Tzak Tzak Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Nasao sam jos 2 (dva) potencijalana kandidata za Rumuniju, a bice i jos. Drzava u cijem imenu stoji MANIJA mora da je zanimljiva. RO - MANIA !!!!
gruban Posted October 4, 2005 Author Report Posted October 4, 2005 i mi se pitamo zasto je YuMetal pao skoro!!! @Soul reaper - danas scene na Paprikovcu...prosla vizita i lik naguli iz sobe, ode u bolnicku prodavnicu kupi gomilu alkohola, olesi se nazad u sobi i sam si podesi infuziju...cisto da ne ceka...umjeren mladic @Tzak - ko su ti nesretnici (Bolero i Nino-Heroino)??
soul reaper Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 i mi se pitamo zasto je YuMetal pao skoro!!! @Soul reaper - danas scene na Paprikovcu...prosla vizita i lik naguli iz sobe, ode u bolnicku prodavnicu kupi gomilu alkohola, olesi se nazad u sobi i sam si podesi infuziju...cisto da ne ceka...umjeren mladic @Tzak - ko su ti nesretnici (Bolero i Nino-Heroino)?? to su ti bolesnici,mada to meni vise lici na alkosa nego na bolesnog coeka!!!
Mrs Smith Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 ZIV SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U Beogradu i dalje, kuci nikad...e da, RUM!!!!!!! Najmladji Laky.
Vladan Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Izdao si ime Apeirona! Pija za 100-tu stranicu!
vlad Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Haha, ev' i mene! Live after B. A. N. Najbolji topic živi!
Apeiron Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Amateurs, go to hell i ti i ostatak onih koji tvrde da je Dew Scented dobar bend! U pakao sa dosadnim thrash metalom!!!!!! RUM!!!!!!!!!!
Apeiron Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Rekao bih cak da nikad do sad nisam gledao nesto dosadnije. Copy-paste svaka fucking pesma.
Tzak Tzak Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 ...awaiting Ro_mania... Vrh. Bjeckidjecki te ocekuju u Banjaluci ( ja i dalje ne znam zaso nisi u busu za Bl).
gruban Posted October 5, 2005 Author Report Posted October 5, 2005 ZIV SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UMRI
soul reaper Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 (edited) Al Bundy vrh!!!! She was FAT and UGLY and.................FAT!!! Edited October 5, 2005 by soul reaper
ignjastrasni Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Amateurs, go to hell i ti i ostatak onih koji tvrde da je Dew Scented dobar bend! U pakao sa dosadnim thrash metalom!!!!!! RUM!!!!!!!!!! Dew Scented
ajsha69 Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Vrh. Bjeckidjecki te ocekuju u Banjaluci ( ja i dalje ne znam zaso nisi u busu za Bl). Dolazim... Eto, samo da ugovorimo kad, kako... ...da se uskladimo sa vremenom, da uskladimo to (!!Bj>almighty>>TO<<almighty<Dj!!) sa ostalim duznostima i obligacijama prema lamama, ljudskom rodu, flori i fauni... i tu sam...
soul reaper Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 moderatori banuje ga opet!!! anyone???????????????
azal Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Dedice moras vise da pijes da bi skapirao duh non-stop nabod bendova kao sto su Dew-Scented i Carnal Forge. RAT!!!!!
Apeiron Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 (edited) Dolazim... Eto, samo da ugovorimo kad, kako... ...da se uskladimo sa vremenom, da uskladimo to (!!Bj>almighty>>TO<<almighty<Dj!!) sa ostalim duznostima i obligacijama prema lamama, ljudskom rodu, flori i fauni... i tu sam... Pazi, ja se resavam fucksa 10og, ako polozim dao sam uslov, i to je dovoljno za sad. Ove ostale nistarije i tako ne rade nista pametno, pa izgovore nemaju. Ti vidi sa svojim obavezama, a Lazar starac ce da ti se pridruzi u putu (JA ZNAM da ce on da dodje, i da se nista tu ne pita)! EDIT: Eto, a Dew-scented... mozda da probam sa nekom gorom vrstom alkohola... ili sa nekom drogom maybe. Ili da ne probam uopste. Edited October 6, 2005 by Apeiron
Tzak Tzak Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ove ostale nistarije i tako ne rade nista pametno, pa izgovore nemaju. Ko nista ne radi, mislis li ti da sve ove nebuloze same padaju sa neba? Sve ove stranice su plod teskog rada !!! Zasto da trazimo izgovore ?
Recommended Posts