Jump to content

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cisto da se zna, ne svidja mi se kako forum sada izgleda :no:

Mogli su da stave nesto roze :bigblue::bigblue::bigblue:

Ni meni!

Ja ne znam kako ovo radi uopste... ovaj quote, sa plusevima i minusima... Ja sam ipak filozofiji posvecen ovih meseci :mad:

Posted

Da, Nedjo, jesi li polozio jebenu filozofiju?

Izlazio sam juce na pismeni, pisao bez prestanka 3 sata, predao 12 A4 stranica, pa da ga jebem vise. Usmeni je u subotu u 9 am, pa cemo vidimo... Padnem li sad, pasce i koja glava.

Posted

Padnes li, pada tvoja glava!!!! :angry2::violent:

Ma, sta da ti pricam! Znas ti, vec! :da:

Moja, a ne profesorova? Eee, to je ta podrska kad mi je najpotrebnija, ccc.

Posted

Ajde gledaj to sa vedrije strane, sada ces moci koristiti, prilikom muvanja zena, prave ruske filozofe. Dosta je bilo citiranja Jebivjetrova i njegove teorije kako se svaki dan radjamo i umiremo, pa ako se veceras ne odradimo umires nevina !!!

Posted (edited)

shto bi napisao burk, gledajmo to sa vedrije strane, sad kad obnovis godinu imaces vise vremena za alkohol, svirke, drolje i sl... :pivopije::pivopije::pivopije:

ps

boroholio je sa profom isao u teretanu, pa vidi da mu maca slucajno ispusti malo veci teg na glavurdu :rolleyes:

Edited by ignjastrasni
Posted

Laki, klikni OVDE

Hehe... It's swimsuit and it's Goth :)

Nego... vreme je za jednu veoma važnu vest.... najvažniju u istoriji ljudskog roda... važniju od potencijalnog home videa one male iz Mi nismo anđeli... važniju i od svih death metal bendova na planeti... važniju i od većine black metal užasnih bendova... i od kompletnog metalcorea...

POLOŽIO SAM FILOZOFIJETINU MALOPRE!!!

Mojim mukama je kraj, ništa gore me u životu ne može zadesiti, sad ću da okončam život, jer više nema smisla živeti isti... zbogom!

Posted

'Aj fala bogu, nek' se i to desilo.

Eto koliko je to ozbiljna situacija, kad ni Macola ne zbija sale, i zatvori oci pred home videom male iz Andjela ;)

Zbogom Rusijo, zavrsili smo ti i ja. Od sada, ruskim bendovima u Butcherianu tri ocene manje po defaultu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...