Jump to content

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

user posted image

Samo u najavi... Kao upcoming hint uz juicy lama punč... mhihi.gif

*LAMA FOREVER AND EVER!!*

*Kraj NEVER and ever!*

NEDOSTIZNO

NEDOSTIZNO

NEDOSTIZNO

NEDOSTIZNO

BRUTAL

Oce ko keretine icon_confused.gif

user posted image

user posted image

No end and hell is just a beginning!!!

PS

PRIJATNO pivopije.gif

Posted
Kakva je ono bezdusna kradja Interfector dizajna???????!!!!!!!!

Kradja interfectorovo dizajna koliko i ostalih 37809376258808211 drugih sajtova ( pa cica ovo je najjednostavniji dizajn ), ali da nebi ispalo da BjDj nesto kradu smislicu nesto novo !

Posted
Kradja interfectorovo dizajna koliko i ostalih 37809376258808211 drugih sajtova ( pa cica ovo je najjednostavniji dizajn ), ali da nebi ispalo da BjDj nesto kradu smislicu nesto novo !

svaka cast sto si mu sasuo sve u lice na sajtu!!

sputava nas stalno i zato hoce da nas prebaci na domacu!! no.gif

Posted

Budaletino Svab mastersa, slusaj 'vamo:

Moderator ce svakog dana biti postavljen na death & grind. Verujem da ce mu prva aktivnost kao takvog biti da ovu temu posalje u pakao. E sad, da kolicina briljantnosti izneta na ovoj temi ne bi otisla u nepovrat na djubriste, prioritet je spasavanje iste i stavljanje na domacu gde su moderatori potkupljeni (uplate na moj ziro racun, u LEJAMA!).

A Tzak - daj mi ftp podatke i napravicu ti nesto jace.

RUM!

Posted

VAZNO ZA RECI:

Direktor KRV Produkcije veceras u 21h gostuje na prestiznoj banjaluckoj radio stanici (BIG Radio, 3. program, 96.5 FM) u cilju promovisanja domace scene, koncerata, misa i pacova, lama i sl.

Oni koji zele, mogu da slusaju. Oni koji ne zele - takodje mogu da slusaju. A i ne moraju, ako nece. Mada mogu...

http://www.bigradiobl.com/view.php?id=emisija&ide=21

RUM!

Posted
Budaletino Svab mastersa, slusaj 'vamo:

Moderator ce svakog dana biti postavljen na death & grind. Verujem da ce mu prva aktivnost kao takvog biti da ovu temu posalje u pakao. E sad, da kolicina briljantnosti izneta na ovoj temi ne bi otisla u nepovrat na djubriste, prioritet je spasavanje iste i stavljanje na domacu gde su moderatori potkupljeni (uplate na moj ziro racun, u LEJAMA!).

A Tzak - daj mi ftp podatke i napravicu ti nesto jace.

RUM!

iako mislim da smo jaci od bilo kog moderatora imas dopustenje da prebacis ovo na domacu scenu!!!

shvab je rekao svoje!

Posted
iako mislim da smo jaci od bilo kog moderatora imas dopustenje da prebacis ovo na domacu scenu!!!

shvab je rekao svoje!

jaca je tema od bilo koga ali bolje je da to ne ispitujemo!

cuo sam neke glasine da bi mogao biti neki koncert u daljoj buducnosti ili mi se to ucinilo od one gadne preljute papricice!

zelim odgovor sto prije da mogu da se pripremim za ovo!

Posted

Kad sam ja bio mali zeleo sam da se ozenim aritekticom i zato sam pio mleko. Pijem ga i danas, a picu ga jos 100 godina posto prokletu aritekticu nikad necu smuvati!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...