Tzak Tzak Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Sve je to super, ali u klinkama lezi istina !
Apeiron Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 U klinkama lezi amaterizam, a u Milfovima iskustvo, ne budimo naivni.
Aurora Calerva Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 E ovaj... a meni je dosadno... Laki, ne idem na Moonspell... Čika doktor mi ne da...
Apeiron Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 (edited) Moonspell... steta A i ja bih i te kako da ih vidim. Bas sam danas slusao i recenzirao neki portugalski bend Assemblent, Fernando im peva jednu pesmu na albumu... Edited July 4, 2006 by Apeiron
Aurora Calerva Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Neko iz tog benda im je bio u road crew-u prošle godine.. Uvalio mi je njihov promo kad sam bila u Zagrebu..... Takođe i za jednu pesmu je Pedro napisao muziku, a u nekoj pak trećoj Ricardo gostuje isto
Vlaja Buraz Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 E, jel tako da na ovoj slici izgledam kao član Moonspella? Fakat mi nešto nije bilo u redu sa licem, ne znam šta.
Apeiron Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Ja samo vidim plakat dr. Radovana Karadzica na ovoj slici.
Aurora Calerva Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Ja samo vidim plakat dr. Radovana Karadzica na ovoj slici. Cccccccccc kao da si ti ćorav a ne ja... E, mogla bih da se slikam sa mojim cvidžama... Hmmmm,... ideja
Apeiron Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Cccccccccc kao da si ti ćorav a ne ja... E, mogla bih da se slikam sa mojim cvidžama... Hmmmm,... ideja Corav? Spazio sam najbitniji detalj na slici. To i EnergoPetrol kvltnu majicu na ovoj kreaturi sa tegovima.
Apeiron Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Dođavola, idemo u pab sutra? Sto se ljutis? Idemo u pab, idemo p.s. ne idemo u pab, jer je sutra polufinale, probaj sa Dodjavolom, mozda ona hoce
Tatyannahhh Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 (edited) Dođavola, idemo u pab sutra? razume se edit: ja ili laki? Edited July 5, 2006 by Dodjavola!
Aurora Calerva Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Corav? Spazio sam najbitniji detalj na slici. To i EnergoPetrol kvltnu majicu na ovoj kreaturi sa tegovima. Stariš
Apeiron Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Najgore je kad čovjek laže sam sebe. Slazem se. Mnogo je bolje, ovako kao ja, govoriti istinu.
Tzak Tzak Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Slazem se. Mnogo je bolje, ovako kao ja, govoriti istinu. Istina kazes, a postujes iy gerijatrijskog doma!
Vlaja Buraz Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Istina kazes, a postujes iy gerijatrijskog doma! Nije valjda da su ga opet istjerali iz PRC? * Penzionerski Računarski Centar
Recommended Posts