ignjastrasni Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 (edited) Tzak, Bjeckima predstoji svijetla buducnost!!!! Ovo je neki coban, budala. Edited January 2, 2007 by ignjastrasni
Vlaja Buraz Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Sretna mi nova godina, a i vama, ko god da ste.
Vlaja Buraz Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) Još jedan manje. Mada, sve je lakše, u dobrom društvu. (Ožujsko?) Edited January 3, 2007 by Boro
gruban Posted January 3, 2007 Author Report Posted January 3, 2007 mnogo ce da mi nedostaju nasi razgovori do duboko u noc o homoerotskim sklonostima bodi-bildera
Tzak Tzak Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Sta je ovo, kakve su ovo zajebancije ?!!!?
gruban Posted January 4, 2007 Author Report Posted January 4, 2007 kasnis sa duhovitim opaskama, sta reci?? da nemas flat mozda bi pomislili da si bio van,a ovako...
Vlaja Buraz Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Како је то написао Горан Бреговић а отпјевао Жељко Бебек: Године сам престао да бројим Докле пјевам, дотле и постојим...
Tzak Tzak Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Hm, izgleda da je rodjak bio brzi. Nedjo je svake godine sve stariji (tu negdje za godinu), a mi mu i dalje cestitamo. Sta ces kad smo pozitivci. Starce da se u narednoj godini malo smiris i muvas ribe ciji momci nisu bilderi, policajci, izbacivaci, lugari, patuljci, misevi, pacovi....
Apeiron Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Kakvu mladost osecam od jutros... sinoc rano legao, jutros rano ustao... prakticno nov mladac. Racunam godine unazad od sada svake godine
gruban Posted January 5, 2007 Author Report Posted January 5, 2007 (edited) deda, 24, nije mala stvar... Edited January 5, 2007 by Apeiron
Apeiron Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 deda, 24, nije mala stvar... Hvala Svab Hvala i ostali
Apeiron Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Gnusan mejl dobih: http://www.krscanska-prorocka-crkva.hr/PozdravMetalcima.html
Invictus Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Iskreno sazaljevam tog covjeka. PODRZIMO RAT PROTIV HRISCANSKIH LAZI I OPRESIJE!!!
Invictus Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Sad sam otisao na Religiju i Magiju i na temi o Bozicu ostavio svoj 2000-ti post. On glasi ovako: www.gorgoroth.org. A i Gaahl je pusten iz zatvora, Apeirone, sad je tren. Gorgoroth i Bjecki u BL. Na trgu! Ma sta ja ovo pisem? Ah, da, RAT!!!
Tzak Tzak Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Sad bi BjDj stvarno mogli na trg, posto je prosireno, pa bi publika mogla i iz parka gledati kvlt. Gorgoroth kao predgrupa i to je to.
ignjastrasni Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Cuti bolan seljacino, idi nosi kutije!!! ajde ukljuci mozak malo, ako ga nemas cu da ti prbacim od krmka [ostalo od krmokolja] bice ti taman Sad bi BjDj stvarno mogli na trg, posto je prosireno, pa bi publika mogla i iz parka gledati kvlt. Gorgoroth kao predgrupa i to je to. mislim da bi zbog prevelike zainteresovanosti morali svirati 2 veceri...
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 (edited) Kad organizujem Gorgoroth koncert pred Boskom, povlacim se sa scene u vocnjak, za sva vremena Nego, KRV Produkcija se zaista povukla u UG KRV Produkcija (s13krvprodukcija) -- Site Summary --- Visits Total .......................... 841 Average per Day .................. 1 Average Visit Length .......... 2:48 This Week ........................ 4 Page Views Total ........................ 1,061 Average per Day .................. 1 Average per Visit .............. 1.5 This Week ........................ 6 Ko li je taj jedan prokletnik sto svaki dan posecuje sajt, da mi je samo znati... Edited January 9, 2007 by Apeiron
ignjastrasni Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 neko iz gorgorota nego, sprema li se neki novi projekat, makar materijala imas
Recommended Posts