Tzak Tzak Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Cisto da znate da sam tu (jos nisam krenuo put manastira).
Apeiron Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 nabavila 4 samo sa goth cicama.... More to come.................. Kad bi ti samo znala koliko dugo ja trazim goth videos ali tog zanra (ne muzickog ovaj put ). Osim sto sam specijalizovan za domacu scenu, goth scenu te vrste je jako tesko pronaci i podrzati... CIm se vratis, dolazim kod tebe sa praznim DVDevima, pa da popricamo malo
Apeiron Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 :''Apeirone sinko, kakave su to perverzarije!?'' Bas je nesto vedro jutros. Ustao uzalud, nije ni bilo predavanja. Prokleta bitch from hell od asistentice!!
gruban Posted October 28, 2005 Author Report Posted October 28, 2005 You mean Hitch Cock? idi igraj se svojim svetlecim macem!! P.S. nije GOOGLE nego GOOGOLJ (rumunski pretrazivac)
Aurora Calerva Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Kad bi ti samo znala koliko dugo ja trazim goth videos ali tog zanra (ne muzickog ovaj put ). Osim sto sam specijalizovan za domacu scenu, goth scenu te vrste je jako tesko pronaci i podrzati... CIm se vratis, dolazim kod tebe sa praznim DVDevima, pa da popricamo malo Hmmm... mozemo da pregovaramo... What do you have to offer?
Apeiron Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Hmmm... mozemo da pregovaramo... What do you have to offer? Hmm, pa rekao sam ti vec... prazne DVDe i pricu. Tell me what is it that you want.
Apeiron Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 idi igraj se svojim svetlecim macem!! Ne mogu, jer to radim cetvrtkom i nedeljom. Danas je dan za Warp. "Worp... uhm, I mean RUM 5, Mr. Sulu!"
Aurora Calerva Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Hmm, pa rekao sam ti vec... prazne DVDe i pricu. Tell me what is it that you want. DVDove i praznu pricu? Hmmm.... nije bas toliko primamljivo....
soul reaper Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 baaauuuuuuugggghggfrrrr!!!!!! ladnauuhghgufhgg supa,bauugakgglkfjgklfjg! ladangggrgrgrrghuhuhh znoj,kauchhfhfhuuuhuhfuhu!!!
Apeiron Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 baaauuuuuuugggghggfrrrr!!!!!! ladnauuhghgufhgg supa,bauugakgglkfjgklfjg! ladangggrgrgrrghuhuhh znoj,kauchhfhfhuuuhuhfuhu!!! Ovaj je lud.... .... a uz to ima camuge u potpisu! RAT!
Apeiron Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 DVDove i praznu pricu? Hmmm.... nije bas toliko primamljivo.... Tako dakle, moja prica je prazna.... ... Bar da su DVD-i puni
gruban Posted October 28, 2005 Author Report Posted October 28, 2005 baaauuuuuuugggghggfrrrr!!!!!! ladnauuhghgufhgg supa,bauugakgglkfjgklfjg! ladangggrgrgrrghuhuhh znoj,kauchhfhfhuuuhuhfuhu!!! samo tako nastavi momce... deda, jel' bilo ono (Warp, mislim) predavanje??? SMORACA VECERAS!!
Apeiron Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 deda, jel' bilo ono (Warp, mislim) predavanje??? SMORACA VECERAS!! Nije mi javio gad od coveka koji je trebao to da uradi, pa ne znam nista o tome. Ali zato veceras predavanja na temu prolaska kroz teheronsko polje pri brzinama od RUM 5 i RUM 6.
Aurora Calerva Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 (edited) .... a uz to ima camuge u potpisu! Koje samo sto me nisu uspavale na certu prosle zime... Sva sreca pa je moja mica Adam bio tu da mi pravi drustvo i da me dovoljno napije sa zaboravim na pola te pregadne veceri @Apeiron Ma imas ti nesto drugo sto ja zelim Edited October 28, 2005 by Aurora Calerva
gruban Posted October 28, 2005 Author Report Posted October 28, 2005 ako je tako, dolazim... odoh da se oblacim...
Apeiron Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 RUM 5 Mr. Sulu!!!!!!!!!!! Aurora i Ajsha, evo vam jedna kvalitetna zagonetka u 5:16 A.M. Ide zena, i vodi kravu. Krava onako reprezentativna, crna, sa pokojim belim flekicama, sto bi se u narodu reklo: by the book. Elem, pitanje glasi: koliko zena ima godina???????? U potpisu: Apeiron, Jigsaw, Soul Reaper i dve skrsene bitches.
Tzak Tzak Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Keki jos nisu ni dosli kuci, a ja vec ustajem. Valja se fizicki spremiti za manastir.
Aurora Calerva Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Ide zena, i vodi kravu. Krava onako reprezentativna, crna, sa pokojim belim flekicama, sto bi se u narodu reklo: by the book. Elem, pitanje glasi: koliko zena ima godina???????? Pazi, deda, jedino je sigurno da je od tebe mladja... Mada to i nije tako tesko postici........................
gruban Posted October 29, 2005 Author Report Posted October 29, 2005 stigoh... ne ponovilo se koji je bio razlog ovog poduhvata?!? mozda da nam VRUC KESTEN GOLIC demonstrira agoniju kroz koju prolaze svakodnevno... MRTVA USTA NE GOVORE (Tepa i Roda)
Apeiron Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Pazi, deda, jedino je sigurno da je od tebe mladja... Mada to i nije tako tesko postici........................ Pokusaj 1 - pogresan odgovor. Svi znamo da sam ja medju mladjima na ovom forumu. Dakle, reci godine te zene! Pokusaj 2 - nije S(j)everina u pitanju. Ceka se Ajsha, posto ova ocigledno nece resiti ovako jednostavnu zagonetku.
gruban Posted October 29, 2005 Author Report Posted October 29, 2005 (edited) poduhvat je bio cisti duh!!! a casa vode?!? pero zdero-pero zdero @Apeiron - tek sada vidim da mi se isplatilo sto sam bio u onom kupeu... fino sam ja sebi govorio, KO ZNA ZASTO JE OVO DOBRO!!! Ajsha nesto bojkotuje ovu raspravu zadnje vrijeme!! AJJJJJSHHHHH Edited October 29, 2005 by jigsaw
Recommended Posts