI, NISTA!!!
soul reaper Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 PROKLETI AMATERI!! SVE DO JEDNOG!!! NE POSTOJI IZGOVOR ZA ODSUSTVO SA BICETINE I MORA RAKIJE!! NI NEKI TAMO ISPITI, NI PUTEVI U BUDIMPESTE, NI NEDOSTATAK PREVOZNIH SREDSTAVA, NI SMRTNI SLUCAJ U PORODICI, NISTA!!! kakva je bila bicetina??? a kakva je bila rakija???
Recommended Posts