gruban Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 majku mu!!! @Soul Reaper - bicetina je imala momenata kao keretina ali opet je bila drugacije,a rakija...uf, bila je jaka ali ni blizu ona dva cicusa koja su je spravljala!!
azal Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 btw, boro je sinoc popio dva piva i cak je imao zelju da okusi trecu turu ali sam ja morao da odustanem da bih mogao regularan na poslu da se pojavim jutros. sta je sledece?
Tzak Tzak Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 btw, boro je sinoc popio dva piva i cak je imao zelju da okusi trecu turu ali sam ja morao da odustanem da bih mogao regularan na poslu da se pojavim jutros. sta je sledece? Boro bas pretjeruje !
soul reaper Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 svjez koliko i pijani rus!!! prakticno je nov!!!
Vladan Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 nikad odustajati od sledece ture! To je ta politika!
gruban Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 (edited) Boro mora da je napravio ceha bar 10 tisuca lea!! 3 putnika su skupljena za Rumuniju!! jos zainteresovanih propalica??? Edited October 3, 2005 by jigsaw
ajsha69 Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Tooooooo!! Lazo, jel to onaj plakat sto si mi pominjao.. (a ja nisam uspela nigde da spazim u gradu).. ??! P.S. Z_lama Savrsheno!... S_lama_sh mi srce, bre!
gruban Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 Tooooooo!! uf pa kako tebe zaboravi.... raspolozena ze jedan bespotreban (a kakav moze biti) put u Rum. za nekoliko mjeseci??? ima da se vratimo sa lamom i gomilu venericnih bolesti... krajnje je vrijeme da se okupamo u tom CRNOM MORU!
soul reaper Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 uf pa kako tebe zaboravi.... raspolozena ze jedan bespotreban (a kakav moze biti) put u Rum. za nekoliko mjeseci??? ima da se vratimo sa lamom i gomilu venericnih bolesti... krajnje je vrijeme da se okupamo u tom CRNOM MORU! moramo ici u tu rumuniju before zi germans come!!!
gruban Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 (edited) ne idemo dok ne bude drzavni udar!! hocu da pijem njihovo vino iz tetrapaka...1500 lea, povoljno! CRNA MUZIKA CRNO MORE Edited October 3, 2005 by jigsaw
soul reaper Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 (edited) zar postoji vino koje nije iz tetrapaka? a i cijena je povoljna,prakticno je dzabe! Edited October 3, 2005 by soul reaper
gruban Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 zar postoji vino koje nije iz tetrapaka? a i cijena je povoljna,prakticno je dzabe! hmm cinjenica!!! samo ne znam jel' kasniji pregled uracunat u cijenu?!?
ajsha69 Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 uf pa kako tebe zaboravi.... raspolozena ze jedan bespotreban (a kakav moze biti) put u Rum. za nekoliko mjeseci??? ima da se vratimo sa lamom i gomilu venericnih bolesti... krajnje je vrijeme da se okupamo u tom CRNOM MORU! Sounds like bunch of avant-life-style-mutans gotta do some real lama business... To je to!... Sounds cool!... A kad bi se tachno ishlo.... ?.... Before zi germans come?!
soul reaper Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 (edited) hmm cinjenica!!! samo ne znam jel' kasniji pregled uracunat u cijenu?!? kakav kasniji pregled,amateru umire se na mjestu tj odmah po ispijanju vina Edited October 3, 2005 by soul reaper
gruban Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 (edited) Sounds like bunch of avant-life-style-mutans gotta do some real lama business... To je to!... Sounds cool!... A kad bi se tachno ishlo.... ?.... Before zi germans come?! naravno... cekamo ljetno snizenje...da iskoristimo masimalno sve leje! BJECKI ni ovaj put nece biti u svoj sili i slavi posto kao sto znamo Hank je previse ozbiljno shvatio ime benda pa se nalazi u Becu @Soul reaper - off topic, ja za 4h moram krenuti na Paprikovac! Edited October 3, 2005 by jigsaw
soul reaper Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 ako ne odes u gipsaonu i ne doneses jos "prica iz gipsaone" ne vracaj se!!! TETRAPAK
gruban Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 ako ne odes u gipsaonu i ne doneses jos "prica iz gipsaone" ne vracaj se!!! TETRAPAK eee kakva gipsaona...idem na jebene "INTERNE BOLESTI" 'cu jos nakon vas dvoje ubiti sutra nekog gore!!
soul reaper Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 eee kakva gipsaona...idem na jebene "INTERNE BOLESTI" 'cu jos nakon vas dvoje ubiti sutra nekog gore!! a kakve druge bolesti nego interne!
gruban Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 a kakve druge bolesti nego interne! logicno, externe! A JA SLEP A JA SLUZBE
gruban Posted October 4, 2005 Author Report Posted October 4, 2005 ja vas dvoje propalica ostavljam da nastavite sa ovom kvalitetnom raspravo (a kakom drugacije)! ja se odoh pripremit da sutra umlatim nekoga... ako ne vidim nekoga ko se otrovao bichetinom odlazim odma' kuci!!! budite pozdravljeni!! ORSON
Recommended Posts