ignjastrasni Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Da li je komentar uopse potreban??? Laaaaaaaam
gruban Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 kako da se nakon ove slike ne zapitam, zasto se ne bavis WEB-DIZAJNOM?!?
Vlaja Buraz Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Šta sam ja rekao kako da me zoveš?
ignjastrasni Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Šta sam ja rekao kako da me zoveš? Pa sigurno ne Milivoje
Apeiron Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Prokletnici, gusite temu! Back to LAMA's (grand) design!
ajsha69 Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Pažnja!! Potrošačima širom planete i ljubiteljima tvrdokornog underground zvuka!! Introducing.... NEW BRAND!! Jedinstveni sLAMA kvalitet džinsa!!!
azal Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 kaci se neki Lama plakat po celom gradu...jelena ako vidis i budes mogla da iscimas kameru moras da slikas!
ajsha69 Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Will do, Z-lo, Queen of the Llamned's beloved one! Moj Carl Zeiss Ultra Optics Cyber-shot Sonyć can't wait to get lame!!
Vlaja Buraz Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Isključiću prikazivanje slika u porukama.
Apeiron Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Jelena, pocinjem ozbiljno da se brinem za tebe
ignjastrasni Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Ова тема је превише фенси, као и неке фотошоп монтаже!!! Метал је РАТ!!!
Apeiron Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Ignjatlijo - Step away from this topic!
ignjastrasni Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 (edited) se na ovu fensi temu!!! Za male pare ste se prodali, zato Tzak Tzak i ne dolazi - dushmani jedni!!! Napustam ovu temu za vijek vijekova!!! Prokletinje! Edited September 10, 2005 by ignjastrasni
gruban Posted September 10, 2005 Author Report Posted September 10, 2005 Ignjatlijo - Step away from this topic! IZGUBLJEN TZAK, POSLJEDNJI PUT VIDJEN NA OVOM FORUMU! POSTENOM NALAZACU SLJEDI NAGRADA!
Tzak Tzak Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Bjecki Djecki, ako Ajshu69 ne primite u bend, ili makar ne uzmete za oficijelnog menadzera, amateri ste! Ove slike gore govore vise od milion reci Nema sta zasluzuje priliku. Ocekujemo je na testiranju u Banjaluci. Gnusni Snjesko i danas se sjeca prijemnog.
gruban Posted September 10, 2005 Author Report Posted September 10, 2005 Nema sta zasluzuje priliku. Ocekujemo je na testiranju u Banjaluci. Gnusni Snjesko i danas se sjeca prijemnog. prijemnog?!? to su klevete, ja se niceg ne sjecam!
Tzak Tzak Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Tu sam prokletnici, i dugo cu jos da se vracam ovoj temi (sto nece biti slucaj sa nekim koje cu banovati bejzbol palicom). Pregovarao sam sa nekim izdavacima iz Vijetnama i Kambodze (uvijek intersantno opijumsko podrucje) pa me nije blio. Jebiga dok krtica predje cijelu Aziju prodje neko vrijeme. Ajsha ako nije u busu za Bl, ja ne znam sta ceka. Prijem u BjDj je svakim danom (postom) izvjesniji, narocito kad se zna da Gnusni balansira sa ovim ispadima !
gruban Posted September 10, 2005 Author Report Posted September 10, 2005 narocito kad se zna da Gnusni balansira sa ovim ispadima ! necu vise majke mi!
Apeiron Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 PAZNJA PAZNJA! KRV Produkcija je uspostavila saradnju sa bratskom izdavackom kucom, i uskoro ce da se razmene linkovi, a saradnja ce biti uspostavljena na svim mogucim nivoima! Link te kvltne izdavacke kuce je sledeci: http://doinasound.de/index2.htm OBAVEZNO za proveriti! Poz!
Tzak Tzak Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 PAZNJA PAZNJA! KRV Produkcija je uspostavila saradnju sa bratskom izdavackom kucom, i uskoro ce da se razmene linkovi, a saradnja ce biti uspostavljena na svim mogucim nivoima! Link te kvltne izdavacke kuce je sledeci: http://doinasound.de/index2.htm OBAVEZNO za proveriti! Poz! Strasan UG ! Nisam siguran da Krv produkcija moze parirati ovakvim likovima!
Recommended Posts