Vlaja Buraz Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 p.s. СРЕЋАН НАМ СВИМА ДАН РЕПУБЛИКЕ! Misliš 62. rođendan Roda Stjuarta?
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Gnusan mejl dobih: http://www.krscanska-prorocka-crkva.hr/PozdravMetalcima.html Procitah ovo!!!! Kakvo SRANJEEEEEEE! Hm, izgleda da je rodjak bio brzi. Nedjo je svake godine sve stariji (tu negdje za godinu), a mi mu i dalje cestitamo. Sta ces kad smo pozitivci. Starce da se u narednoj godini malo smiris i muvas ribe ciji momci nisu bilderi, policajci, izbacivaci, lugari, patuljci, misevi, pacovi....
vlad Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Laki, slika ubija!!! Srecan vam dan RS!!! Ignja, idi vozi bicikl!!!
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 @ MORBIDANGELA Da, to ti je moja ekipa, vidis kako cestitaju rodjendan Dea, ovo je Burki (Tzak Tzak), Burki ovo je Dea (Morbidangela)... da vas upoznam, jelte
Tzak Tzak Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 A to je ona. Bahhhh i policija koju moras podmicivati zbog prolaska kroz crveno!!!!
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 A to je ona. Bahhhh i policija koju moras podmicivati zbog prolaska kroz crveno!!!! Sta si im dao, priznaj? I ne kaze se "A to je ona", nego "drago mi je sto smo se upoznali". Kako da te ikada povedem u BG ako ces se tako nekulturno ponasati?
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 I meni je drago, momak! Da, da, to je ona!!!! Cestitala sam ti ja rodjendan,sms-om, malo posle ponoci, i iskreno se nadam da me niko nije preduhitrio. A, ti meni nisi, u opste! Za to sledi STRASNA osveta! !!! Ma, videces, vec!!!!
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Cestitala sam ti ja rodjendan,sms-om, malo posle ponoci, i iskreno se nadam da me niko nije preduhitrio. A, ti meni nisi, u opste! Za to sledi STRASNA osveta! !!! Ma, videces, vec!!!! Iskreno, bila si treca koja mi je cestitala Dve stanovite devojke su te preduhitrile, ali su bile malo lude, pa to uradile oko 23:45, stoga se mozda to i ne racuna 13 Novembar... gde li sam bio tad...hm...
Vlaja Buraz Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 (edited) Nije on momak, on je rođak. Bitna razlika. Ali dobro. Još jedan smisao u mom životu: Edited January 9, 2007 by Boro
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Prokletnik... ne može ni jedan razgovor da prođe, a da ovaj ne upadne u reč / post. Srećom, devojka sa linka je odlična, idem proučiti ostatak galerije
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Kak'a devojka sa linka? Vole ljudi da upadaju u rec, a to nije higijenski! Nesto sam htela reci, ali sam izgubila nit!!!!
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Kak'a devojka sa linka? Pritisni reply na Borin post, pa pogledaj koji je link stavio (slika se ne vidi, ali se vidi link). Onda kopiraj link u drugi browser, i samo menjaj zadnji deo, tj. 01.jpg u 02.jpg, itd. Ili nemoj
Vlaja Buraz Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Nebojša voli zaviriti u čašicu. Tad mu se priviđaju linkovi sa djevojkama. A, znaš kako se to kaže u Mejdanu, "Bolje i nit nego novčanik sa dva Bingo tiketa."
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Tad mu se priviđaju linkovi sa djevojkama. Pregledah imaginarni link... Za imaginarni link i imaginarnu devojku čijih 16 imaginarnih slika može da se vidi, uopšte nije imaginarno loše (loša).
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 (edited) Pritisni reply na Borin post, pa pogledaj koji je link stavio (slika se ne vidi, ali se vidi link). Onda kopiraj link u drugi browser, i samo menjaj zadnji deo, tj. 01.jpg u 02.jpg, itd. Ili nemoj Ajme, kakve golotinje!!!!! Dok su to gole devojke, ne brinem se ja za vas!!! Kada pominjem slike, Laki, imas u mom profilu link za Myspace. Idi u moju galeriju. Postavila sam neke fotke sa provoda iz Underworlda. Mnooooogo sam ti slatka!!!! Da imas, da me gledas, u ovim dugim nocima! PS. Nije u pitanju golotinja! Edited January 9, 2007 by MORBIDANGELA
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Gledao sam to već, prošli put kad sam pogledao u čašicu
Vlaja Buraz Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Sta? Slike kod tebe na MS. To možda da se Nebojša ugrije, a šta je sa ostalom 6-oricom?
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Kojom sestoricim????? Budanajl prisluskuje razgovor Sve me vise zbunjujete!
Vlaja Buraz Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 ŠTA KOJOM ŠESTORICOM??? BRKO, NIJE VALJDA DA NAS NISI SPOMINJAO?!
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Kojom sestoricim????? Budanajl prisluskuje razgovor Sve me vise zbunjujete! Budanajl je Slowdiver. A sestorica, to su 6 Borinih toplih drugova valjda, on jedini to zna Ma, odoh gledati The Pink Panther Strikes Back, razgovori u koje se Boro ukljuci osudjeni su na propast u startu.
Recommended Posts