mrtva Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 e,pa zato i jeste mein Frau, ne moze ni to svako...TZAK! ne svidja mi se ta mushkobashta bakica...u tvom potpisu... nego drago mi je...i ozeni tu nju i van foruma... cak cak...
soul reaper Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 singing midget and fingerless treddy on tour: all across the globe! this is show that you must see!!!!! @jigsaw ja sam naravno kum?
azal Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Mel Bruks...zna se na cemu se odraslo... znaci jevrejcine. sta je sledece deda? Pacov pre misa?
Apeiron Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 znaci jevrejcine. E nek' si mu rekao. Nikad judeo-masonska planetarna manipulacija!!!!!!!!
gruban Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 -Excuse me. Are you the Judean People's Front? -Fuck off! We're the People's Front of Judea! @Twiggy - kakva bakica,pa to je Igor majku mu! YES MASTER -Soul Reaper - ne znam,treba da se dokazes....sa FIGHT CLUBom si na dobrom putu...keep up z good work
ajsha69 Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Nikad judeo-masonska planetarna manipulacija!!!!!!!! Never underestimate the power of denial... Nego nocas sam se preznojila živa, jer je neko ostavio peć... i smislila rimu... PhotoShop Ajsha mastah fuckin' global disastah don't cha dare to live fastah cause I'm da ultimate lastah Jigsaw.. -Wankers!
gruban Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 PhotoShop Ajsha mastah fuckin' global disastah don't cha dare to live fastah cause I'm da ultimate lastah ili SLOBODNI ZIDARI ili nista!
ajsha69 Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Red! Rad! Disciplina! .... Nema labavo! Bez daljnjeg... za taj njihov unision, svaka ima se dala.... respect za to.
gruban Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 -off topic ( ) nego ozbiljno, stalno te kontam pitati ali zaboravim...zasto Ajsha??
ajsha69 Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 E pa evo... relativno chudna pricha... Pre nekih pet godina... Jedan dechko je bio jako zaljubljen u mene... Družili smo se relativno površno, jer smo išli zajedno na pripreme za faks (crtanje...)... I on je iz nekog svima nam neznanog razloga istripovao da se ja zovem Ajsha (kasnije mi je rekao da je to po njemu jedino ime koje meni pristaje)... I tako je on mesecima ziveo u toj zabludi... Podesilo se valjda da sve to vreme niko ne kaze naglas Jelena itd... I jednom prilikom, pricha on neshto o meni i kaze Ajsha... svi ostali: ''Koja Ajsha?''... ''Pa kako koja, nasha Ajsha!''... I oni se dakle tu nekako sporazumeju i skine se veo misterije.... Upishemo mi faks... Ja i dalje ne znam nishta od te priche... Prolazi vreme... I on mi u jednom trenutku prilazi i kaze: ''Aaaaa, jel mogu da te zovem Ajsha!!?? Ti samo mozesh biti Ajsha!! Ja uopshte ne mogu da te zovem Jelena!!''... I od tad se to toliko rashirilo, da i danas dostza ljudi ne zna moje pravo ime... Taj isti dechko me je smuvao na jedvite jade posle nekih 11 meseci... Zabavljali smo se mozda nekih 5.. A posle toga je postao gay i maneken u Select-u... I dalje studiramo zajedno... Pola ekipe s faksa me zove Ajsha.. On mi je sad bukvalno kao brat, a cela ta Ajsha-thing lives... Eto... ____________________ Sad odoh na faks,... see ya later .... HUG, HUG, HUG
gruban Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 Zabavljali smo se mozda nekih 5.. A posle toga je postao gay i maneken u Select-u... smuvao na jedvite jade posle nekih 11 meseci smooth talker
Tzak Tzak Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Taj isti dechko me je smuvao na jedvite jade posle nekih 11 meseci... E kad cu ja imati takvu brzinu? Nego sta ti uopste studiras?
gruban Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 deda,deda, ni 2 godine ti nisu dovoljne
ajsha69 Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 smooth talker Pst! Between you and me.... It never really worked for him... We've never had full intercourse.... Tzak Tzak, a ti, mozda, iz toga izvuci neku pouku... Ochigledno, chovek moze do sutra da se trudi, ali ako to nije to.... nishta ne moze na silu... Studiram arhitekturu (Arhitektonski fakultet u Beogradu).
gruban Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 Ako citas ovo upozorenje, onda je upozorenje za tebe. Svaka rec koju procitas u ovom bespotrebnom natpisu izgubljena je sekunda tvog zivota. Zar nemas pametnija posla? Zar je tvoj zivot toliko nezanimljiv da ne mozes da smislis bolji nacin da provedes ove trenutke? Ili si toliko pod utiskom autoriteta da odajes postovanje i zasluge svima koji tvrde da su autoriteti? Sta ti, u stvari, zelis? Izadji iz svoga stana. Upoznaj nekoga suprotnog pola. Prekini sa prekomernom kupovinom i masturbacijom. Daj otkaz. Pocni da se bijes. Dokazi da si ziv. Ako ne nadjes sebe, postaces statistika. Upozoren si... Studiram arhitekturu to nisi trebala reci...sad sam ja najebal!!!
Apeiron Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Tzak Tzak, a ti, mozda, iz toga izvuci neku pouku... Ochigledno, chovek moze do sutra da se trudi, ali ako to nije to.... nishta ne moze na silu... To mu ja KONSTANTNO GOVORIM, ali ne vredi... A nece da uci od profesionalaca... Studiram arhitekturu (Arhitektonski fakultet u Beogradu). Eeee... samo da se Tzak sad pojavi... on zna raspored svih predavanja i sve predmete za sve godine na tom fakultetu... iako ne pohadja isti Tzaaaak!
ajsha69 Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Jigsaw, 'ajd sad to isto na Shvedskom.
gruban Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 nece da uci od profesionalaca...
ajsha69 Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Apeirone, pa zna se ko je prof do srži!! Big Respect!!
Apeiron Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Vedro nesto veceras, jesi li primetio?
gruban Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 Vedro nesto veceras, jesi li primetio? ja mislim kad se 2 puta okreci da ce biti bijelo!! nego, sta mislis zasto samo ostavijo ovaj cuperak??
Apeiron Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Apeirone, pa zna se ko je prof do srži!! Big Respect!! Nego, "spremaj" glas, trebace nam 31.10. na Akademiji Bilo bi dobro da svratis i na probu dan ranije, javicu ti kad cemo raditi, da lepo to uvezbamo. Uz to, samo gostovanje u KSTu upisalo te u istoriju, nasla si se i u MOTHER SERBIA spotu Postavicu ga na net cim vidimo da li je to finalna verzija ili ne, posto mozda nesto budemo popravljali...
Apeiron Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 nego, sta mislis zasto samo ostavijo ovaj cuperak?? Tesko pitanje... moracu se konsultovati sa Pukovnikom. Nego, KRV Prod. za sat vremena bice update-ovana, eto pred-najave! RAT!
gruban Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 (edited) LINaK deda,imamo 750 postova kao "JOS JEDAN BISER KRV PRODUKCIJE", a nas mane na istoj! Edited October 24, 2005 by jigsaw
ajsha69 Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Nego, "spremaj" glas, trebace nam 31.10. na Akademiji Bilo bi dobro da svratis i na probu dan ranije, javicu ti kad cemo raditi, da lepo to uvezbamo. Uz to, samo gostovanje u KSTu upisalo te u istoriju, nasla si se i u MOTHER SERBIA spotu Postavicu ga na net cim vidimo da li je to finalna verzija ili ne, posto mozda nesto budemo popravljali... Vazi se... Chujemo se i vidimo kad stignete za probu (a i za širenje profesionalizma po beogradskim klubovima i pivnicama.. )..... Heh, a za spot.... Veruj mi srce mi je puno, pogotovu shto je u pitanju MOTHER SERBIA!!!! Jedva chekam da vidim...
Recommended Posts