Aurora Calerva Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Imam i ja nesto da kazem ..za sada
Apeiron Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Daj stavi jednu sliku gde su bubnjar vidi, da vidim jel' mi drug svira sa njima jos...
Tzak Tzak Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Tony je Bog! Preiskusan je Ivictus da bi ga zeznuo trik pitanjem, ali morao sam pokusati!
Tzak Tzak Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Invictu u masi... Kako se uvijek probije do prvih redova? ?
soul reaper Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 to nikad necemo saznati, ipak je to iskustvo, treba se probiti kroz masu!
Aurora Calerva Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Daj stavi jednu sliku gde su bubnjar vidi, da vidim jel' mi drug svira sa njima jos... To ce biti malo teze ali ce iskopam nesto
Aurora Calerva Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Cisto da se zna, ne svidja mi se kako forum sada izgleda Mogli su da stave nesto roze
Apeiron Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Cisto da se zna, ne svidja mi se kako forum sada izgleda Mogli su da stave nesto roze Ni meni! Ja ne znam kako ovo radi uopste... ovaj quote, sa plusevima i minusima... Ja sam ipak filozofiji posvecen ovih meseci
Tzak Tzak Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ja sam ipak filozofiji posvecen ovih meseci Da, Nedjo, jesi li polozio jebenu filozofiju?
Apeiron Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Da, Nedjo, jesi li polozio jebenu filozofiju? Izlazio sam juce na pismeni, pisao bez prestanka 3 sata, predao 12 A4 stranica, pa da ga jebem vise. Usmeni je u subotu u 9 am, pa cemo vidimo... Padnem li sad, pasce i koja glava.
Aurora Calerva Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 A da te zovemo sa Let There Be Rock-a?
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Da, Nedjo, jesi li polozio jebenu filozofiju? Padnes li, pada tvoja glava!!!! Ma, sta da ti pricam! Znas ti, vec!
Apeiron Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Padnes li, pada tvoja glava!!!! Ma, sta da ti pricam! Znas ti, vec! Moja, a ne profesorova? Eee, to je ta podrska kad mi je najpotrebnija, ccc.
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Moja, a ne profesorova? Eee, to je ta podrska kad mi je najpotrebnija, ccc. Ma, sta ja imam sa profesorom? Hej, pa strah je najveci podstrek!
Tzak Tzak Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Ajde gledaj to sa vedrije strane, sada ces moci koristiti, prilikom muvanja zena, prave ruske filozofe. Dosta je bilo citiranja Jebivjetrova i njegove teorije kako se svaki dan radjamo i umiremo, pa ako se veceras ne odradimo umires nevina !!!
ignjastrasni Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 (edited) shto bi napisao burk, gledajmo to sa vedrije strane, sad kad obnovis godinu imaces vise vremena za alkohol, svirke, drolje i sl... ps boroholio je sa profom isao u teretanu, pa vidi da mu maca slucajno ispusti malo veci teg na glavurdu Edited November 3, 2006 by ignjastrasni
Apeiron Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Laki, klikni OVDE Hehe... It's swimsuit and it's Goth Nego... vreme je za jednu veoma važnu vest.... najvažniju u istoriji ljudskog roda... važniju od potencijalnog home videa one male iz Mi nismo anđeli... važniju i od svih death metal bendova na planeti... važniju i od većine black metal užasnih bendova... i od kompletnog metalcorea... POLOŽIO SAM FILOZOFIJETINU MALOPRE!!! Mojim mukama je kraj, ništa gore me u životu ne može zadesiti, sad ću da okončam život, jer više nema smisla živeti isti... zbogom!
Aurora Calerva Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Jeeeeeeeej.... Mislim onaj prvi deo.... A sad dovlaci dupe na kubik
Vlaja Buraz Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 'Aj fala bogu, nek' se i to desilo.
Apeiron Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 'Aj fala bogu, nek' se i to desilo. Eto koliko je to ozbiljna situacija, kad ni Macola ne zbija sale, i zatvori oci pred home videom male iz Andjela Zbogom Rusijo, zavrsili smo ti i ja. Od sada, ruskim bendovima u Butcherianu tri ocene manje po defaultu.
Tzak Tzak Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Sad je red da castis nekom votkom, zar ne?
Vlaja Buraz Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Sretan rođendan Džoniju uz pjesmu "Ne tucite mi gavranove na strujnom kablu".
Recommended Posts