Vladan Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Ma pusti srbendu na miru! Jebo vas on vidis da je od rata poludio!
Invictus Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Neko me ovdje prozivao sto ne moderisem. Ja nisam moerator na deathu i u principu ni ne pratim taj zanr. Stoga... do Tokija...
Apeiron Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Crkni psu!!!!!!!!! Takvi bjedni crvi kao ti su i sjebali ovu scenu a pogotovo ovaj forum. gde su moderatori??????? Jel ja treba da bajonet ponovo ostrim? Ionako ga nisam koristio od Chechenije 2001. Lakse sa izrazima i lakse sa bajonetom. Nema potrebe za tako nesto. Imas ostatak foruma, pa udri po drugim temama.
Aurora Calerva Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 A gadnih li metalaca! Jaki na recima a slabi na delima!! Svi kukaju kako im scena propada a niko ni prstom da makne! Ljudi koji nemaju veze sa celim zanrom redovno gube pare jer vas mrzi da odvojite koji dinar i pomerite dupe i posetite koncert. A da ne pricam o ostalim ljudima koji zapravo nesto RADE a ne nazilaze ni na trunku podrske. Zato lepo tisina dok ne budete imali dovoljno hertza da se odvojite od tastature i uradite nesto konkretno! Do tada.. Transformersi I Starla i zvezdani jahaci
gruban Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 Jaki na recima a slabi na delima!!
Aurora Calerva Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Hehe, nisam ja tek onako Lakijeva bivsa zena
gruban Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 Hehe, nisam ja tek onako Lakijeva bivsa zena Laki ne znam o kome govoris
Aurora Calerva Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Ma ko je to? Da li taj covek uopste postoji....... Starla
soul reaper Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 laki je prakticno nov!!! svjez moglo bi se reci!!!
gruban Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 laki je prakticno nov!!! svjez moglo bi se reci!!! zbog CRAB-JUICEa!
Aurora Calerva Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 (edited) Starla EDIT: Apeiron Edited October 18, 2005 by Aurora Calerva
Vladan Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 A gadnih li metalaca! Jaki na recima a slabi na delima!! Svi kukaju kako im scena propada a niko ni prstom da makne! Ljudi koji nemaju veze sa celim zanrom redovno gube pare jer vas mrzi da odvojite koji dinar i pomerite dupe i posetite koncert. A da ne pricam o ostalim ljudima koji zapravo nesto RADE a ne nazilaze ni na trunku podrske. Zato lepo tisina dok ne budete imali dovoljno hertza da se odvojite od tastature i uradite nesto konkretno! Nemoj da Burk ovo procita, covjek je i sajt napravio, a ti ne trudi se!
soul reaper Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 zbog CRAB-JUICEa! ha majku mu,zbog cega bi drugo! mozda kavkalas?
Aurora Calerva Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Nemoj da Burk ovo procita, covjek je i sajt napravio, a ti ne trudi se! Who the fuck is Burk?? Onaj post se btw odnosio na sve likove koji kenjaju, cekaju da im sve padne s neba a kada dodje red da oni naprave minimalan napor (tj da odu negde) mrzi ih...
Tzak Tzak Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Who the fuck is Burk?? ????##@$^&$$@#!
Tzak Tzak Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Crkni psu!!!!!!!!! Takvi bjedni crvi kao ti su i sjebali ovu scenu a pogotovo ovaj forum. gde su moderatori??????? Jel ja treba da bajonet ponovo ostrim? Ionako ga nisam koristio od Chechenije 2001. Ajde ljebati palamudi po ostalim temama, i, za tvoje dobro, ne mozes prijetiti bajonetom nekom ko ga je ( za razliku od tebe ) i koristio !!!
Invictus Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Daads, chekirajte Tumulus temu na Avantgardi. Mish i Pacov...
Apeiron Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Ajde ljebati palamudi po ostalim temama, i, za tvoje dobro, ne mozes prijetiti bajonetom nekom ko ga je ( za razliku od tebe ) i koristio !!! Ali samo jedna ispravka - taj covek JESTE koristio bajonet @ Aurora - svaka cast za onaj post (he, ne mislim sad na ovaj iznad sa mojim nick-om i bezbroj srca ), i ja ne volim internet pljuvace, ali problem je mali sto svakakve budale zalutaju tu, nikad ne znas na koga ces naleteti (da se sad ne prisecam nekih stvari). Kako god, Galvatrone, Astrale... opustenije malo.
Apeiron Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Daads, chekirajte Tumulus temu na Avantgardi. Mish i Pacov... Prestrasan razgovor!!! http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...20entry931336
Apeiron Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 laki je prakticno nov!!! svjez moglo bi se reci!!! NOV! I u praksi, i u teoriji.
ajsha69 Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Invictus, you WERE right all along... PACOV!!!
Aurora Calerva Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 @ Aurora - svaka cast za onaj post (he, ne mislim sad na ovaj iznad sa mojim nick-om i bezbroj srca ), i ja ne volim internet pljuvace, ali problem je mali sto svakakve budale zalutaju tu, nikad ne znas na koga ces naleteti (da se sad ne prisecam nekih stvari). Apeiron
gruban Posted October 19, 2005 Author Report Posted October 19, 2005 taj covek JESTE koristio bajonet i don't give A flying fuck nakon dobrog CRAB-JUICEa ide
Recommended Posts