ajsha69 Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Apeirone, cmok ili nishta. Cmok lizesh, a usna duplja trne... shto od kiseline, shto od suvog leda... Anestezija!! Jigsaw, Galeb im nikad necu oprostiti! Bol!
Apeiron Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 @Apeiron - nasao sam nam Evokse za nekih malo para, 2 sezone RAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da si mi ih doneo jos veceras!!!!!!!!!
Apeiron Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Negoooo.... sutnuli Tarju iz Nightwish-a! Eto mogucnosti za BjDj, vise nemate konkurenciju, bar vokalno!
gruban Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 (edited) ko si ti??? od kud tebi ovaj broj??? ma ima lik u Bgd-u i to i transformerse i Hi(V) man-a...pa sad kad budete isli... dok je god ona zena u FRUIT TREEu konkurencija je tu Edited October 25, 2005 by jigsaw
Aurora Calerva Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Negoooo.... sutnuli Tarju iz Nightwish-a! Rekoh ja Ajshi da se ne pojavljuje u javnosti, da ce sve pevaljke jedna po jedna da gube posao... Eto, Tarja prva... Koja li je sledeca???
soul reaper Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 majku mu koliko postova! kvalitet iz razgovora izbija,to se vidi odmah! @apeiron deda zbavi neke nove muzike i spototova i dolazim sa novim specijalitetom,naravno psu nedamo nista,nek' gleda!!!
ajsha69 Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Rekoh ja Ajshi da se ne pojavljuje u javnosti, da ce sve pevaljke jedna po jedna da gube posao... Eto, Tarja prva... Koja li je sledeca??? Tebe chovek samo moze obozavati!!
Apeiron Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 naravno psu nedamo nista,nek' gleda!!! Nemoj tako, dacemo i Jigsaw-u zalogaj
gruban Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 od tebe ni aspirin!!! to sad uvlacenje zbog evoxa!! ne zna se ko je od vas sposobniji kulinar... Homer i jeste tu jedino jestiv... sta ti to govori kad se ker koji zivi sa tobo stalno pokusava ubiti?? koliko je vec puta istrcao pred auto? zadnji put kada sam bio, on je sa ukljucenim fenom skakao u kadu!!
soul reaper Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Nemoj tako, dacemo i Jigsaw-u zalogaj a deda majku mu!!! @jigsaw sta kazes na ovaj fight-crab juice club
gruban Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 (edited) @jigsaw sta kazes na ovaj fight-crab juice club budalo a da sutra ponovo udarimo kod Oza B.Y.O.S. iliti bring your own spaghetti ove slike nikad dosta Edited October 25, 2005 by jigsaw
Aurora Calerva Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 a da sutra ponovo udarimo kod Oza @ Apeiron Zasto mi je ovo ime poznato?
soul reaper Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 ne vjerujem da cemo sutra ali bi mogli ove sedmice!
gruban Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 @ Apeiron Zasto mi je ovo ime poznato? vjerovatno sa TVa! @soul reaper - navukao sam nekog lokalnog decka sa asValt na vrat zbog zene...on joj je navodno stric....stric sa argumentima: sta ce nju vodati neka propala izbjeglica iz Travnika koja stavlja mindjuse po sebi i sl. ja u roku par dana navucem sve kriminalce sa Lausa na sebe
Aurora Calerva Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 vjerovatno sa TVa! Ma Nebojsa zna o cemu pricam....
soul reaper Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 @jigsaw moracemo da se obracunamo sa porodicom te tvoje zene! bolje da mi njih napadnemo nego oni nas,ovako smo u prednosti! moram zbaviti neku pusku,jebem ti zivot!
gruban Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 @jigsaw moracemo da se obracunamo sa porodicom te tvoje zene! bolje da mi njih napadnemo nego oni nas,ovako smo u prednosti! moram zbaviti neku pusku,jebem ti zivot! kombinirke i let-lampu Gojko rasprodao svoj arsenal ali bez jebe, u to se petljaju samo ljudi koji nemaju APSOLUTNO veze sa bilo cim...starci su joj stvarno OK!
Vladan Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 ko si ti??? od kud tebi ovaj broj??? ma ima lik u Bgd-u i to i transformerse i Hi(V) man-a...pa sad kad budete isli... dok je god ona zena u FRUIT TREEu konkurencija je tu Nemoj transformerse kupovati, ima ih Oliver na devet diskova, ja sam mu snimao mp3 za te transformerse, jedino nema prevoda.... Na engleskom su... A vidim i Belaj lama se pojavio, nije ga bilo nekih 35 stranica, pa sad cita! Uplatio mu stari internet.....
soul reaper Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 @jigsaw zaobicemo starce! evo ovo zlo sto sviraju oni iz meshuggah-e!
gruban Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 you use your tongue prettier than a twenty dollar whore. odoh da spavam,treba sutra na gin. danas sam sa najboljom namjerom krenuo u skolu i naletiH na Tzaka i AVAJ! ORSON
soul reaper Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 @jigsaw VELS!!! i ja cu malo da napustim forum,ne mogu vise!!! Good fight(club),good night!!!
Belaj Lama Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 ovo je prestrasno... pozdrav za krcka i snjesku
Vladan Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 ovo je prestrasno... pozdrav za krcka i snjesku Maleni!
Recommended Posts