ajsha69 Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Pazi, ja se resavam fucksa 10og, ako polozim dao sam uslov, i to je dovoljno za sad. Ove ostale nistarije i tako ne rade nista pametno, pa izgovore nemaju. Ti vidi sa svojim obavezama, a Lazar starac ce da ti se pridruzi u putu (JA ZNAM da ce on da dodje, i da se nista tu ne pita)! Ja imam svirke 13.10. u KST (opaki featuring sa Rain Delay-om ; veche promocije Abonos-a) i 22.10. u Domu Omladine (Token)... Ovo je taman exkluzivni poziv za opaku BL ekipchinu (i shire YuM ekipu) na obe svirke!!! Ja nemam frku na faksu (sem shto od 10og krecu predavanja i vezbe..)... Sto se mene tiche iskombinovacemo se bez problema...
gruban Posted October 6, 2005 Author Report Posted October 6, 2005 Ko nista ne radi, mislis li ti da sve ove nebuloze same padaju sa neba? Sve ove stranice su plod teskog rada !!! Zasto da trazimo izgovore ? MI NE RADIMO NISTA, A ON MI SE SETA PO NEKIM BUDIMPESTAMA TAMO danas smo u GETU gledali njemi film iz 1927...vrh!!! @Tzak - ko jos ide sa nama deda???
Apeiron Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 (edited) danas smo u GETU gledali njemi film iz 1927...vrh!!! @Tzak - ko jos ide sa nama deda??? Gde? Na jos jedan nemi film? Neka hvala, ja sam fan soundtrackova... Edited October 6, 2005 by Apeiron
Vladan Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ko nista ne radi, mislis li ti da sve ove nebuloze same padaju sa neba? Sve ove stranice su plod teskog rada !!! Zasto da trazimo izgovore ? CAR!
Tzak Tzak Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 @Tzak - ko jos ide sa nama deda??? Saznaces na vrijeme, niko normalan ne brini .
gruban Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 Saznaces na vrijeme, niko normalan ne brini . ko je spomenuo nekog normalnog?!? @Apeiron - STANAR iz '27 boli ko nikad, a nakon njega je bio KONOPAC iz 40 i neke... kvlt do kvlta! idemo i iduci cetvrtak!
soul reaper Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 nego sta nego i sledeceg cetvrtka,prejaki su to filmovi! skrs!
Apeiron Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Mozda jedino sa diskmenom i slusalicama u usima, gde prijatno svira recimo novi Brutus, dok je film u toku.
soul reaper Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 samo je jedan bio njemi,za koji dan ce biti i "psiho"! old school filmovi vrh!!!!
gruban Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 samo je jedan bio njemi,za koji dan ce biti i "psiho"! old school filmovi vrh!!!! zasto se trudis da njemu to objasnis?!? USTVARI KO JE ON??!??
Tzak Tzak Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Momci sve je pod kontrolom, ja nosim ton!
gruban Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 Pizdo!!!!!!!!!!!! bez prostacenja na MOJOJ temi
gruban Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 (edited) Why not just take my job and give it to my sworn enemy, hike up gas prices, bomb a village, club a baby seal, hit the hash pipe and join the National Guard? Edited October 7, 2005 by jigsaw
gruban Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 (edited) AZIZE Edited October 7, 2005 by jigsaw
Apeiron Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 bez prostacenja na MOJOJ temi Kako tvojoj??? JA SAM BJECKI DJECKI!!!!!!!!!!!!!
gruban Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 Kako tvojoj??? JA SAM BJECKI DJECKI!!!!!!!!!!!!! ti si nula, to svi znamo!!! a ovo je LADIES MAN
Vlaja Buraz Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Dedice moras vise da pijes da bi skapirao duh non-stop nabod bendova kao sto su Dew-Scented i Carnal Forge. RAT!!!!! Gori u paklu hrišćanine.
Tzak Tzak Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Simpatican mladac (umjeren prije svega) !
Vlaja Buraz Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Simpatican mladac (umjeren prije svega) ! Gori u paklu hrišćanine.
gruban Posted October 8, 2005 Author Report Posted October 8, 2005 da,da BjDj su za ova nepuna 3mj. srusili sve rekorde sa vise stranica od jednog MORBID ANGELa, ICED EARTHa, BRUCE DICKINSONa, GATHERINGAa... postali smo brend, INSTITUCIJA!!!
Vlaja Buraz Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 da,da BjDj su za ova nepuna 3mj. srusili sve rekorde sa vise stranica od jednog MORBID ANGELa, ICED EARTHa, BRUCE DICKINSONa, GATHERINGAa... postali smo brend, INSTITUCIJA!!! Gori u paklu hrišćanine.
soul reaper Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 (edited) izdali ste pravi put! izdali ste andergraund! nikad institucija! Edited October 8, 2005 by soul reaper
Apeiron Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 postali smo brend, INSTITUCIJA!!! Mislim da je Institucija pogresna rec. Vise odgovara SPAMstitucija. E da, R U M !!!!!!!!
Recommended Posts