ajsha69 Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 NEVER!!!!! Dok sam živa!!! Cheers for that, mate!! Lama will remain!! Naravno.. Lama is what we are!!
ajsha69 Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 P.S. Ako treba obrisacu tu nesrecnu irrelevant cat carrier sliku... For Lama's sake!!
gruban Posted October 10, 2005 Author Report Posted October 10, 2005 llama is happy @Tzak- a neke kuchetine??
ignjastrasni Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Samo u najavi... Kao upcoming hint uz juicy lama punč... *LAMA FOREVER AND EVER!!* *Kraj NEVER and ever!* NEDOSTIZNO NEDOSTIZNO NEDOSTIZNO NEDOSTIZNO BRUTAL Oce ko keretine No end and hell is just a beginning!!! PS PRIJATNO
Tzak Tzak Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Kakva je ono bezdusna kradja Interfector dizajna???????!!!!!!!! Kradja interfectorovo dizajna koliko i ostalih 37809376258808211 drugih sajtova ( pa cica ovo je najjednostavniji dizajn ), ali da nebi ispalo da BjDj nesto kradu smislicu nesto novo !
gruban Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 Kradja interfectorovo dizajna koliko i ostalih 37809376258808211 drugih sajtova ( pa cica ovo je najjednostavniji dizajn ), ali da nebi ispalo da BjDj nesto kradu smislicu nesto novo ! svaka cast sto si mu sasuo sve u lice na sajtu!! sputava nas stalno i zato hoce da nas prebaci na domacu!!
Apeiron Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Budaletino Svab mastersa, slusaj 'vamo: Moderator ce svakog dana biti postavljen na death & grind. Verujem da ce mu prva aktivnost kao takvog biti da ovu temu posalje u pakao. E sad, da kolicina briljantnosti izneta na ovoj temi ne bi otisla u nepovrat na djubriste, prioritet je spasavanje iste i stavljanje na domacu gde su moderatori potkupljeni (uplate na moj ziro racun, u LEJAMA!). A Tzak - daj mi ftp podatke i napravicu ti nesto jace. RUM!
Apeiron Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 VAZNO ZA RECI: Direktor KRV Produkcije veceras u 21h gostuje na prestiznoj banjaluckoj radio stanici (BIG Radio, 3. program, 96.5 FM) u cilju promovisanja domace scene, koncerata, misa i pacova, lama i sl. Oni koji zele, mogu da slusaju. Oni koji ne zele - takodje mogu da slusaju. A i ne moraju, ako nece. Mada mogu... http://www.bigradiobl.com/view.php?id=emisija&ide=21 RUM!
gruban Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 Budaletino Svab mastersa, slusaj 'vamo: Moderator ce svakog dana biti postavljen na death & grind. Verujem da ce mu prva aktivnost kao takvog biti da ovu temu posalje u pakao. E sad, da kolicina briljantnosti izneta na ovoj temi ne bi otisla u nepovrat na djubriste, prioritet je spasavanje iste i stavljanje na domacu gde su moderatori potkupljeni (uplate na moj ziro racun, u LEJAMA!). A Tzak - daj mi ftp podatke i napravicu ti nesto jace. RUM! iako mislim da smo jaci od bilo kog moderatora imas dopustenje da prebacis ovo na domacu scenu!!! shvab je rekao svoje!
ignjastrasni Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Kako si prosao u busu, jel bilo "vozaca", narkosa ili sl.????
soul reaper Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 iako mislim da smo jaci od bilo kog moderatora imas dopustenje da prebacis ovo na domacu scenu!!! shvab je rekao svoje! jaca je tema od bilo koga ali bolje je da to ne ispitujemo! cuo sam neke glasine da bi mogao biti neki koncert u daljoj buducnosti ili mi se to ucinilo od one gadne preljute papricice! zelim odgovor sto prije da mogu da se pripremim za ovo!
Tzak Tzak Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Nema razloga da najavljujemo nase koncerte, posto su vec rasprodati ! A papricica je krajnje umjerena i od nje mozes dobiti samo chir !
gruban Posted October 12, 2005 Author Report Posted October 12, 2005 nego, da ovaj momenat ne padne u zaborav (kao da je to nekom poslo za rukom)
Apeiron Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 (edited) POBEDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited October 12, 2005 by Apeiron
vlad Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 nego, da ovaj momenat ne padne u zaborav (kao da je to nekom poslo za rukom) Cvike kolju! A dobre utakmice!!!!!!!
Tzak Tzak Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Kad sam ja bio mali zeleo sam da se ozenim aritekticom i zato sam pio mleko. Pijem ga i danas, a picu ga jos 100 godina posto prokletu aritekticu nikad necu smuvati! BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajsha69 Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ovu nesrecnu lamu, cak i kad nesto boli, to niko ne moze da vidi. MET_LAMA
Tzak Tzak Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 (edited) 4 0 0 0 Edited October 13, 2005 by Tzak Tzak
Recommended Posts