*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Laki, what's up???? Sta mi to nisi spominjao???? Zasto sam ja, vecito neupucena?
Vlaja Buraz Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ah, ti moja... Tek onda da znaš kako je nama.
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Budanajl je Slowdiver. A sestorica, to su 6 Borinih toplih drugova valjda, on jedini to zna Ma, odoh gledati The Pink Panther Strikes Back, razgovori u koje se Boro ukljuci osudjeni su na propast u startu. Topli drugovi? A, jel' te oni greju u ovim dugim zimskim nocima?
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Laki, what's up???? Sta mi to nisi spominjao???? Zasto sam ja, vecito neupucena? Ne brini, nisi jedina. Kao da ja znam o cemu on ikad govori... Mozda su to nekih 6 njegovih imaginarnih prijatelja, mozda on sebe vidi kao 6 osoba, mozda je to zato sto sad ima 6 puta brzi internet kako je uveo wireless... ko bi znao ista zasigurno kad je Boro u pitanju... Ajd laku noc, Pink Panther kvlt rules
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ah, ti moja... Tek onda da znaš kako je nama. Verujem. Nije vam lako!!!!
Vlaja Buraz Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Topli drugovi? A, jel' te oni greju u ovim dugim zimskim nocima? Valjda će mi ih vratiti ovaj put.
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ne brini, nisi jedina. Kao da ja znam o cemu on ikad govori... Mozda su to nekih 6 njegovih imaginarnih prijatelja, mozda on sebe vidi kao 6 osoba, mozda je to zato sto sad ima 6 puta brzi internet kako je uveo wireless... ko bi znao ista zasigurno kad je Boro u pitanju... Ajd laku noc, Pink Panther kvlt rules Kissic!!! I lepo pajki!!!! Valjda će mi ih vratiti ovaj put. Vratice ti ih kada krene za Beograd!!!!
Vlaja Buraz Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Vratice ti ih kada krene za Beograd!!!! Jadni oni.
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 To i ja mislim!!! A, kada dodje u Bg, jadan on!!!!
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Kada mi dodje!!! I da se zna, ovo su ozbiljne pretnje!!! Nisam tog coveka posteno videla od Whitesnakesa!!!!
Vlaja Buraz Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 UH, SUNCE TI POLJUBIM!!! PA ŠTO NE GOVORIŠ DA JE TOLIKA KRIZA!!! EVO, MAKAR MALO DA UBLAŽIM:
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 UH, SUNCE TI POLJUBIM!!! PA ŠTO NE GOVORIŠ DA JE TOLIKA KRIZA!!! EVO, MAKAR MALO DA UBLAŽIM: Majko moja, necu nocas oka sklopiti od ove traume!!!! Sto mi ga jadnog napraviste ovakvog????? Pomislice oni koji ga ne znaju da je nakaza, a on je tako sladak!!!!
Vlaja Buraz Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Činjenica je da nikad nije imao dobru frizuru.
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Nemoj tako! Ona frizura po stomaku i grudima moze da sanira, a glavica mu je slatka!
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Laki reci nesto u svoju odbranu!!!!
Buddha Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 ja nemam nikakvih komentara na ovo. porota se povlaci.
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Pa, stooooo?! Reci nesto, slobodno!!!! E, pa, posto ste svii ostali bez komentara, ova ribestina se povlaci u toplu postelju, da spava snom pravednika!!! See you!!!!!!
gruban Posted January 10, 2007 Author Report Posted January 10, 2007 vazno je da prica i nakon ovoliko strana ne gubi na kvalitetu, cak suprotno!
Tzak Tzak Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Pastor Zeljko misli na vas, spasenje je blizu !
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 (edited) Pastora bih ja na kolac, nepodmazan! Zbog njega mi sinoc skocia talak!!!! White metal!!!!????? Ah, da, dobro vam jutro radni narode!!!!! Edited January 10, 2007 by MORBIDANGELA
Tzak Tzak Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 On zeli da nam pomogne da se vratimo na pravi put, a ti tako. A ja njega !!!!
Recommended Posts