Jump to content

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Petak vece - kvlt! Extra!

Subota vece - BOL! Albanija ima bolje open air festivale od ovog sto videh malopre. Srecom, pa mi nismo svirali...

Posted

praznik za usi (onih koji nisu bili tu)!!!

samo mi je zao sto zadnji bend prekinu svirku!!!

navodno teh. problemi ali mi je Laki diskutabilan jer se 'izgubio' momente prije tih navodnih teh. problema! ph34r.gif

Posted

Kaze se OPEN RAIN Festival

a bilo je prejako icon_rockdevil.gif

dobro tuce struja na bini i iz mikrofona, a i iz gitare, ALI TO JE TRUE!

I samo da zvanicno kazem

Laky drago mi je da si najzad progledao po pitanju ruma. Bio sam u pravu da hoces.

Cekamo te ja i Rodjak na gramu koke!!!!!!!!! icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted
I samo da zvanicno kazem

Laky drago mi je da si najzad progledao po pitanju ruma. Bio sam u pravu da hoces.

Cekamo te ja i Rodjak na gramu koke!!!!!!!!! icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

NIKAD!

Ja nisam pio nikakav rum, niti sam imao ikakve veze sa festivalom, koji je odrzan sinoc. Jedino vredno na onoj livadi bila je kafana sa dragstorskim ciframa i dvozubim konobarcinama.

Carcass salje Rodi SMS: "jebace vas dvozubi konobari"

Roda odgovara: "kakvi konobari?"

Carcass: "dvozubi".

icon_rockdevil.gif

Posted

svirka je bila prejaka!!!

steta pa je kisa prekinula svirku,mogli smo jos malo da unistavamo usi!!!

Na OPEN RAIN festival idemo i sledece godine,to je sigurno,ne zelim to da propustim!!!

laky ostavi se ruma,idemo na jednu bozu cim ova kisa stane,zapamti "boza je odlicna za tlak"

tzak-tlak!!!!!

Posted (edited)

prokletinja me nije pustila dok nisam pristao da odgovaram za visu ocjenu.

Visu ocenu od koje? 4?

icon_biggrin.gif

EDIT: ja ucim jebene Uporedne politicke sisteme. Predmet je gori od preslusavanja svih Burzuma, Darkthrone-a, svih izdanja Krv Produkcije, ranih radova Mishliusa - ISTOVREMENO!

ZNOOOOOOJ!

Edited by Apeiron
Posted
Visu ocenu od koje? 4?

icon_biggrin.gif

EDIT: ja ucim jebene Uporedne politicke sisteme. Predmet je gori od preslusavanja svih Burzuma, Darkthrone-a, svih izdanja Krv Produkcije, ranih radova Mishliusa - ISTOVREMENO!

ZNOOOOOOJ!

bez znoja nista deda!!!

ZNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...